Pages:
Author

Topic: The Abyss Token: Oyun Platformu İncelemesi - page 9. (Read 1990 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Çıksa da burdan oynasak. Ama bu tür işlerde genelde oyunlar bişeye benzemez kimse de oynamaz ben daha başarılı olan bi proje görmedim. Halihazırdaki oyunları coinlere entegre etmek daha faydalı olur gibi. Eğer kendileri oyun çıkarmayacaksa ki öyle görünüyor, o zaman en popüler oyunları eklemek gerekli yani cs go lol gibi oyunları eklemeden ıvır zıvır oyunlarla bi yere varacaklarını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
O degil %1 verecekler bize ve hardcap yapacaklarida muamma. Bise gelmicek yani bundan.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Süreci çok fazla uzattı bu adamlar ve iyide reklam yaptılar daico muhabbetinden dolayı ama icoda başarı yakalar mı? bence muamma.gördüğüm kadarıyla forumda nerdeyse en uzun süren imza kampanyalarından biri oldu ve bizim forumdanda oldukça katılımcı mevcut inşallah kazançlı çıkarsınız arkadaşlar.bu kadar süre bekletip bide ödülde yamuk yaparlarsa çok kötü olur
member
Activity: 756
Merit: 16
Projeyi bayağı önce görmüştüm. Yapılmak istenen fikir güzel ancak  hayata geçirmek bayağı zor gibi ama ekip çalışıyor ve token satışı da iyi gidiyordu. İleride çok fazla önemli bir platform olabilir
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bunun icosu cok fazla karsima cikiyor.  Acaba diyorum minimumda alim yapsam mi.  Kararsiz kaldim,  mailde gondermisler 18m hardcap diye.  Yatirim yapan oldu mu aranizda
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Daıco ismini görünce ister istemez projeye tutar diye bakıyoruz ister istemez. Ben de tutabilir bu proje gözüyle bakıyorum öte yandan sürecin piyasa koşulları yüzünden başarılı olmama ihtimsli düşünülerek uzatılıyor olma olasılığı da yüksek.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Daha bi iki gün önce bundan habersiz bir arkadaşımla konuştuk yıllarımızı verdiğimiz bi iki oyun var dedik bunları oynayınca para verseler keşke şaka gibi bugün de bunu görünce bi afalladım. Sırf bunun için bile yapışırım ben bu projeye.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
o kadar adı geçiyordu ön satış bitmiş ne kadar satılmış diye sitesine girdim de herhangi bir yazı girmemişler. düşük mü kaldı acaba ön satışta satışlar?
ico da 16 mayısa kadar devam edecekmiş. bakalım nasıl olacak.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Oha hala ico başlamamış mı amk.kaç aydır aktif bu proje bu kadarda uzatılmazki arkadaş başından beri imzasında olupta sabreden varsa tebrik ediyorum gerçekten büyük sabır 6 ay falan oldu heralde ben bu projeyi göreli.
DAICO olması dışında bence proje olarak pekta iyi bir tarafı yok.Ama adamlar reklam yapmayı biliyor ilk DAICO yuz diye dolanıyolar meydanda.inşallah kampanyasına katılanlar kazançlı çıkar
member
Activity: 612
Merit: 10
Ilk katildigim kampanyalardan biriydi. Üzerine 100den fazla kampanya başladı bitti abyss hala uzattılça uzatıyor. Ilk zamanlar yatırım yapmayı düşünüyordum bu tokene ama artık güvenimi ve ilgimi kaybettim. Yolu açık olsun.
member
Activity: 238
fena deÄŸil gibi
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Referans sistemi basarili 5 seviye yapiliyormus yani ufakta olsa pasif bir gelir elde edecek olmak iyi
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Proje hoşuma gittiği için imzasına katılmıştım ancak ico tarihini uzattıkça uzattılar. 16 Nisan'da ico var ve hardcap bekliyorlar kendileri. Bilmem yapabilirler mi ama güzel bir miktar toplayacağı kesin.
member
Activity: 210
Ben açıkçası tutacağını düşünmüyorum, yer gök ico oldu resmen, topladılar da topladılar o yüzden, şimdi ne eth nin değeri var ne de girilecek icoların
newbie
Activity: 154
ICO sonrası hype yapacak bir token olduğunu düşünüyorum. ICO ocak ayında olsaydı çok daha fazlası olurdu oda ayrı bir konu.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bunların icosu hala yapılmadı yani başlamadı bile galiba. Konuya Şubat'ta yazanlar olmuş o zaman başlayacak diye hala başlamamış. Niye bu kadar ertelediler anlamadım
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Oyun sektöründe böyle çalışmalar yapılması güzel de MMORPG türü şuanda ölmeye yüz tutmuş bir oyun türü. Oyuncular artık MMORPG gibi yorucu ve uzun soluklu oyunlar yerine daha kısa süren rekabetçi oyunları tercih etmeye başladı. Fikir güzel de odaklandıkları oyun türü uygun değil bana kalırsa.
full member
Activity: 672
Merit: 110
16 nisan da ıco yapılacakmıs .kyc aml ıcın sayfa sonunda acılmıs.unutmustum saolsunlar aylarca erteleyınce Cheesy katılcak olupta unutanlar varsa hatırlatayım dedım.basarılı olacak bır proje bence
member
Activity: 448
February 04, 2018, 12:30:33 PM
Airdrop diye link paylaştılar ama airdrop yokmuş ref linki varmış bunlardan token alan olursa sana geliyomuş neyse. İmzaları ilk başta haftalık BTC dağıtıyodu sonra katılımcı arttır normale döndüler güzel proje.
newbie
Activity: 252
February 04, 2018, 10:01:01 AM
the abyss iço suna giren en az üç kat piyasaya çıkmasını bekliyorum ben borsaya girinçe fiyatı düşünçe biraz almayı düşünüyorum
Pages:
Jump to: