Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 22. (Read 39196 times)

hero member
Activity: 728
Merit: 501
July 28, 2017, 12:56:00 PM
Umarım tezos dediğiniz gibi 4 dolardan piyasaya girer ben de beklemiyorum ama böyle bir şey olursa ben de elimdekileri hiç bekletmem satarım. ilerde düşünce tekrar alırım
member
Activity: 123
Merit: 10
July 28, 2017, 12:53:32 PM
çok sağlam bir coin geliyor eylül ekimde fırtına gibi esecek bence Grin Tezos 2017de çıkan en ciddi proje olabilir. Borsaya 4$dan gireceğini düşünüyorum Grin
4 dolardan girdiği gibi satarım
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
July 28, 2017, 12:37:44 PM
çok sağlam bir coin geliyor eylül ekimde fırtına gibi esecek bence Grin Tezos 2017de çıkan en ciddi proje olabilir. Borsaya 4$dan gireceğini düşünüyorum Grin
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 28, 2017, 12:33:32 PM
Tezosu artik kurcalamayin arkadaslar 250milyon dolar para toplayan proje muhakkak birseyler yapmak zorunda buyuk bir kitle olustu ve sorumluluklari cok.Oyle kacilacak ustune yatilacak para degil bu adamin gotunden kan alirlar is yapmazlarsa
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
July 28, 2017, 07:38:33 AM
Ekip yaptığı kapsamlı açıklamalarla ciddi olduklarını kanıtladılar. Bu yüzden de bu kadar çok yatırım aldılar. Bancor ico' sunu geçen ilk örnek sanırım Tezos. Mutlaka iyi noktalara gelecektir.

Ethereum' un 1 dolara satıldığı ico zamanlarını düşünün. 412 dolar tepe noktası oldu. Tezos da bu şekilde katlayabilir.

İnşallah hocam bende sizin gibi düşünüyorum.Bende tezostan 2-3 yıl sonrası için eth gibi olacağını düşünüyorum
hero member
Activity: 658
Merit: 500
July 28, 2017, 07:29:33 AM
büyük beklentiler büyük yıkım oluşturu beklentinizi çok yüksek tutmayın ve şuandan satacağınız yüksekliği hesaplayın 2 yıl 1 yıl 5 yıl falan bunlar afaki örn 10 dolara satıcam de 6 ayda görebilir sonra birdhaa hiç görmeyebilir ... bence burda limiti fiyat olmalı zaman değil. 10 doları 1 yılda da görebilir limit para bana göre.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
July 28, 2017, 07:22:07 AM
tezostan beklenti büyük, ekip altından kalkabilip vaadettiklerini gerçekleştirebilirse, 2 sene içinde çok öenmli seviyeler görebiliriz, tezos blockchain i bile başlı başına bir heyecan sebebi, hep birlikte bekleyip göreceğiz, 2 sene boyunca elimde tutacağım.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
July 28, 2017, 04:15:11 AM
Ekip yaptığı kapsamlı açıklamalarla ciddi olduklarını kanıtladılar. Bu yüzden de bu kadar çok yatırım aldılar. Bancor ico' sunu geçen ilk örnek sanırım Tezos. Mutlaka iyi noktalara gelecektir.

Ethereum' un 1 dolara satıldığı ico zamanlarını düşünün. 412 dolar tepe noktası oldu. Tezos da bu şekilde katlayabilir.

eth gibi zıplama yapabileceğini sanmam ama günü gelir 'yaptık bakın bu tezos blockchaini' dedikleri vakit 2 milyar cap yapar. 3,5$ gibi bir birim fiyatla işlem görür kısaca. ytd.
o olursa işte harika olur tezos blockchaini. 2018 den önce borsa düşmeş bencede. yeni yıla kadar projelerini oluşturacak alt yapıyı hazırlayıp ortalama bir fiyattan girip yavaş yavaş katlayarak gider.

süre çok uzun o zamana kadar ETH ve BTC yeni popüler bir şeyler çıkarmazlarsa tabiki. ZEC te korkulacak adımlar atacak gibi geliyor bana sene sonuna doğru. ETH yi tokatlayabilir. kafa kafaya çok gittiler geçen ki yükselişte.

coininiz bol olsun. Smiley
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 28, 2017, 02:21:00 AM
Tezos'u bekleye bekleye klavye-ekran başında yaşlanacağız anlaşılan. Bâri o kadar yıl geçtikten sonra güzel bir değere ulaşabilse de yüzümüzü güldürse. Yukarıda bazı arkadaşlar Tezos ile Ethereum'u kıyaslamış. Acaba Tezosla Ethereum'un ne gibi ortak özellikleri olabilir ki? 🤔 Sonuçta ortada Tezosla ilgili hiçbir proje, program yok. Sadece İco'dan toplanan para miktarı biliniyor sadece.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
July 28, 2017, 02:12:30 AM
Elimizde ki kısıtlı , eksik bilgileri tahminler ve beklentiler ile kapatmaya çalışıyoruz. O yüzden kim ne derse desin proje ne kadar iyi veya kötü olsun bu fiyat kısmının oldukça büyük bir bölümünü beklentiler ve umutlar belirler. ( Anaa ne cümle kurdum hayran oldum kendime Smiley . Yazın bir kenara bir daha çıkmaz benden böyle bir cümle) . Bende Tezos un fikrinin iyi , projesinin iyi ancak yanlış zamana denk geldiğini düşünüyorum. Ancak beklenti ve umutlarım yüksek. Bu sebeple fiyat belirtememe rağmen 2 yıl içinde yatırımcısını üzmeyecek şekilde yükseleceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
July 27, 2017, 11:01:37 PM

eth gibi zıplama yapabileceğini sanmam ama günü gelir 'yaptık bakın bu tezos blockchaini' dedikleri vakit 2 milyar cap yapar. 3,5$ gibi bir birim fiyatla işlem görür kısaca. ytd.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 27, 2017, 10:33:58 PM

legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
July 27, 2017, 05:38:49 PM
ETH nin değeri kaç ayda anlaşıldı . Assetlerleri ne zaman çıkmaya başladı ? Tezos un performansı en az 1 yıl sonra göreceğiz.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 27, 2017, 04:36:57 PM
Şu an herkes pusuda bekliyor gibi duruyor. Bence girdiği gibi dump yiyecek bir coin olacak.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
July 27, 2017, 04:28:33 PM
Kimse tezostan bahsetmiyor artık Smiley ico bitti rekor kırdılar ve beklemede sanırım tezos. 3-4ay bekleneceği yazıyordu. Umarım bu bekleyişle bir beklenti oluşur ve iyi bir borsaya girerek yüksekten bir açılış yapar. Icosuna 0.5btc ile girmiştim.
hero member
Merit: 1003
July 26, 2017, 10:07:41 PM
Pos olması düşündürüyor beni. Pow olsaydı dediklerinizin hepsi olabilirdi ama Pos coinler nedense ilgi alaka çekmiyor. Yada bir noktada üzerindeki ilgi azalıyor zamanla. Pos coin yaratıp yığınla işi başarmış geliştiriciler var. fiyatlar tepe taklak. Umarım ilk örnek olur.

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum pos olayı beni de düşündürüyor

Üzerinde madenci desteği olmayan coin değerlenmiyor, yada ne kadar geliştirilse de yürümüyor. Fakat belli olmaz, belki ileride tezos'a şimdi eth için düşünülenin tam tersini yaparlar ve ileride pow olur?!
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
July 26, 2017, 03:24:17 PM
Pos olması düşündürüyor beni. Pow olsaydı dediklerinizin hepsi olabilirdi ama Pos coinler nedense ilgi alaka çekmiyor. Yada bir noktada üzerindeki ilgi azalıyor zamanla. Pos coin yaratıp yığınla işi başarmış geliştiriciler var. fiyatlar tepe taklak. Umarım ilk örnek olur.

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum pos olayı beni de düşündürüyor
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
July 26, 2017, 03:09:38 PM
bunlar ico paralarıyla yatırım falan mı yapacaklar?
https://tezos.ch/diversifying-the-portfolio-of-the-tezos-foundation.html
hisse fon bono değerli metal nakit vs ico hasılatını yayacaklar sanırım
full member
Activity: 210
Merit: 100
July 26, 2017, 04:03:15 AM
Tezos hakkinda yayinlanan en son resin istatistikler.

https://tezos.ch/fundraiser-statistics.html#fundraiser-statistics
hero member
Merit: 1003
July 20, 2017, 02:52:48 AM
Pages:
Jump to: