Pages:
Author

Topic: TEZOS [XTZ] Fiyat Tartışma Alanı - page 57. (Read 80281 times)

full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 06, 2017, 04:56:58 AM
Tezos kendiliginden milleti uzu  doneme kilitledi.sermayesi yukselirken ne degerde yanisacak bunlar brim basina belirsiz.iyi bir fiyatla cikip ilk 16dan girmesi muhtemel gibi ama ne zaman cikacak acaba
hero member
Activity: 658
Merit: 500
November 06, 2017, 04:17:46 AM
bu io sürecinin uzaması oldukça iyi oldu piyasa hatırı sayılrı sevide yatırımcı geldi yeni ve devam ediyor.
tezos piyasa çıkmadan önce de bunun duyurusunu ve reklamını tekrar canlandırdığında zaten beklentisi uun vadede olan bir coin için oldukça etkili olacaktır
member
Activity: 476
Merit: 10
November 05, 2017, 08:45:16 PM
Tezos dan yüzümüzün güleceğine inanıyorum. Orta vade de düğüm paramı bekliyorum hayal belki ancak belkide gerçek olur. 0.1 civarı atmıştım.
full member
Activity: 406
Merit: 158
November 05, 2017, 03:29:23 AM
İşin içinde türk varsa asıl endişe etmemiz gerekebilir Smiley
Emin gün sirer var adamları arastırmadan boyle soylemeyın bence:) acaba baska mılletlerde de bu var mı merak edıyorum, Türkler hıcbır zaman Türk'ün yaptıgı bır ıse guvenmıyor etmıyor. Arastırma zahmetınde bıle bulunmuyor, adamlar amerıkada profesorluk yapıyor ama adı Emin olunca Türk varsa bu ısten korkmalı gıbı yorum yapılıyor. Genel yapımız boyle yanı, degısmeyen garıp bır basarısızlık kompleksımız var. Bızden basarı kesınlıkle cıkamaz mantıgı.
member
Activity: 448
Merit: 10
November 04, 2017, 11:25:27 PM
Yılan hikayesine döndü bizim bu tezos çıkıcak dediler çıkmadı büyük ihtimal de kasım fork unu bekliyorlar btc nin.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
November 04, 2017, 04:53:09 PM
Tırsacak bir durum yok. ortada bir şey yok çünkü. icoda belliydi bu. 2018 2 ye kadar da tokenlar kilitli kalacak zaten

Hocam 2 dediğin 2. ay mı 2018'in 2. yarısı mı? Tezos dan gerçekten beklentim her geçen gün artıyor. Gerçekten ıco suna büyük bir umutla girdik
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
November 04, 2017, 03:07:35 PM

bu dedigin turkiyede yasayanlar icin gecerli. yurtdisindaki akademisyenleri goruyorsunuz, biri nobel aliyor biri bilmem neyi buluyor. gayet yaratici bir beynimiz var ama malesef turkiyede yasayarak bu beyni surekli gereksiz seylerle mesgul etmekten uretmeye zaman kalmiyor ^^

Bunun en önemli sebebi insanlar Türkiye'de yaşamak istemiyor şu forumda bile anket yapsak forum üyelerinin yüzde doksanı hatta daha fazlası yurt dışında yaşamak ister.Maalesef ülke böyle gittiği sürece biz daha çok beyin göçü veririz.
full member
Activity: 644
November 04, 2017, 01:50:10 PM
Tırsacak bir durum yok. ortada bir şey yok çünkü. icoda belliydi bu. 2018 2 ye kadar da tokenlar kilitli kalacak zaten
hero member
Activity: 630
Merit: 503
November 04, 2017, 01:17:15 PM
Kısa bir dönem çok para toplayan proje iyi proje düşüncesi oluştu ve sadece proje sahiplerini zengin etmekten öteye geçmedi bence. Tezoslar Bancorlar bu kervanda sahiplerini zengin ettiler.
full member
Activity: 490
Merit: 105
November 04, 2017, 01:02:42 PM
bende bekliyorum kardeşim bilseydik borsadan alırdık o para orda çürür diye korkuyorum çünkü bazı kötü senaryolar çıkarıyor tezos için. bakalım umarım x5 ile girerde rahatlarız  eth gibi olurmu bilmem ama bazı tecrübeli insanlar çok övüyorlar bende ona göre zaten girdim bakalım
full member
Activity: 588
Merit: 125
November 04, 2017, 12:43:27 PM
Cidden bu coin ne oldu yahu.Ortada hala yok kendisi.Yıl sonuna geldik hala tezostan tık yok arkadaş bekliyoruz hala.Tırsmaya başladım ben artık
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 04, 2017, 10:52:05 AM
Bence Tezos geciktikçe beklentide artıyor umarım büyük bir hayal kırıklığı yaşatmaz. Ciddi bir ruzgar ile piyasaya giriş yapabilir. Eth yi zorlar mı bilemiyor ancak ondan önce bancor a benzemesinde

Ciddi bir rüzgar ile giriş yapacağını düşünüyorum.

Borsalara ne zaman gireceği hakkında bir fikriniz var mı ?
Ve tahmini olarak kaçtan girer ?
full member
Activity: 202
November 04, 2017, 10:46:08 AM
Bence Tezos geciktikçe beklentide artıyor umarım büyük bir hayal kırıklığı yaşatmaz. Ciddi bir ruzgar ile piyasaya giriş yapabilir. Eth yi zorlar mı bilemiyor ancak ondan önce bancor a benzemesinde

Ciddi bir rüzgar ile giriş yapacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 602
November 04, 2017, 10:02:36 AM
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
November 04, 2017, 08:06:31 AM

bu dedigin turkiyede yasayanlar icin gecerli. yurtdisindaki akademisyenleri goruyorsunuz, biri nobel aliyor biri bilmem neyi buluyor. gayet yaratici bir beynimiz var ama malesef turkiyede yasayarak bu beyni surekli gereksiz seylerle mesgul etmekten uretmeye zaman kalmiyor ^^
full member
Activity: 644
November 04, 2017, 06:59:34 AM
Dumpta olsa pumpta olsa alacam bu coini başka çıkarı yok 2 3 sene zenginim diye gezerim Cheesy amerikan emperyalizmi var arkasında çünkü.

amerikan projesi oldğunu nereden çıkardın hocam?

takım burada ve hiç birinin abd ile alakası yok  https://www.tezos.com/team
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
November 04, 2017, 06:41:38 AM
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
November 04, 2017, 05:46:40 AM
sıkıntı yok, herşey kontrol altında. emin hoca oluşabilecek problemleri öngörüp bunların yanlış yapmasına engel olur Smiley

Aynen dediğine katılıyorum. Emin Gün Sirer hocamız oluşan problemleri çözecektir. En nihayetinde de Tezos karşımıza güçlü bir şekilde çıkacaktır. Smiley
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
November 04, 2017, 05:32:32 AM
sıkıntı yok, herşey kontrol altında. emin hoca oluşabilecek problemleri öngörüp bunların yanlış yapmasına engel olur Smiley
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
November 03, 2017, 04:45:32 PM
Dumpta olsa pumpta olsa alacam bu coini başka çıkarı yok 2 3 sene zenginim diye gezerim Cheesy amerikan emperyalizmi var arkasında çünkü.
benim bildiğim developer ekibi Fransız ve genel manasıyla bir avrupa projesi Tezos. bir tane türk var bir tanede hintli birisi ama çoğu fransada yaşayan fransızlar veya göçmen ailelerinin çocukları. amerikalıların alakası yok diye biliyorum.
Pages:
Jump to: