Mam wielką prośbę, żeby wrzucać pełne wykresy z widocznymi interwałami czasowymi, wolumenem, jeżeli jest widoczny.
To są ważne informacje
Trafna uwaga. Dodałem do Op.
Osobiście w BNB wchodzę, szkoda tylko, że sytuacja na BTC nie jest pewna, jak spadnie, to pociągnie BNB za sobą, ale z BTC tak na prawdę nic nie wiadomo, może wystrzelić w obie strony w każdej chwili, albo ciągnąć się bokiem całe tygodnie.
Trochę się poprawia. Bardziej mnie martwi nadrzędny dyrygent, czyli SP500. Wszystko wskazuje, że zamknie dziś dzienną świeczkę poniżej SMA100 pierwszy raz od 11 miesięcy. Niby nic wielkiego, ale brak tam jakiejkolwiek sensownej korekty od paniki covidowej, a kurs napompował się >100%. Nawiększa korekta od tej pompy to ... 10%. Jeśli doczekamy się tam solidnej korekty po tak stromych wzrostach, to będzie to 30% a to pewnie obsiane będzie wymyślonym na szybko FUDem, co i BTC nie pozwoli ujść przed spadkami.
Biorąc pod uwagę, że jutro piątek, a mało kto będzie chciał zostać z gorącami torbami na weekend ... zapowiada się ciekawa sesja.
Axis nie znam, ale wygląda bardzo dobrze, jeżeli historia się powtórzy, to sam początek cyklu zwyżkowego. Oczywiście musiałbym mieć trochę więcej info o samym projekcie, co jest w planach, jak wygląda aktualny stan, itd. to już było parę dni temu, zaraz sprawdzę dokładniej co się dzieje z ceną?
Usłyszałem jak było bardzo małe i usłyszałem o tym nie jako inwestycja tylko jako use-case. Trzeba było wchodzić wtedy
Nauczka na przyszłość, że jak dowiadujesz się o czym, że ktoś to używa zanim dowiesz sie o tym, że ktoś to sprzedaje ... kupuj
Mówię o tokenie AXIE, który dał zarobić 2300% w ostatnie 7 miesiecy.