Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 20. (Read 39196 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
August 01, 2017, 06:53:27 AM
250m dolar yatırım topladı. Borsaya girer girmez satacak olan bi sürü insan vardır. İco fiyatına yakın bi fiyata borsadan yakalayabilirim belki.
Eger borsaya 40c den girerse kimse satmaz hocam bosuna hayal kurmayin ama 2x 3x yapmia sekilde girerse 1.5 - 2$ gibi iste o zaman tezosun tozunu attirirlar zilyon tane var sonucta sat sat bitmez
full member
Activity: 450
Merit: 122
August 01, 2017, 05:21:53 AM
çıktığında direk alacağım eth olma ihtimali bile yeter
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 01, 2017, 04:23:18 AM
250m dolar yatırım topladı. Borsaya girer girmez satacak olan bi sürü insan vardır. İco fiyatına yakın bi fiyata borsadan yakalayabilirim belki.

Şöyle bir 2x yada 3x olarak borsaya eklenmediği sürece satacak olan kişi sayısının çok az olacağını düşünüyorum. Zaten bu mereti fazla artmayacaksa niye aldık ki?
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
August 01, 2017, 04:01:23 AM
sr. member
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 01, 2017, 03:53:26 AM
Çoğu ICO sonrası gözlenen durumun aksine Tezos borsaya açılınca millet satmak için yarışmayacak ve fiyatı düşmeyecek. İnsanlar gerçekten çok güveniyor ve bunun ETH sonrası en ciddi fırsat olduğunu düşünüyor. Şahsen üç kuruş kar derdine satanlara üzüleceğim. Tarihe not düşülsün bir newbie zırvalamıştı dersiniz  Smiley
Katılıyorum bende tezos'da ether potansiyeli gördügümden ve abd milliyetciliğine güvendiğimden dolayı tezosu en az 3 yıl saklarım diye düşünüyorum.Tezosun gerçekten büyük bir potansiyeli var umarım çöp olmaz
[/quote]

Yatırım yapanların hepsi zaten çöp olmaması için dua ediyor. Bu işlerde biraz kader kısmet işi. Risk aldık yaptık bir yatırım. Dur bakalım bir borsaya girsinde düşecek mi uçacak mı görelim. Borsaya girince tekrardan bir alım yapmayı düşünüyorum. Bende uzun vadeli olarak saklayacağım elimdeki Tezosları.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
August 01, 2017, 03:22:37 AM
Çoğu ICO sonrası gözlenen durumun aksine Tezos borsaya açılınca millet satmak için yarışmayacak ve fiyatı düşmeyecek. İnsanlar gerçekten çok güveniyor ve bunun ETH sonrası en ciddi fırsat olduğunu düşünüyor. Şahsen üç kuruş kar derdine satanlara üzüleceğim. Tarihe not düşülsün bir newbie zırvalamıştı dersiniz  Smiley
[/quote]
Katılıyorum bende tezos'da ether potansiyeli gördügümden ve abd milliyetciliğine güvendiğimden dolayı tezosu en az 3 yıl saklarım diye düşünüyorum.Tezosun gerçekten büyük bir potansiyeli var umarım çöp olmaz
full member
Activity: 126
Merit: 100
The Cryptocurrency Investor
July 31, 2017, 03:44:15 PM
3-4 ay diyolar kesin bi çıkış tarihi mevcut mu?
Ben 2018 ocak ayinda falan bekliyorum acikcasi,birde su forumda ico ya girmeyip de surekli tezosu baltalamaya calisanlardan gina geldi.Ico nun altinda acilsada alsak giren bu kadar insan da zarar etsin diye kina yakacaklar

sr. member
Activity: 420
July 31, 2017, 03:43:11 PM
açıklanan en erken aralık olacağı ama daha geçte olabilir tabi. acele etmesinler sindire sindire yazsınlar.  Grin
full member
July 31, 2017, 03:33:18 PM
Ben 2018 ocak ayinda falan bekliyorum acikcasi,birde su forumda ico ya girmeyip de surekli tezosu baltalamaya calisanlardan gina geldi.Ico nun altinda acilsada alsak giren bu kadar insan da zarar etsin diye kina yakacaklar
full member
Activity: 182
July 31, 2017, 03:28:34 PM
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
July 31, 2017, 03:07:22 PM
borsalara girdiğinde iyi bir talep geleceği muhakkak. şimdiden beklentilerimi yükseltip katsayı oranımı yeniden güncelleyeceğim Cheesy
full member
Activity: 182
July 31, 2017, 02:56:01 PM
Tezosa olan guvenim gunden gune artıyor.Zaten daha çıkmalarınada varmıs 3-5 kurus ayırabilirsem ne guzel
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 31, 2017, 02:53:31 PM
henüz geliştirilmemiş bir blockchain için yatırım toplamalarını yadırgamıştım ama sistemdeki profesyonelliği de geç gördüm. icoya girmedik, hoş para da yoktu ama geleceğini yakın takibe aldık bakalım...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 31, 2017, 01:32:48 PM
Yok yok kesinlikle cikmasin piyasaya hele su donem uzak dursun,sanirim bu adamlar piyasanin halini onceden gprduler ve o yuzden deniz otursun dalgaya kapilmayalim diye bekledilee herhalde.Eger gercekten oyleyse tezos muthis isler yapar

Eger gercekten öyle olsaydi 160 dolardan ETH satmazlardi bu proje cok önceden planlanmis ve suanki durumla bir alakasi yok kendi islerine bakiyorlar..
Sattiklari ether miktarinida yazsaydiniz ya hocam adamlar o kadar seffaf davraniyorlar ki en ufak islemleri bile  yatirimcilarina acikliyorlar.Siz yatirim yapmadiniz sanirin
full member
Activity: 392
July 31, 2017, 01:23:58 PM
3-4 ay süre vermelerine bir anlam veremiyorum. Borsalara hemen girse de t3, toplasak bir kaç kuruşluk keşke. Bunun için biraz ayırdım köşeye bekliyorum, ico fiyatı altına düşeceğini ümid ederek...

Yanlış biliyor olabilirim ama benim bildiğim halen blockchain'leri hazır değil. O sebeple daha piyasaya girmiyorlar ve bir süre daha da girmeyecekler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
July 31, 2017, 01:06:08 PM
Yok yok kesinlikle cikmasin piyasaya hele su donem uzak dursun,sanirim bu adamlar piyasanin halini onceden gprduler ve o yuzden deniz otursun dalgaya kapilmayalim diye bekledilee herhalde.Eger gercekten oyleyse tezos muthis isler yapar

Eger gercekten öyle olsaydi 160 dolardan ETH satmazlardi bu proje cok önceden planlanmis ve suanki durumla bir alakasi yok kendi islerine bakiyorlar..
sr. member
Activity: 322
July 31, 2017, 12:52:32 PM
hero member
Merit: 1003
July 31, 2017, 12:36:12 PM
3-4 ay süre vermelerine bir anlam veremiyorum. Borsalara hemen girse de t3, toplasak bir kaç kuruşluk keşke. Bunun için biraz ayırdım köşeye bekliyorum, ico fiyatı altına düşeceğini ümid ederek...
full member
July 31, 2017, 12:19:20 PM
Beyler tezosun tam bir tarihi var 3 veya 4 ay dendi ama bu arada neden bekliyor acaba.Gelistirme mi yapiliyor su an yani bu coin ether gibi kazilamayacak,tezos zinciri kullanilarak ico yapilacak diyorlar
full member
Activity: 126
The Cryptocurrency Investor
July 31, 2017, 12:19:00 PM
Zamanında okuduğum ama ciddiye almadığım Ethereum ICO sonrası postlarına kıyasla ne kadar çok olumlu düşünce var herkes büyük umut bağlamış. Açıkçası ben de sırf kaçan ETH treni gibi olmasın diye girdim burdaki büyük çoğunluk gibi. Ekip çok profesyonel, umarım hepimiz çok kazanırız bu coinden.
Pages:
Jump to: