Najbolji nacin da napravis jak Twitter nalog (a da nije prevara tipa lazni airdrop) je da pratis pratioce velikog naloga u tvojoj oblasti. Nadjes neki veliki Airdrop nalog i zapratis dnevno stotinak njegovih pratioca. Moguce da je taj limit veci ili manji, moze da se izgugla. Dobro je to rasporeditit na 5-6 puta dnevno po dvadesetak ljudi, jer twitter ne voli akcije koje se ponavljaju i podsecaju na botovanje. Oko 30% njih ce uzvratiti pracenje, posebno ako u nazivu takodje imas Airdrop, jer ih to i zanima cim prate taj nalog. Taj procenat ce biti i veci ako imas hiljadu i vise pratioca.
Na ovaj nacin tvoji pratioci ce biti i pravi i ljudi koji su zainteresovani za to sto tvitujes, u ovom slucaju airdrop.
Hvala na savjetima... Zanima me, imaš li takav twitter profil, ako imaš, koliko dobiješ referrala, okvirno, preko Twittera na takav način?
od 0 do 10 za sada, ali moj nalog Twitter nalog za crypto nije velik i preusmerio sam vise paznju na bounty jer oduzima manje vremena sa Bountyhive platformom. Lazni airdropovi oduzimaju mnogo vremena dok ih proverim.
Meni je broj referala povecalo:
- vise tagova u tvitu
- dodavanje retvitova preko youlikehits (dobijam poene za "gledanje" youtube, a to trosim na RT, radi posao ako ima dosta tagova ali i oduzima vreme)
- Subredditi posveceni airdropovima
- Grupni chatovi na Zonto (drustvena mreza na blockchainu koja za sada uglavnom sluzi da Rusi medjusobno dele airdropove
))
- Facebook grupe
Moze da pomogne ali me mrzi da radim:
- tvitovanje u komentarima nekog velikog naloga ( Boxmining, Suppoman, valute sa velikim brojem pratioca i sl.)
- blogovanje na Steemitu