Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 55. (Read 80281 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
November 18, 2017, 05:07:58 AM
icoya girenler btc olarak yarı fiyatına elden çıkarabilirse iyi bence. baya zaman geçti btc 3x yaptı nerdeyse.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 18, 2017, 04:57:00 AM
davalardan dolayı biraz daha ertelenebilir ya da ico fiyatında kalabilir davalar sonuçlanıncaya kadar..

bende icosuna katılamadım ama piyasaya girince almayı düşündüğüm bir varlık. Smiley

bunlar coın yaptımı kı ıco ıyatında kalır dıyorsunuz anlamadım ben. nerde satılıo bunun coını.

anladıgım ve okudugum kadarı ıle karı koca ve ortak davalık olmus.ve ortada 500m dolar var. yanı o dava bıtmez arkadaslar. unuttururlar projeyı bır sekılde. zaten tek sayfalık projenın bu kadar parayı nasıl topladıgını anlayamadım gıttı.

hocam bir yerde satılmaya başlayınca görürsünüz iconun altını üstünü.. genelde icoya katılanlar bilir fiyat nasıl hesaplanıyor.

nerde satılıyor diye soruyorsunuz ya. çoktan satıldı. o sizin bahsettiğiniz borsalarda trade etmek oluyor. onun içindir ki; ama riski seviyorsunuz bir iki ay sonra yeni haberler çıkınca piyasaya tezos satışları başlar. Wink umarım farklı bir proje olup karlı bir yatırım yapmış oluruz.

kelime oyunu yapmasak. ne sordugumu cok ıyı anladın. halı hazırda herhangı bır borsada satılıyor mu. yok. satılacak mı bellı degıl. satıldı dıyorsun . ne satıldı gozunu seveyım. elınde bırsey var mı. hayalı bırseye para gonderıldı. satıldı dedıgın bu. herıfler tek sayfalık web sıtesı yaptı. mıllette o sıteye para gonderdı. olur olmaz bılemem. su an gorunen ortada coın fılan yok. cuzdan yok vs vs. bunlar daha coını kodlayacak cuzdanı yapacak borsalarla anlasacak borsalara gırıcek uzun ıs. bırde habıre dava haberlerı gelıo o davalar bıtmeden coın moın olmaz. 500m dolarlık dava da kolay kolay bıtmez. takıp edenler daha ıyı bılır tabıkı ben sadece burda forumda okuduklarıma gore yorum yapıyorum ve okudumlarıma gorede ölü bu proje. haa dava kısa vadede sonuclanır ortaklık ayrılır ne olur bılemem. bence ortaklıgı ayırmaları daha kötü. tezos 1 tezos 2 mı olacak o zaman. gelıstırmesını yazılımını kım yapacak neye gore yapacak. patentı var bunun cartı var curtu var. o dava da ya anlasırlar tamam devam derler yada gümler. başka bır sonuc goremıyorum. tabıkı ortada dava varsa. ondan da emın degılım arastırmadım. sadece forumda yazanlara gore konusuyorum. ama gercekten dava varsa buyuk ıhtımal olacaklarda bellı zaten.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
November 18, 2017, 04:31:11 AM
Ne tezos ne de başka bir proje gerçekten uzun zamandır adam akıllı bir proje görebilmiş değiliz. Bu projelerin hepsi parayı aldıktan sonra yatış pozisyonuna geçerek birdaha asla keyiflerini bozmuyorlar, birde milleti inandırıyorlar belirli zamanlar vererek.. Bu iş dolandırıcılık olmaya başladı.
full member
Activity: 644
Merit: 100
November 18, 2017, 04:07:30 AM
şu anda waves in de önünde piyasada en çok umut bağlanan coin bu.

sektröün en büyük tahmincileri de, aynı fikirde. 2019 da 100 dolara olacak diyor hepsi.

herkes beklemede. bu arada 2. bir dava açılmış. ortaklık davasından başka.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
November 17, 2017, 04:43:06 PM
davalardan dolayı biraz daha ertelenebilir ya da ico fiyatında kalabilir davalar sonuçlanıncaya kadar..

bende icosuna katılamadım ama piyasaya girince almayı düşündüğüm bir varlık. Smiley

bunlar coın yaptımı kı ıco ıyatında kalır dıyorsunuz anlamadım ben. nerde satılıo bunun coını.

anladıgım ve okudugum kadarı ıle karı koca ve ortak davalık olmus.ve ortada 500m dolar var. yanı o dava bıtmez arkadaslar. unuttururlar projeyı bır sekılde. zaten tek sayfalık projenın bu kadar parayı nasıl topladıgını anlayamadım gıttı.

hocam bir yerde satılmaya başlayınca görürsünüz iconun altını üstünü.. genelde icoya katılanlar bilir fiyat nasıl hesaplanıyor.

nerde satılıyor diye soruyorsunuz ya. çoktan satıldı. o sizin bahsettiğiniz borsalarda trade etmek oluyor. onun içindir ki; ama riski seviyorsunuz bir iki ay sonra yeni haberler çıkınca piyasaya tezos satışları başlar. Wink umarım farklı bir proje olup karlı bir yatırım yapmış oluruz.
member
Activity: 105
Merit: 10
November 17, 2017, 04:28:04 PM
Elimi attığım coin kuruyor. Bu da şaşırtmadı beni. Elimdekilerle btc aldım, artık kral kendi düşünsün.

Tezos konusuna gelince bence bu çalkantılardan sonra çok güzel getiri bırakır. Bu piyasayı manipülasyon ve dedikoduyla döndürüyorlar malum. Sonu iyi olacaktır. Nice projeler toparladı gözümüzün önünde.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
November 17, 2017, 04:20:40 PM

amerikan ethereumu olacak diye gazlandı ama ortada kod olmadan başlayan bu tür projelerin sonu hüsranla bitiyor genelde.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
November 17, 2017, 04:18:04 PM
İcosuna girmeyi düşünüyordum. Ama şimdi iyiki de girmemisim diyorum. Parayı o kadar uzun süre bağlamaya değmez. Borsaya girince alırım beklerim o zaman.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
November 17, 2017, 03:48:35 PM

legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
November 17, 2017, 03:42:23 PM

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
November 17, 2017, 01:21:35 PM
geldiği zaman sonuç ne olacak çok merak ediyorum ikinci bir waves mı yoksa ethermi olacak
eth gibi olursa etherden daha fazla olacağı kesinde
full member
Merit: 100
November 17, 2017, 12:09:32 PM
valla forku mu bekliyorlar neyi bekliyorlar bilemiyor. cikar cikmaz buyuk bir dump yiyecegini dusunuyorum. millet cileden cikti beklemekten artik. satan cok olur.

Bende ayni fikirdeyim millet beklemekten bikti cok guzel dump olacaktir bence guzel alim firsatlari dogar. Tezos`un iyi yerlere gelecegine inaniyorum ben.
full member
Merit: 107
November 17, 2017, 11:27:09 AM
valla forku mu bekliyorlar neyi bekliyorlar bilemiyor. cikar cikmaz buyuk bir dump yiyecegini dusunuyorum. millet cileden cikti beklemekten artik. satan cok olur.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
November 17, 2017, 10:49:21 AM
Tezos un kısa zamanda iyi yerlere geleceği kanaatindeyim hitbtc’den toplanabilir. Bu davalar vs. Tezosun hızını kesen neyse sonuçlandı mı tutulmaz artık.
full member
Activity: 658
Merit: 153
November 17, 2017, 10:45:02 AM
ethereumda 1 yıl sonra çıkmıştı, bugüne kadar 1000x yaptı. tezostada böyle bir durum söz konusu olabilir mi acaba  Smiley

sanmıyorum o kadar büyük marketcapa ulaşacağını

ethereum şu anda 100 milyon supply i bile yok.

ama tezos 65700 btc yatırım aldı. 1 btcye 6000 tezos sattı. 394 200 000 supply var.

daha takımın kendine ayırdıkları hariç.

1000x değil 50x bile yapacağından şüpheliyim.

Şöyle bi durumda var sen sadece btc nin satıldığı tezos miktarını yazmışsın 394 Milyon küsür bide etherden satılın 220 Milyon var onuda hesaba katıp total supply 610Milyona yakın buda bana göre çok 50x yapması demek 30Milyar Market Cap yapar uuuuu 1 yılda zor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
November 17, 2017, 09:20:30 AM
Şu dava muhabbetleri sonuçlansada onlarda bizde önümüzü görmek iyi olacak .
newbie
Activity: 28
Merit: 0
November 17, 2017, 09:14:14 AM
işte hemen herkez aynı fikirde piyasaya bir çıksa göreceğiz neler oluyor proje ile ilgili sorun yok güzel proje ama ekip daha kurulmamış diyorlar, tek satır kod yokmuş daha nasıl olacak. Bütün bunları bir de aralarında ki kavgayı düşündüğünde scam olmayabilir ama ölü doğabilir. Benim de yatırımım var moralim bozulsun istermiyim ama mevcut duruma baktığında hiç te iç açıcı değil.
Merak etme kanka bişi olmaz yedirmezler o parayı adamın totosunu keserler, çıkmıyorsa piyasaya bu fork muhabbetlerını beklemiş ve oralardan da cepleribi doldurdukları içindir yakında çıkarlar
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
November 17, 2017, 09:03:29 AM
pardon ama bir satır kod olmadığını kim söyledi, testnet var cayır cayır da çalışıyor. Milleti eksik bilginizle yanıltmayın lütfen. Arthur Şubat da diyorsa, Mart da Nisan da da mainnet hizmete girer muhtemelen. O zaman ICO yu kaçıranlar düşünsün.  Grin
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 17, 2017, 07:45:43 AM
saçmalamayın scam falan diye ınsanların moralini bozmayın scam falan degil, bu proje piyasaya cıktıgından btc,eth ve tezos uzun soluklu olacaktır

işte hemen herkez aynı fikirde piyasaya bir çıksa göreceğiz neler oluyor proje ile ilgili sorun yok güzel proje ama ekip daha kurulmamış diyorlar, tek satır kod yokmuş daha nasıl olacak. Bütün bunları bir de aralarında ki kavgayı düşündüğünde scam olmayabilir ama ölü doğabilir. Benim de yatırımım var moralim bozulsun istermiyim ama mevcut duruma baktığında hiç te iç açıcı değil.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
November 17, 2017, 07:35:59 AM
Tezosta ne kadar spekilatif durum yaşanırsa okadar iyi . reklamın iyi kötüsü olmaz bu haberlerden yapılan satışları alttan toplamak için bekleyen oldukça çok yatırımcı mevcuttur.
Pages:
Jump to: