Pages:
Author

Topic: The Abyss Token: Oyun Platformu İncelemesi - page 7. (Read 2005 times)

member
Activity: 336
Merit: 13
baya uzun zamandir bountysindeyiz insallah en az yuz dolarlik gelir. su ana kadar sifirim imzalardan bundan umutluyum.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Arkadaşlar, KYC/AML prosedürünü tamamladık.Ancak abyss in web sayfasında whitelistin yinede aktif olmadığını görüyorum, bu sebepten henüz yatırım yapmadık.Yatırım için whitelistin aktif durumamı geçmesini beklemeliyiz.MEW üzerinden ether göndermeyi düşünüyoruz. Teşekkürler.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
İKİ HAFta önce görmüştüm bu projeyi biraz inceleme vakti bulmuştum efsane görünüyordu proje olarka umarım başarılı olurlar da proje de gerçekleşir
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
hardcap yapmaları çok zor görünüyor şu aşamda en azından 15 milyon doları geçseler iyi olur ancak ethereumun fiyat yükselişiyle birlikte aslında 18 milyon doalr seviyesine zaten ulaşırlar diye düşünüyorum ben
full member
Activity: 434
Merit: 109
Son duruma göre hardcap yapmaları zor görünüyor. Umarım Binance'a girmeye yetecek kadar Bnb toplamayı başarabilirler.

Etherum dışında BNB kabul etmelerinin esprisi bu muydu? Belli bir rakamın üzerinde BNB toplayan icolar binance da mı listelenecek?

Hocam böyle bir resmi bir açıklama bildiğim kadarıyla yok ancak bnb toplamalarının topluluk üzerinde oluşturduğu beklenti o yönde.
newbie
Activity: 140
Son duruma göre hardcap yapmaları zor görünüyor. Umarım Binance'a girmeye yetecek kadar Bnb toplamayı başarabilirler.

Etherum dışında BNB kabul etmelerinin esprisi bu muydu? Belli bir rakamın üzerinde BNB toplayan icolar binance da mı listelenecek?
full member
Activity: 434
Merit: 109
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Şuan hali hazırda 12m $ fazla topladı The abyss, hardcap yapabileceğini sanmıyorum ama Binance girerse ki, BNB toplamasından oraya da gireceği belli, boğa sezonun da etkisiyle kendini iyi fiyatlayabilir.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Oyun projelerinin daha önce iyi kazançlar getirdiğini gördük. Bu proje de iyi ses getirenlerden oldu. Oyun piyasasının hacmini de düşününce benim aklıma yatan projelerden. Takipteyim.
member
Activity: 448
Merit: 10
Projeleri vidden çok iyi daico var bide ilk ve tek şuan bunlarda test ediliyor diyebiliyorum yatırım yapmayı düşünebilirsiniz
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
ICO ve bounty aşamaları çok uzun zamandır sürüyor, güzel reklam yaptılar ilk günüden 6m dolar topladılar. bnb ile ödeme kabul etmeleri sanki bir sinyal gibi. binance patlatırlarsa uçar
full member
Activity: 616
Merit: 101
6 milyon dolar topladılar şuana kadar hardcapları 18 milyon dolar şu iki gün geçsin eth limiti kalksın tamamlanır diye düşünüyorum
newbie
Activity: 212
İyi güzel projeleride ico ertelenmesi falan çok uzun surdu milleti bunalttılar bu konuda ondan biraz sıkıntılı hardcap yapar mı onu bilmem ama projeyi seviyorum
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
İlk başlarda hızlıca yatırım alamayanlar kolay kolay hard cap yapamıyor. Abyss'in de hard cap yapması zor görünüyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Uzun süredir imzasındaydım, bu hafta hardcap yapsında en azından imzasından çıkmış olalım. Şu dönemde hangi proje başarılı olur, hangi proje başarısız olur bilmiyorum ama çoğu imzadan aldığım bounty gibi bunu da bir süre satmayı düşünmüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 12
Bu projenin başarısı Daico olarak nitelendirilecek ico lar için de yol gösterici olacaktır.
Icoların yatırım toplamakta zorlandığı ve ertelendiği bu sürece rağmen başarılı olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 100
ICO'su bugun başladı aslında iki gün önce başlayacaktı ama ertelendi 9k civarı topladılar bugun acılmasına rağmen DAICO özelliği direk tokenları göndermeleri çok iyi geleceği olan bir proje.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Uzun zamandır beklenen bir proje. Yeni daico özelliği yatırıma ciddi bir şekilde olumlu etmiş görünüyor. Yatırım yapanlar güzel kazançlar elde edecektir düşüncesindeyim
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Bende yatirim yapmayi dusunuyordum ama cok bocaladilar ICO baslangic doneminde. Ilk 48 saatte hardcap olmazsa sonrada olmasi zor.
full member
Activity: 532
Merit: 151
50dk da 4k ethereum topladılar üstelik max 20eth atılabilmesine rağmen ben 1 eth attım güzel kazandıracak gibi

hocam bir de imzasındasınız üstelik iyi bir rütbeyle. bende member olarak 5 şubattan beri imzasındayım inşallah biraz kazandırır 1 saat olmadı daha satış çıkalı ama 2 milyon doları geçtiler kaldı mı 16 milyon dolar birde dediğiniz gibi 20 eth limit var
Genelde yatırım yapacağım icoların imzalarına kampanyalarına giriyorum hocam borsaya çıktıklarında düşükten çıksa bile bounty o açığı kapatır diye
Pages:
Jump to: