Bakalım ne zaman belli olacak Hamster Kombattaki token miktarlarımız. Sezon 1 bitti ve sezon 2 başladı artık, sezon 1 ve 2 için % kaç token ayrıldı net bir oran yok diye biliyorum, artık elmas kazacağız oyunda.
Şuan Telegram Bot listelemesinde ağırlık verilmesi gerekenler Blum ve Binance Bot'u, diğerlerinin bunlara göre bir şey vereceğini sanmıyorum, artık verirse bu ikisi iyi verecektir, diğer botlar bunların verdiklerinin %20 gibi bir şey verirler.
Yüzdelik dilim mi olacakmış? Bu oyun devam ederse ben oynayamam ya. Şimdi %20’sini vereceğiz diye saçma sapan bir açıklama yapmazlar umarım. Notai mesela %10 tokeni şimdi %90’ı da daha sonra vesting olarak dağıtma kararı almış ki token çekimi için de ton istiyor çok saçma. Hamster buna benzer şeylere girerse kendi kaybeder bence. Yeni oyun getirmişler bu arada elmas veriyor. Ara dönemde bile insanları oyuna kitliyorlar.
Hamster Kombat da tokenler belli oldu belli bir miktarı taksitli alacağız ama çoğunluk kısmını listeleme gününe yakım veya listeleme günü alacağız.
2.Sezon için ne ayırdılar bilmiyorum veya nasıl bir strateji yaptılar.
Hamster için OTC fiyatı şuan 0,01 gibi bir şey.
Hamster ödüllerinde ayırıcı nokta anahtarlar oldu, anahtarı çok olan çok aldı az olan az aldı, çoğu kişi birbirine yakın token miktarı aldı.
NOTAI taksitli yaparak oyunu bitirdi, oyunu gerçekten oynayanlar kazandı, eğer oynamış ve canavar kesmiş kişiler güzel aldı ama taksitli olduğu için eriyip gidecektir aldıkları.