5 dolar olursa elımdekı 6000 adet coını okuturum arkadaşlar 30 bin dolar para yapar ona gore fazla uçanlara sesleniyorum bırakın 100 doları falan 10 dolar olsa forumca ıhya oluruz arkadaşlar
hocam 100 dolardeğil 1000 dolar bile olur ama burdaki arkadaşlar ışık hızıyla olmasını bekliyor. ben en fazla 2 dolardan piyasaya gireceğini düşünüyorum ki ordan sonra piyasaya yeni girmiş olan son 6 aydak binlerce kişinin durumunu göreceğiz talep gelirse yükselicek gelmezse salar açağıya . yani forumca ihya olmayız bu proje ico yaptığında forumda 100 kişi falandık yani
ki kaçı katıldı bizim gibi
Doğmamış çocuğa don biçiliyor, başka yabancı başlıklarda bizim kadar uçuyorlarmı merak ediyorum arkadaşlar.Yapmayın azcık mantıklı olmak lazım 300 dolar fala hayal ötesi olur
tezon hepimize güzel para kazandıracaktır bunda hemfikiriz ama bahsedilen rakamları göremez
hocam 0.4 centken 257 milyon topladı 40 dolar oldugunda 25.7 trilyon oluyor bu da marketcapta etheriumun yeri demek. yani bu coinin gelebileceği max seviye günümüz şartlarında 40 dolar. 100-200 falan hikaye
hocam virgülü kaydırıken çok kaydırdın gibi geldi 40 dolar olursa trilyon değil milyar dolar olucak 257 milyon sona iki 00 eklersen 25.7 milyar dolar ediyor ki rahatlıkla eder şuanda 310 milyar dolar piyasada değeri olan kripto dinyasında!
bunun fiyatını takip edebileceğmiz yer var mı hitbtc dekiler gerçek tezos mu daha trade başlamadı diye biliyorum?
Henüz herhangi bir borsaya girmedi diye biliyorum. HitBTC sitesi elinde olmayan altcoinleri sanal olarak ico fiyatının çok fazla üzerinden satıyor bildiğin kadarıyla. hem tezos piyasaya yada herhangi bir borsaya girmiş olsaydı coinmarketcap te mutlaka işlem gördüğüm bir borsa çıkardı diye düşünüyorum.
HitBTC den küçük bir miktar almıştım ama ticareti yapılamıyor öyle duruyor. Umarım kelek atmazlar, Allahtan küçük girmişim. Böyle riskli şeyler yapılmaması gerektiğini bu konudaki yorumları okuyunca yeni öğrendim
hocam orası gelecek borsası o fiyattan düşükçe başlayablir yüksekte riski alıyorsunuz orda . olayı o . piyasaya çıktığında atıyorum 1 dolardan başladığında hitbtc size onu 2 dolardan kakalış olucak
ama 3 dolardan başlarsa siz hitbtc kakalmış olcaksınız