Yani zamaninda ICO'ya katilip Tezos alanlar, belli bir tz adresine 0 TZ gönderdikleri takdirde, 15 temmuz sonrasi 1x Ledger Nano S icin bir hediye kuponu alacak. Bu kupon ile ledger sayasindan siparislerini verecekler ve cihaz adreslerine gelecek. Cihaz ve kargo parasi ödemeden.
Ama ülkemizde gümrük kurallari geregince, gelecek cihazin ücretinin gümrük vergisini ödeyecegiz büyük ihtimal. Yani sadece gümrük vergisi ödeyerek Ledger Nano S sahibi olacagiz.
Burada Tezos ICO'suna kimler katilmisti? Hani bize bir PDF vermislerdi, üzerinde wallet id, tezos adresi vs. yazan 2 sayfalik bir PDF...
https://tezos.foundation/news/tezos-foundation-to-give-away-ledger-nano-s-hardware-wallets-to-celebrate-one-year-since-betanet-launch?utm_source=Tezos&utm_campaign=3cf51e5c9f-EMAIL_CAMPAIGN_2019_06_06_06_50_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_d8f4b4112e-3cf51e5c9f-113210869
Bana 1 adet ledger kodu gönderdiler hocam. Şimdi bunu nasıl nakite çevirebilirim? Bende 2 tane var zaten. Satmak istiyorum.
Yada Kodu kullandığımızda Türkiyeye gelince bana masraf çıkarır mı?
gümrük vergisi, kdv falan.. masraf cikacaktir büyük ihtimal.
buradan satiliga cikart, acik acik da belirt: tezos kampanyasindan gönderim saglanacaktir, gönderi 31.07. tarihinden sonra yapilacaktir; gönderimi direk sizin adrese yaptirabilirim diye. isteyen olursa satarsin - parani alirsin, sonra sipariste adres olarak alicinin adresini girersin. bu sekilde olur diye düsünüyorum.
ben biraz önce siparisi verdim, gelsin dursun. bende de 2 tane trezor var ama ledger yoktu.