Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 53. (Read 80281 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
November 21, 2017, 04:00:30 PM
Köşeye bin lira ayırmıştım Tezos çıksın da alayım diye... Ertelene ertelene çıkamadı bir türlü, hevesim kaçtı. Ben de Monetha almaya karar verdim ufak bi miktar.
Nasılsa Tezos için Şubat falan diyorlar. Çıkarsa alıcam mutlaka, şimdilik Tezos hayalimi dondurdum:)
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
November 21, 2017, 03:36:19 PM
sıkılan yatırımcılardan fazlasının bu coinin çıkışını beklediklerini düşünüyorum, talep edecek kişi sayısı satanlardan fazla olur bence. çevremde de ico dan giren, reel işlem yapılabilen bir borsaya girdiğinde biraz daha alayım diyen kişiler var. kendi adıma, ufak kazançlar gözetip bu coini elden çıkarmayı düşünmüyorum açıkçası.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
November 21, 2017, 01:14:34 PM
dump yiyerek girecek muhtemelen piyasaya. bu kadar gecikme sonrası insanlar sıkılmıştır. alttan alttan toplayacam 10x yapacam satacam hedefim bu.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
November 21, 2017, 01:05:26 PM
bu tezos ethereumu tehdit edebilir mi arkadaşlar ? biraz araştırdım da bunda da benzer bir ekosistem varmış...gerçi waveste öyle ama ilkler her zaman başkadır.. bir de taklitler aslını yaşatır derler  Tongue siz ne düşünürsünüz?

amerikan milliyetciligine guveniyorum tezosda. blockchain acilirsa amerikalilarin tezosu ruslarin ethereum una ve waves ine rakip olur. teknolojik olarak mukayese suanlik mumkun degil fakat long-term kazandirir diye umuyorum

Evet haklısınız Çin nasıl NEO' yu 18 centlerden 40 dolarlara kadar getirdiyse . Tezos' unda destekcileri çok olacaktır.

tezos un destekçisi çok olacak fakat neodaki kadar kısa vadede x2 yapması bu kadar kolay olmaz. eth in btc nin x2 yapması ne kadar zorsa t3 de de aynısı olacak. ama uzun vadede her şekilde yükselecek

hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
November 21, 2017, 12:22:46 PM
Şuan sadece hitBTC'de var ve hitbtc'deki fiyatlara inanmayın derim arkadaşlar. Daha tokenleri serbest kalmamış icon projesinin alım satımı yapılıyor hitbtc'de Cheesy

bununla ilgili heralde 1o kere mesaj yazmişimdir arkadaşlar. bu tarz projelerin tokenleri  ICO sekmesi altında oluyor fakat onlarin herhangi bir işlevi yok. yani  projenin cüzdani yok kendisi yok tokeni coini ne zıkkımsa o ortada yok nasıl olurda bu tarz bi aliş olabilir yada orada görülebilir. olay basit adamlar kurmuş sistemi kendi içlerinde çeviriyorlar al sat yapiyor insanlar onlar o arada komisyondan kazaniyorlar aliş satiş komisyonlarindan kendi içinde döngü dönüyor. dışardan ne deposit yapabiliyosun nede dışarıya withdraw var . o yüzden bu tarz projelerin tokenlerini imkanlar dahilin de   sağlam şekilde almaya bakin  paranızı hiç etmesinler.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
November 21, 2017, 12:04:00 PM
bu tezos ethereumu tehdit edebilir mi arkadaşlar ? biraz araştırdım da bunda da benzer bir ekosistem varmış...gerçi waveste öyle ama ilkler her zaman başkadır.. bir de taklitler aslını yaşatır derler  Tongue siz ne düşünürsünüz?

amerikan milliyetciligine guveniyorum tezosda. blockchain acilirsa amerikalilarin tezosu ruslarin ethereum una ve waves ine rakip olur. teknolojik olarak mukayese suanlik mumkun degil fakat long-term kazandirir diye umuyorum

Evet haklısınız Çin nasıl NEO' yu 18 centlerden 40 dolarlara kadar getirdiyse . Tezos' unda destekcileri çok olacaktır.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
November 21, 2017, 11:55:35 AM

member
Activity: 148
Merit: 10
November 20, 2017, 06:16:50 PM
full member
Activity: 350
Merit: 100
November 20, 2017, 03:07:49 PM
Şuan sadece hitBTC'de var ve hitbtc'deki fiyatlara inanmayın derim arkadaşlar. Daha tokenleri serbest kalmamış icon projesinin alım satımı yapılıyor hitbtc'de Cheesy
member
Activity: 476
November 20, 2017, 01:21:12 PM
sıkıntı yapmayın beyler.

sabredin. zaten icoya girenler mininmum 2019 vadeli aldılar coini. psikolojiniz bozulur her gün takip etmeye çalışırsanız.

Erken satma niyetinde de değiliz hocam sadece ele geçsin istiyoruz artık
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
November 20, 2017, 01:06:01 PM
davalardan bir cacık çıkmaz merak etmeyin. halen mevcut 2 dava var, biri 1 btc için açılmış diğeri de 55 eth mı ne, onun için şaka gibi.  Grin ikincisi SEC in olaya müdahil olması için ortada bir zarar olması lazım, halen ortada bir zarar felan yok. yukarda verdiğim fiyatlarda olduğu gibi şu an adamların elindeki btc ve eth ın değer toplamı zaten ICO fiyatının 3 katı ediyor. hitbtc ise 4.5 katı ve ben halen 10x den ümitliyim ilk gün. Dolayısıyla o davalar yalan olur.

gevers denilen adam da yakın zamanda kovulur ve ortalık durulur. ethere rakip olma olayına gelirsek, solidity deki o bug lar oldukça etherden bir cacık olmaz.  Grin temeli çürük bina ayakta durmaz illa bir yerde yıkılacaktır. formal verification a dayana contract kullanan tezos u da kimse tutamayacak birkaç sene de diye düşünüyorum çünkü olayın arkasında matematiksel ispat var.  Cool

bir de tezos un en güzel yönü, hardforka gerek kalmadan chain in kendini güncelleyebilmesi. Böylelikle, diğer chainlerin güzel fikirlerini oylamadan geçmek şartıyla hemen adapte edebilecek kendine, virüs hesabı, bu da son tiyom olsun.  Wink
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
November 20, 2017, 12:18:44 PM
sıkıntı yapmayın beyler.

sabredin. zaten icoya girenler mininmum 2019 vadeli aldılar coini. psikolojiniz bozulur her gün takip etmeye çalışırsanız.
full member
Merit: 125
November 20, 2017, 12:16:24 PM
Çok beklersin. Şimdiki fiyatı zaten ICO fiyatının 3 katı. https://canadiancrypto.io/tezos-stats/  Grin hitbtc fiyatı 4.5 katı. Açılışta 10x bekliyorum bakalım.  Cool

Yav şaka mısın?Ortada ne cüzdan var ne de coin ve bir sürü davaları var.Üstlerinde bayağı suçlamalar var benim artık tezostan ümidim yok.

Ethereum rakimi olmak istiyorlarsa çok fazla çalışmaları lazım. Davalar bir şekilde olumlu veya olumsuz sonuçlanacaktır ama yatırımcılarını çok fazla mağdur edeceklerini sanmıyorum.

Ben valla ümidi kestim.Ben yatırım yapmadım değil 7 eth lik yatırımda ben yaptım ama pişmanım hala ortada bir şey yok diye birde davalar falan derken ekip içi çekişmeler başladı o yğzden ümitsizim
Hiç sıkıntıya verme en kötü paranı geri alırsın.
Amerika'da hukuk var. ikincisi çok büyük para baronları var. öyle youtube'dan çıkıp hehe hihi biz projeden vazgeçtik dedikleri anda gö..ünü keserler adamın.

inşallah dediğin gibi olur ama çıktığı zaman zaten değeri bayağı yüksek olmalı ucuz olmaz ellerine bcc geçti btc uçtu banko ucuz olmaz ama işki çıksın Cheesy
member
Activity: 81
November 20, 2017, 12:13:43 PM
Bu ve benzeri çok fazla yatırım toplayan projeler malesef güçlü bir artış ivmesi yakalayamıyor.
member
Activity: 123
November 20, 2017, 12:13:03 PM
Çok beklersin. Şimdiki fiyatı zaten ICO fiyatının 3 katı. https://canadiancrypto.io/tezos-stats/  Grin hitbtc fiyatı 4.5 katı. Açılışta 10x bekliyorum bakalım.  Cool

Yav şaka mısın?Ortada ne cüzdan var ne de coin ve bir sürü davaları var.Üstlerinde bayağı suçlamalar var benim artık tezostan ümidim yok.

Ethereum rakimi olmak istiyorlarsa çok fazla çalışmaları lazım. Davalar bir şekilde olumlu veya olumsuz sonuçlanacaktır ama yatırımcılarını çok fazla mağdur edeceklerini sanmıyorum.

Ben valla ümidi kestim.Ben yatırım yapmadım değil 7 eth lik yatırımda ben yaptım ama pişmanım hala ortada bir şey yok diye birde davalar falan derken ekip içi çekişmeler başladı o yğzden ümitsizim
Hiç sıkıntıya verme en kötü paranı geri alırsın.
Amerika'da hukuk var. ikincisi çok büyük para baronları var. öyle youtube'dan çıkıp hehe hihi biz projeden vazgeçtik dedikleri anda gö..ünü keserler adamın.
member
Activity: 123
November 20, 2017, 12:09:49 PM
valla forku mu bekliyorlar neyi bekliyorlar bilemiyor. cikar cikmaz buyuk bir dump yiyecegini dusunuyorum. millet cileden cikti beklemekten artik. satan cok olur.
Ben aynı fikirde değilim. Buraya çok büyük yatırımcılar para yatırdılar ve şunu bilmelisiniz ki yatırım yapan ilk 10 kişinin yatırdığı para %90 diğer 31000 kişinin yatırdığı pay %10. Bu küçük yatırımcılar sabırsız olup dump yapsalar bile en fazla %10 düşürürler.
ilk etapta Tezos'un fiyatını balinalar belirleyecek. Senin, benim satışım ile düşecek bir coin değil bu.
Yatırım esnasında an ve an takip ettim Ether adreslerini adamlar 2000'er 2000'er ether bastılar aynı adreslerden.
full member
November 20, 2017, 12:06:26 PM

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
November 20, 2017, 12:03:18 PM

full member
November 20, 2017, 11:55:19 AM

sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
November 20, 2017, 11:52:54 AM
Çok beklersin. Şimdiki fiyatı zaten ICO fiyatının 3 katı. https://canadiancrypto.io/tezos-stats/  Grin hitbtc fiyatı 4.5 katı. Açılışta (şubat bir ihtimal mart) 10x bekliyorum bakalım.  Cool
Pages:
Jump to: