Pages:
Author

Topic: The Abyss Token: Oyun Platformu İncelemesi - page 3. (Read 1990 times)

newbie
Activity: 171
Merit: 0
ben abbyss i başarısız bir proje olarak addediyorum, yani hiç bir türlü şekilde fiyatı artmadı full zarar ettirdi
member
Activity: 406
Merit: 12
Oyun endüstrisi çok büyük potansiyel taşıyor ama oyuncuların gereksinimlerine cevap verebilecek projeler şimdiye kadar gelmedi. Abyss projesi ileride ne yapar bilmem ama herhalde henüz geliştirme aşamasındalar. Proje olgunlaşınca doğru adımlarla iyi yerlere gelebilir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bunun bounty kampaniyasına katılmışdım. 3 aya şaka gibi coin göndermişler. 7 tane  Cool
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Oyun projeleri genelde para ediyor ve tutuluyor. İco yatırımı yapmayı düşünebileceğim tek alan oyun. Bu projenin de iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
5 katdan fazla deger kaybetti ben icosuna katılmış 2 ether atmıştım lanet olsun abyss e diyorum. Bnb topladılar binance beklentisi yarattı pezolar bizde ama gel gör kucoin için bile oylamaya kaldılar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bounty'si kasım ayında başlamıştı, ben de o tarihlerde açmıştım bu konuyu, ama imzasına katılmamıştım. O sırada Abyss için 1 haftalık katılımla btc veren bi kampanya vardı, ondan alacağımı alıp çıkmıştım. Üstünden 8 ay geçmiş, yeni dağıtım yapılmış. Şu anda fiyatı düşük görünüyor fakat dolaşımdaki adedi nedeniyle yükselişe müsayit. İyi bir borsaya girerse, yıl sonuna kadar 1 dolara yaklaşabilir diye düşünüyorum.
member
Activity: 336
Merit: 13
tepetaklak oldu ya ilk daico falan diye umutlutduk baslangıcta fiyatta iyiydi ama cok satıs yedi demek ki bekleyek bakalım.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Yobit'ten gelenleri satayım dedim 239 değeri 235'ten satış verdim. 1 gün olacak daha satılmamış. 0.01 BTC hacimle böyle olur anca Grin

Satış olsa yerine HOT alacağım değerlenme ihtimali daha fazla bence.
member
Activity: 322
Merit: 15
Arkadaşlar bugün Abyss tokenlerim gelmiş. Hakedişimizin açıklandığı gün 450-500dolar yapıyordu ama bugün 250 dolar civarı bir değeri var gelen tokenlerin.

10bin token üstü dağıtımları yapılmış. imza kampanyasına katılanlarda satarsa çok daha fazla değer kaybeder. Her dağıtımdan sonra bu büyük düşüşler yaşanmaya başlandı artık.
sr. member
Arkadaşlar bugün Abyss tokenlerim gelmiş. Hakedişimizin açıklandığı gün 450-500dolar yapıyordu ama bugün 250 dolar civarı bir değeri var gelen tokenlerin.
sr. member
Hesaplarıma göre 400 dolar civarı imza gelirim vardı, hesaplayalı 1 ayı geçti. Yukardaki yorumlara bakarsak beklerken elimize geçenin değeri kalmayacak gibi Smiley
member
Activity: 364
Merit: 20
Twitterdan gelenler şimdiden %30 değer kaybetti bile. Ödüllerin tamamı da gönderilmemiş sanırım onlarda gönderilirse tamamen hiç olacağa benziyor token.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
aylarca kaldıgım imzadan 130 dolarlık 6,222 abyss geldi acıkcası hayal kırıklıgı oldu. bir de basta degerini yanlıs girmişim 600 dolar sandım heyecanlandım.. envion ve revizor hayal kırıklıklarından sonra gene de bir seyler kazanmış olmak guzel. daha da dusmez umarım. size ne kadar geldi beyler?

Sana gene gelmis ben daha bise almadim Smiley beklemedeyiz bakalim. Ama geldimi direk okuturum hic acimam. Roadmapi daha cook ileride.

3. round dağıtım başlayacağını söylediler.

10k üzeri alacak olanlar bu etapta dağıtılacakmış. Şuan için pul olmuş durumda, belki ileride para edebilir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
aylarca kaldıgım imzadan 130 dolarlık 6,222 abyss geldi acıkcası hayal kırıklıgı oldu. bir de basta degerini yanlıs girmişim 600 dolar sandım heyecanlandım.. envion ve revizor hayal kırıklıklarından sonra gene de bir seyler kazanmış olmak guzel. daha da dusmez umarım. size ne kadar geldi beyler?

Sana gene gelmis ben daha bise almadim Smiley beklemedeyiz bakalim. Ama geldimi direk okuturum hic acimam. Roadmapi daha cook ileride.
member
Activity: 378
Merit: 11
abyss bildiğin çöp oldu daha ne kadar düşecek diye beklemekten yoruldum sanırım dibi yok şimdi hunterlarda satar tamamen biter, ben inatla satmıyorum ama -5x geçildi bile
member
member
amma cok beklettiler ha daha ne kadar bekleyecegiz zaten dip oldu hayvan gibi bir de satis yiyecek.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Uzun sure oldu sanirim bounty tokenlerden hala bir haber yok. En son Envion´da boyle olmustu sanirim umarim Abyss odemeleri en kisa surede yapar cok uzadi su an ki durum cunku.

Ben katildim bunun bountysine kilit henuz 15.de acildi yani envion ile kiyaslamak icin henuz erken ayrica bu ilk DAICO idi bountylerdede yamuk yapacaklarini sanmam.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Uzun sure oldu sanirim bounty tokenlerden hala bir haber yok. En son Envion´da boyle olmustu sanirim umarim Abyss odemeleri en kisa surede yapar cok uzadi su an ki durum cunku.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Bu güzel bir projeydi zamanında incelemiştim fakat bundan daha çok beğendigim Forever Has Fallen oldu fakat yatırım yapamadım sanırım sene sonu anca alabilicem.
Pages:
Jump to: