Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 8. (Read 80278 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
October 04, 2019, 05:08:19 PM
600 milyon dolar nakit olarak yok galiba eth nin 1400 dolar olduğu zamanlar hesaplanan para olabilir o.

o sıralar zaten kavga vardı koinler de vakıfta olduğu için bozamamışlardır hiç bir şekilde. bence ellerinde o kadar para hiç yok. o kadar para olsa bile gerçi ellerine yüzlerine bulaştırırlar.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 03, 2019, 06:31:08 AM
Tezosu bu kadar savunacağım aklıma gelmezdi, bazı arkadaşlar kulaktan dolma bilgilerle bişeyler yazıyorlar ama son durum hakkında herhangi bir fikirleri yok sanırım. Tezos davası abd de sec yada başka bir düzenleyici kuruluşa karşı değil, ico yatırım yapmış, sonra da biz zarar ettik diyip para koparmak isteyeb  bir kaç at hırsızı kişiye karşı, kaldı ki usd olarak zarar da değiller. Dava devam ediyor, muhtemel tezos lehine sonlanacak , öğle olmasa and de regüle olarak hizmet veren coinbase listelemezdi diye düşünüyorum.
İkinci konu tezosun kasasında ki para, yakın tarihte açıklamışlardı 600 milyon usd civarı bir para var kasalarında. Tezos baking den de sürekli tezos geliri geliyor tezos foundationa.
Her ne kadar çok fazla şeffaf olmadıkları için eleştirsemde, kasasındaki para bir çok projeden daha fazla
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
October 03, 2019, 04:43:24 AM
Tezos kesinlikle topladığı parayı ve yatırımcılarının onlara verdiği 1 yıl hiring opsiyonunu haketmedi. Fiyattan da bu gözlemleniyor zaten. Binance'a bile daha yeni listelenebildiler bunun kaynağı binance da olabilir tabi ama bence tam bir hayal kırıklığı

Tezosun topladığı para miktarı dillere destandır. 1 milyar dolar civarına tekabül ediyor hatta daha fazlasına. Şuana kadar bu kadar büyük bir parayı ne için kullandığını sorsanız cevap veremezler herhalde. En son amerikada bir takım davaları sürüyordu. Bir kere o yollara giren coinin beli bir daha doğrulmuyor. Amerikan yasalarından bir coinin sağ çıkmasını pek ihtimal dahilinde görmüyorum ben malesef.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 03, 2019, 04:37:32 AM
Tezosa bu forumda iconun başladığı dönemde olup girmeyen nadir kişiler vardır o zaman çok büyük projeydi ve herkes piyasada sözü olan bir coinin olacağını düşünüyordu analistler methiyeler çizdi proje için bitcoin ve ethereumdan sonra üçüncü büyük coin olması bekleniyordu(Ben hala ümitliyim) ama şu an esamesi okunmuyor adamlar çok gelişme kaydetti ayı oğlu ayı dönemine girdik diye hiç etki göstermedi icraatlar aslında bunların hatası piyasaya geç girmekti o zamanlar mantıklı geliyordu sağlam çıkmak için piyasaya zaman istemişlerdi ama bunu çok uzun tuttular ve içlerinde paradan ötürü çekişmeler mahkemeler deyince bu hale geldik
legendary
October 03, 2019, 01:46:25 AM
Tezos ağır ama çok sağlam adımlar atıyor, tezos ethereum gibi bir platform olacak, üzerinde tokenlar olacak, ether nasıl ico lar ile 1000 usd ye yürüdü, tezos da STO lar ile benzer hareket yapacak. Ne zaman derseniz, daha iki senesi var. Tarihe not düşelim, postumuz burda dursun.
Fiyat beklentim herşey yolunda giderse 100 usd Wink

1 bitcoin ile 6000 tezos alindi. o zaman bitcoin ne kadardi hatirlayan var mi?
Su an 6000 tezos satan 6000 USD aliyor, yani 0,75 btc.
simdi tezos 100 dolar oldugunda, 6000 tezos 600.000 USD eder. 1 bitcoin o zaman 1milyon USD olur heralde:)

bosverelim hesabi simdi... insallah tezos cok güzel yerlere gelir ve bizler bikmadan bu gemide kalir ve kazaniriz.

tezos şuanda btc paritesi olarak iconun gerisinde haklısın , şimdiye kadar yatırımcısını tatmin edemediğinin farkındayım. ama tamamen boş ve ümit vaat etmiyen bir projede değil bana göre. şimdiye kadar hiç pump yapmadığını, launch sonrası ciddi bir ayı piyasasına denk geldiğini unutmamak lazım.

bu arada 1 kasım da  bir aksilik olmazsa istanbulda tezos meetup planı var. tezos cto su  Arthur Breitman da katılacak muhtemelen. ayrıntılar netleşince burda tekrar paylaşırım. istanbulda olup da müsait olanlar değerlendirsin. cuma gününe denk  geldiği için ben katılamıycam. mesai sonrası yetişmem imkansız şehir dışından

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
October 03, 2019, 12:24:21 AM
Tezos ağır ama çok sağlam adımlar atıyor, tezos ethereum gibi bir platform olacak, üzerinde tokenlar olacak, ether nasıl ico lar ile 1000 usd ye yürüdü, tezos da STO lar ile benzer hareket yapacak. Ne zaman derseniz, daha iki senesi var. Tarihe not düşelim, postumuz burda dursun.

1 bitcoin ile 6000 tezos alindi. o zaman bitcoin ne kadardi hatirlayan var mi?
Su an 6000 tezos satan 6000 USD aliyor, yani 0,75 btc.
simdi tezos 100 dolar oldugunda, 6000 tezos 600.000 USD eder. 1 bitcoin o zaman 1milyon USD olur heralde:)

bosverelim hesabi simdi... insallah tezos cok güzel yerlere gelir ve bizler bikmadan bu gemide kalir ve kazaniriz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 02, 2019, 12:10:58 PM
Tezos kesinlikle topladığı parayı ve yatırımcılarının onlara verdiği 1 yıl hiring opsiyonunu haketmedi. Fiyattan da bu gözlemleniyor zaten. Binance'a bile daha yeni listelenebildiler bunun kaynağı binance da olabilir tabi ama bence tam bir hayal kırıklığı
legendary
September 28, 2019, 01:02:37 PM
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
September 28, 2019, 11:02:56 AM
tezos bu saatten sonra toparlanmaz heralde kolay kolay, çok da bir işe yaradığı yok benim gözümde. altcoinler bitti zaten.
hero member
September 26, 2019, 12:09:59 PM
Az önce Binance Tezos'u listeleyeceğini duyurdu. Hareket getirir mi bilmem.

https://twitter.com/binance/status/1176089715000270849

bence hareket getirir, ama asıl hareket uzun vadede olur.  eğer bir balina binance ın listeleyeceğini öğrenip, alttan alıp binance biraz yükseltip sonra tüm malı millete satmazsa tabi. binance büyük bir pazar çünkü
hero member
September 24, 2019, 09:40:53 AM
Yaklaşık 2 sene önce bitmişti ICO'su. Binance yeni ortaya çıkmıştı. Hey gidi günler hey... O zamanlar başka borsalar zirvedeydi. Binance'ye girer mi diye bekleyenler yoktu. Tezos'un kendi içindeki tartışmaların çözülmesi de uzadı, iyi bir borsaya girmesi de geç oldu. Umarım Binance'ye girmesi orta-uzun vadede fiyata iyi yansır.

aynen... bi kurban bayramiydi galiba? yoksa ramazan miydi? ama sanki kurban bayramiydi... herneyse...
1 bitcoin verip 6000 tezos almistim. su an 6000 tezos verip 1 bitcoin alamiyorum.
yani ilk hedef - su an ki fiyatlara göre - 2 usd. en azindan 1 bitcoin etmesi lazim. sonra allah ne verirse, 3, 4, 5 - bana kalsa 10:)
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 24, 2019, 07:10:43 AM
Yaklaşık 2 sene önce bitmişti ICO'su. Binance yeni ortaya çıkmıştı. Hey gidi günler hey... O zamanlar başka borsalar zirvedeydi. Binance'ye girer mi diye bekleyenler yoktu. Tezos'un kendi içindeki tartışmaların çözülmesi de uzadı, iyi bir borsaya girmesi de geç oldu. Umarım Binance'ye girmesi orta-uzun vadede fiyata iyi yansır.
hero member
September 23, 2019, 02:11:25 PM
Yanlız tezos ATH 10 usd , gerçekçi değil, hitbtc de yapılan ön satışlarda o fiyatı gördü, launch sonrası en yüksek 2 küsür usd yi gördü yanlış hatırlamıyorsam.
Yani tezos şuana kadar çıktığından beri hiç pump yemedi, şuanda fiyatı 1 usd civarında sabitlenmiş gibi, akümülasyomda, dolaşımdaki coinnin büyük bir bölümü bakingde olduğu için borsalarda derinlik yok, hacim az. Bu hem avantajı hemde dezavantajı bana göre. Ben tezos dan ümitsiz değilim, son boğada ico ların etkisi çok yüksekti, bir sonraki boğanın da STO lar ile geleceği söyleniyor.
Tezos dan bu alanda güzel haberler geliyor. Daha tezos token standartları oluşturulmadı. Etheri hatırlayın, tokenlar ortaya çıktıktan sonra ico lar ile birlikte büyük sıçramayı yapmıştı. Tezosda benzer bir hareket olabilir.
Tabiki söylediklerim beni bağlar YTD

evet, dogru. bu tezos'da bi hitbtc oyunu vardi, onu unutmusum.. hatta ben bile sasirdim gecen gün 10 usd görünce (ne zaman cikti benim neden haberi yok olmustum) Smiley

ama tezos biseyler yapacak gibi hissediyorum. belki de son umudum - cünkü artik eskisi gibi coin kovalamiyorum. elimdekiler ne getirirse o diyorum. zaten firsat bulsam elimdeki altlarin cogunu bite cevirecegim ama o firsat bile gelmiyor... yine de, bekliyoruz bakalim... belli mi olur.

tezos bi 3-5 usd olabilir ama... bu da sadece bir umut...
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 23, 2019, 06:15:43 AM
Az önce Binance Tezos'u listeleyeceğini duyurdu. Hareket getirir mi bilmem.

https://twitter.com/binance/status/1176089715000270849
member
Activity: 980
Merit: 18
September 23, 2019, 04:03:18 AM
tezosda öyle bir zıplama beklemeyin. hiç bir coinde beklemeyin bu saatten sonra.
legendary
September 23, 2019, 02:55:37 AM
Yanlız tezos ATH 10 usd , gerçekçi değil, hitbtc de yapılan ön satışlarda o fiyatı gördü, launch sonrası en yüksek 2 küsür usd yi gördü yanlış hatırlamıyorsam.
Yani tezos şuana kadar çıktığından beri hiç pump yemedi, şuanda fiyatı 1 usd civarında sabitlenmiş gibi, akümülasyomda, dolaşımdaki coinnin büyük bir bölümü bakingde olduğu için borsalarda derinlik yok, hacim az. Bu hem avantajı hemde dezavantajı bana göre. Ben tezos dan ümitsiz değilim, son boğada ico ların etkisi çok yüksekti, bir sonraki boğanın da STO lar ile geleceği söyleniyor.
Tezos dan bu alanda güzel haberler geliyor. Daha tezos token standartları oluşturulmadı. Etheri hatırlayın, tokenlar ortaya çıktıktan sonra ico lar ile birlikte büyük sıçramayı yapmıştı. Tezosda benzer bir hareket olabilir.
Tabiki söylediklerim beni bağlar YTD
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 23, 2019, 02:04:04 AM
tezosda yine yaprak kımıldamıyor. bu koinden heralde bir yol olmaz. baker baker dediler aylarca konuştular, ondan da bir şey çıkmadı, fiyata da çok etki etmedi. tipik bir altcoine dönüştü proje zamanında 1 milyar dolara yakın para toplamış projenin haline bakın.

6.000 TZ ile firinciya gittim, yatirdim... 380 gün olmus... su an 390 TZ firincidan gelmis.
yani günde 1 TZ öylesine geliyor, tanesi 1 USD üzerinden her gün 5-6 TL getiriyor.
zaten tezos'u uzun düsündügüm icim bu yola basvurdum; 1-2 yil bu sekilde devam edebilir, sorun yok.

Hedefim bunun da üzeri: All Time High   $10,00 USD (Dec 17, 2017)

Hocam sorun burada zaten. Bu fiyatlara tekrar çıkabilecek mi? Ya da daha üstüne? Her boğa döneminde pozitif bir durum oluşmayabilir diye diyorum. Yoksa ATH üzerinden hesap edersek 1000 tane para bulunur ATH'sinden 10/1'e düşmüş olan.

Hiç XTZ almadıom ama sanırım alacam biraz.
hero member
September 23, 2019, 12:14:18 AM
tezosda yine yaprak kımıldamıyor. bu koinden heralde bir yol olmaz. baker baker dediler aylarca konuştular, ondan da bir şey çıkmadı, fiyata da çok etki etmedi. tipik bir altcoine dönüştü proje zamanında 1 milyar dolara yakın para toplamış projenin haline bakın.

6.000 TZ ile firinciya gittim, yatirdim... 380 gün olmus... su an 390 TZ firincidan gelmis.
yani günde 1 TZ öylesine geliyor, tanesi 1 USD üzerinden her gün 5-6 TL getiriyor.
zaten tezos'u uzun düsündügüm icim bu yola basvurdum; 1-2 yil bu sekilde devam edebilir, sorun yok.

Hedefim bunun da üzeri: All Time High   $10,00 USD (Dec 17, 2017)
hero member
September 21, 2019, 05:59:05 PM
member
Activity: 980
Merit: 18
September 18, 2019, 08:27:13 AM
geç kalmasının nedeni davalar.

davalar olmasaydı daha farklı yerde olablirdi.
Pages:
Jump to: