Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 16. (Read 39196 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 02, 2017, 08:37:52 AM
beyler varmı bir gelişme aralık ayındamı çıkacak tezos hala belirsiz hersey
son zamanlarda hiç açıklama yaptılarmı acaba en son ether harcadıklarını duyurmuşlardı
sonrasın da bır haber yok galıba
Ben de takip ediyorum ama bir açıklamalarını göremedim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
September 02, 2017, 05:44:56 AM
beyler varmı bir gelişme aralık ayındamı çıkacak tezos hala belirsiz hersey
son zamanlarda hiç açıklama yaptılarmı acaba en son ether harcadıklarını duyurmuşlardı
sonrasın da bır haber yok galıba
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 02, 2017, 03:20:52 AM
Hitbtc'de alım satımı yapılan tezoslar hakkında ne düşünüyorsunuz? 1.5 dolardı 2.3 dolara gelmiş. Piyasaya çıkınca 5ten mi çıkacak bu gidişle?
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
August 27, 2017, 02:40:05 AM
projeyi hala geliştiriyorlar şu anda belirttiginiz borsalara girmesi pek birşeyi degiştirmeyecek çünkü ortada hala elle tutulur bir şey yok.
full member
Activity: 266
Merit: 242
August 27, 2017, 02:35:16 AM
Tezos cikip polo veya bittrex gibi bir borsaya girmezse iste tam fiyasko olur.O kadar para topla aonra etherdelta gir kiziyorum bunu yapanlara.Bakin pillara hala etherdeltada islem goruyor adam gibi bir borsaya girmiyorlar.
full member
Activity: 126
Merit: 100
The Cryptocurrency Investor
August 25, 2017, 09:50:25 AM
kac tane var su tezos'tan? ico'dan bu yana ilgilenmiyorum, böyle bir bilgiyide simdi baktim bulamadim...

607 milyon tane var ve bu kadar fazla olması fiyatın yükselmesini zorlaştırıyor.
bu kadar fazla olmasının mantığı ne, bilen var mı?

1 BTC ve 1 ETH için verilecek toplam Tezos sayısı belirlemişlerdi ve toplanan tüm ETH ve BTC'ler için tezos oluşturup ICO katılımcılarına dağıtmış oldular. yani basitçe ICO da toplanan para 200m değil 100m olsaydı 600m değil 300m Tezos olacaktı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
August 25, 2017, 09:22:37 AM
kac tane var su tezos'tan? ico'dan bu yana ilgilenmiyorum, böyle bir bilgiyide simdi baktim bulamadim...

607 milyon tane var ve bu kadar fazla olması fiyatın yükselmesini zorlaştırıyor.

o zaman 1-2 USD arasi baya bi sürünür diye düsünüyorum (1 USD'ye ulastiktan sonra tabii)...
aldiklarimi unuttum bile, bu dursun bakalim... oynanacak o kadar coin var, bu 3 USD olsa ne olur 5 USD olsa ne olur...
newbie
Activity: 2
Merit: 0
August 25, 2017, 09:05:02 AM

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
August 25, 2017, 08:55:43 AM
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
August 25, 2017, 07:20:05 AM
tezos'un piyasaya çıkış tarihi ne zaman ?

Ekip ico sırasındaki sık sorulan sorular bölümünde, Tezos'un piyasaya çıkış tarihi olarak ICO bittikten sonraki 5 ay içinde borsalarda yer alacağını belirtmişti. Bu süreç daha uzayabilir ya da öne de çekilebilir.
full member
Activity: 279
August 25, 2017, 06:10:16 AM
tezos'un piyasaya çıkış tarihi ne zaman ?
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 25, 2017, 06:07:01 AM
10$ lar iyi fiyat tabi ne kadar süre de buraya gelir bu belirsizlik biter mi ? gibi deli sorular.  Başarılı olacaktır diye düşünüyorum ancak hedeflere ulaşmada ki zaman ne olur ondan emin değilim. Piyasa baktığımda o kadar cok proje ve ico var ki hepsinden yavas yavas soğuyorum.  Herhalde bıkkınlık geldi biraz ara vermenin zamanı da gelmiş olabilir.
sr. member
Activity: 322
August 25, 2017, 05:02:59 AM
Walla 10 dolar olursa tezos cikarim ben gider bi yazligin temelini atarim.Bende bccleri ne yapacaklarini merak ediyorum belkide hic birsey vermeyecekler cunku ico oncesinde bcc cikarsa yerine sunu bunu yapariz demediler.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
August 25, 2017, 03:00:13 AM
ETH nin yaptığı hatalardan ders alır ve üzerine birşeyler ekleyebilirlerse niye olmasın geleceğim ETH si .
sr. member
Activity: 448
August 25, 2017, 02:56:56 AM
Tezos hakkında deli fiyat argümanları dolaşıyor. Geleceğin etheri diyorlar. Tabi spekülasyonda olabilir kestirmek güç. Ne zaman borsalara girecek bilgisi olan var mı? Belki ufak bir miktar alıp pişman olmamak adına saklanabilir.
sr. member
Activity: 434
August 25, 2017, 02:28:46 AM
Gerçekci olmak lazım ben 2400 adet aldım bu icodan 400 u bonus 0.40 btc yollayabıldım
sımdı 10 dolar bıle olsa 24.000 dolar olur oda tl olarak 85bın tl gibi bir rakam yapar.
yanı 2 btc atan adam lüks bir ev alacak demektır bu,bana 10 dolar bıle uçuk gelırken mıllet gelmıs 100-300 dolar dıyor
sadece gülüyorum o arkadaşlara

Etherum geçen sene başlarında sıkça konuşuluyor ve reklam ediliyordu aynı bu şekilde.
5 dolar idi ben 2 btc yatırdığımda. Daha sonra kaç dolar oldu biliyorsunuz. (80x)
Neo 130-150 kat arttı, Waves 30x vesair...

Ne yazık ki ben etherum'da fork muhabbetleri olunca korktum ve tamamını 8 dolar gibi bir rakamdan bozdum.

Tezos gibi güvenilen bir projede minimum 30x yapsa 12 dolar olur. Çok görmemek lazım.
Hocam siz 5 btc yatirdiniz tezos'a diye hatirliyorum.Ve hidrocop ile ayni fikirdeyim oyle 100$ olmaz dolasimdaki token miktari cok yuksek.Simdi 30x yapmasi icin az 3 yil lazim ether bu katlamayi 3 yildan sonra yapti.Tezos un 10 dolar olmasi btc'nin 15bin dolar oldugu zamana denk gelir .Keske en kisa surede olsa ama cok zor bir ihtimal.
Ayrica su an tezos ico fiyatinin altinda.Live da 0.57cent olarak gorunuyor asagi yukari %20 kadar btc olarak tutsaydik daha karli olacaktik.Insallah borsaya girdiginde boyle olmaz

ico fiyatında şuanda live zaten o zmanki btc kurunu şimdikine çeviriyor ozman ki ico fiyatı 0,40 cent ti şuanda ico fiyatında. ayrıca daha bch ler girecek sisteme onları ne yapıcaklar o önemli şunda gönderilen btc kardar cüzdanlarda bch oluştu. şuan itibariyle 649 dolar da cüzdanların kilidi açıldığında 500 dolar civarı olduğunu varsaysak artık o bchlerle xtz mi vericek yoksa gönderen cüzdanlara iademi yapıcaklar görce büyük olasıkla xtz verirler sanırım.
full member
Activity: 210
August 25, 2017, 02:19:44 AM
yil son belli olacak herkes kendi fikrini soyluyor fakat su bir gercek suan sacma spaan projeler bile borsaya cikar cikmaz market degerini katlyabiliyor 3-5 katina. tezos gibi yogun ilgi goren ve en cok market cap yakalayan platform projeleri belli yerlere gelmesi insanlari sasirtmamali. eger bu piyasanin icindeyseniz tezosun iyi bir proje oldugunu bilmeniz gerekir. global olarak dusunun bu projelere uzak dogu ve amerikadan buyuk ilgi var. zaten icolarda toplanan paralarda buralardan geliyor. cikar cikmaz yuksek bir fiyattan cikacak goreceksiniz. tabi ciktigi zamanki genel blockchain pazarinin durumu da etkili olacak ama oyle bile olsa ilk ciktiginda baya bir artis ile kirilma noktasina varana kadar guzel para kazandiracak. daha uzun vadede daha da iyi kazandiracagi kesin. suan takim calisiyor adamlar tokenlari dagittiginda ve borsaya ciktiginda nelerle geleceklerini bilmiyorsunuz boyle tahimni yorumlara fazla guvenmemek lazim
sr. member
Activity: 322
August 22, 2017, 03:39:19 AM
Tokenlar dağıtıldı mı nasıl satış oluyor, bir türlü çözemedim. İnsan güvenip alamıyor da
Hayir dagitilmasi sanirim aralik ayinda dagitimlar yapilacak.Siz o satilan yerlere bakmayin kendileri ayni isimde bir asset basmis oynuyorlar iste.Ben olsam o tarz yerlerden uzak dururum
newbie
Activity: 19
Merit: 0
August 22, 2017, 03:21:23 AM
çok iyi projeydi paribudan transfer edememiştim. borsalarda hep fa2 istedi güvenlik duvarını aşamadığım için yatıramadım. 0.8 btc vardı o zaman için. sadece BTC den kar etmiş oldum. inşallah borsaya girince alabilirim iyi bir fiyattan. Smiley
full member
Activity: 140
August 21, 2017, 04:30:46 PM
Tokenlar dağıtıldı mı nasıl satış oluyor, bir türlü çözemedim. İnsan güvenip alamıyor da
Pages:
Jump to: