Pages:
Author

Topic: Tezos Hakkında - page 23. (Read 39196 times)

sr. member
Activity: 329
Merit: 250
July 19, 2017, 07:07:17 PM
şansla pek alakalı bir durum yok bana göre. arkasında ciddi bir topluluk desteği ve piyasa tarafından talep görmesi gibi reel faktörler önemli.
amerikan milliyetçiliğine bu konuda güveniyoruz Smiley

Hadi inşallah hocam bu amerikalilar rusların hakimiyetine son verirler ilerleyen yıllarda.Guveniyoruz usa'a

ICO yapmak için çok sıkıntılı bir dönem, bu kadar hack ve scam söylentilerinin olduğu bir dönemde bu kadar para toplayıp altından kalkmak zor bir iş. Başarırlar mı belirsiz.
full member
Activity: 266
Merit: 242
July 19, 2017, 02:54:29 PM
şansla pek alakalı bir durum yok bana göre. arkasında ciddi bir topluluk desteği ve piyasa tarafından talep görmesi gibi reel faktörler önemli.

Hadi inşallah hocam bu amerikalilar rusların hakimiyetine son verirler ilerleyen yıllarda.Guveniyoruz usa'a
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
July 19, 2017, 12:45:30 PM
sr. member
Activity: 322
July 19, 2017, 12:42:05 PM
Serkan beyi forumdan taniyanlar vardir zamaninda 1000 tl ile 2000 adet erher almisti ico dan ve erken cikmasina ragmen 70bin tl uzerinde satis yapti.Tezos ta bir ether potansiyeli var neden olmasin ki.Tamam belki 100$ cok iddaali ama gelecegi, siyasi olarak baktiginizda digerlerine gore daha sansli olan bir coin
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
July 19, 2017, 12:33:05 PM
Ico da topladiari etherleri dun 163 dolardan bozmuslar bir kismini tabiiki ama genede buyuk fiyasko olmus danismanlari yada emir veren kisiyi bi hizaya cekmeleri lazim Smiley

ico toplanan yatırımdan kar elde etme amacıyla kurulsaydı taas gibi bir proje olurdu.
bir yöneticiyseniz likit ihtiyacınızda gidip de dolar ne kadar altın ne kadar diye bakmazsınız. ihtiyacınızı giderecek tutarı tedarik edersiniz.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
July 19, 2017, 05:47:38 AM
Yatırım yapmamdaki amaç 2-3 sene sonra ETH performansına ulaşacağını düşünüyor olmam . ETH başlığının ilk sayfalarında Scam diyen ve kötüleyen bir çok kişi var , ama şimdi çok iyi yerde.
full member
Activity: 350
Merit: 100
July 19, 2017, 05:26:31 AM
Tezos gibi ICO'da çok fazla para toplayan projelerin başarılı olacağına inanmıyorum zaten çok yüksek bir değerle piyasaya giriyorlar ve üstüne koymaları otomatik olarak zorlaşıyor.
full member
Activity: 126
The Cryptocurrency Investor
July 19, 2017, 03:26:04 AM
ya bırakın şu işleri yatırım yapmayan gelip çamur atıyor tezos'a kimsenin babasının oğlu degil ama amanların bozdurdukları ether devede kulak bile degil
zaten bozdurduklarıyla başka kanallara yatırım yapacaklarını belirtmişler.
Gayet şeffaf bir açıklama yapmışlar ki bu açıklamayı çogu coin yapmaz

Takıldığıma bakma sana, ben de biraz toplamayı düşünüyorum ama tabi ki exchange olayları gerçekleştiği zaman ico fiyatına göre ne kadar artacak yada düşerek bakarak. Beni üzmeyecek bir tutarda cebimden değil karımdan girerim. Patlama yaparsa ağlamamak adına yaparım bunu...

Sanırım girenlerin çok büyük bir çoğunluğu Tezos'un teknolojisine olan güvenden çok; destekleyen ünlü isimlerin olması ve Amerikan oluşumu olması sebebiyle olur da ETH gibi patlama yaparsa bu treni de kaçırmayalım korkusuyla giriyor. Ve kesinlikle doğru buluyorum sadece bu coin için değil tüm yatırımlarda hayatımıza etkisi olmayacak bütçeyi sarsmayacak miktarlarda, çöpe attığını düşünerek yapılmalı yatırımlar.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 19, 2017, 02:59:16 AM
ya bırakın şu işleri yatırım yapmayan gelip çamur atıyor tezos'a kimsenin babasının oğlu degil ama amanların bozdurdukları ether devede kulak bile degil

Takıldığıma bakma sana, ben de biraz toplamayı düşünüyorum ama tabi ki exchange olayları gerçekleştiği zaman ico fiyatına göre ne kadar artacak yada düşerek bakarak. Beni üzmeyecek bir tutarda cebimden değil karımdan girerim. Patlama yaparsa ağlamamak adına yaparım bunu...
sr. member
Activity: 322
July 19, 2017, 02:55:11 AM
full member
Merit: 190
July 19, 2017, 01:37:02 AM
Ne olursa olsun kimse ucuzdan bozmak istemez bana gore bu fiyaskodur.
full member
Activity: 392
July 18, 2017, 08:57:32 PM
3 yıl sonrasından bahsediyoruz , piyasa toplam hacmi bence çok daha fazla büyük olacaktır. 75 milyar dolar tabi ki fazla gibi ama bunun yarısı ya da çeyreği olabilir elbette. Şu an sahip olduğumuz piyasa hacmine göre düşünmemek gerekli bence.
full member
Activity: 308
Merit: 105
July 18, 2017, 06:21:43 PM
adamların ICO'da topladıkları miktar 361,000 ether bozdurdukları rakam 1,587 ether. yukarıdaki yorumları size bırakıyorum

"Our first trade happened yesterday, when we sold 1,587 ether at a price of $163.82, netting about 250,000 CHF for the Tezos Foundation."

aha bu da kaynak: https://tezos.ch/diversifying-the-portfolio-of-the-tezos-foundation.html
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
July 18, 2017, 06:14:35 PM
Ico da topladiari etherleri dun 163 dolardan bozmuslar bir kismini tabiiki ama genede buyuk fiyasko olmus danismanlari yada emir veren kisiyi bi hizaya cekmeleri lazim Smiley

İhtiyaç varsa 163' den de bozdurur, 50' den de. Eğer Tezos' a yatırım yapmışsanız, buna sizin yorum yapmanız yanlış olur. Ufak büyük zaten güvenmişsinizdir. Yatırım yapmadıysanız yapanların vay haline.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
July 18, 2017, 05:45:27 PM
Smiley harbiden fiyaskoymus tezosa yatirim yapip sonradan dusukten toplayan varmidir acaba varsa eger jackpot Smiley
full member
Merit: 190
July 18, 2017, 05:16:46 PM
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 18, 2017, 10:34:24 AM
3 yıl sonra 100$ konuşulursa açıkcası pek şaşırmam,ether gibi olma potansiyeli bulunan bir coin tezos
tabı dibede gidebilir ama uzun yıllar saklayabilecegim bir coin  olduguna inanıyorum

100 dolar olması demek 75b piyasa değeri demek, impossible diyorum sayın seyirciler.  Grin

10 Dolar olsada olur. 10 Dolar olması için 7.500.000.000$ market cap'e ulaşması gerekir sanırım. Bu daha makul bir seviye sanırım. Olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Smiley
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
July 18, 2017, 10:17:44 AM
3 yıl sonra 100$ konuşulursa açıkcası pek şaşırmam,ether gibi olma potansiyeli bulunan bir coin tezos
tabı dibede gidebilir ama uzun yıllar saklayabilecegim bir coin  olduguna inanıyorum

100 dolar olması demek 75b piyasa değeri demek, impossible diyorum sayın seyirciler.  Grin
full member
Activity: 211
July 18, 2017, 08:54:03 AM
USD olarak 1.02 gösteriyor 2,7 btc oluyor siteye göre
sr. member
Activity: 476
July 18, 2017, 08:04:55 AM
Tezzi Price: $0.375
1 tezos tokeninin fiyatımı bumudur arkadaşlar o zaman şimdiden bonus ile birlikte zarardayız denebilir,neden bu kadar düşük acaba ,toplam tezzi sayısı baştan belli değilmiydi.

bu rakamı nerden aldınız?
şuan görünen sadece hitbtc marketi var
https://www.cryptocompare.com/coins/xtz/overview
http://tezos.live/ linkine canli canli herseyi veriyor

Bu sayfada an itibariyle bembeyaz bir sayfa çıkıyor. https://www.cryptocompare.com/coins/xtz/overview linki ise aktif görünüyor.
Pages:
Jump to: