Pages:
Author

Topic: the economist dergisi bitcoin için 2018 işareti - page 2. (Read 841 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Büyük bir derginin yaptığın tahmini tutmasından ibaret gibi gözüküyor. Yani 2018 de neler olacak hep birlikte göreceğiz ama insanlığın bir algoritma içinde yaşadığını iddia etmek büyük bir
member
Activity: 322
Merit: 31
2018 yılı dünya finans sisteminin bankların çökeceği yeni blockchain tabanlı digital ekonomiye geçiş yılı olacak.

bu çok iddialı bir öngörü olur bu yıl için. evet olacak en azından hisettirecek ancak uzun yıllar var daha
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
2018 yılı dünya finans sisteminin bankların çökeceği yeni blockchain tabanlı digital ekonomiye geçiş yılı olacak.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Geldik 2018 yılına henüz ocak ayındayız borsalar üye alımını durduruyo. Talebi düşünün artık. 3 ay içinde neredeyse bütün projelerde ciddi pumplar görebiliriz.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bir makale okumuştum, kripto paraların doğası itibarıyla resmi ya da çok kabul edilebilir düzeyde bilimsel bir araştırma değildi ama iyi bir fikir veriyordu. Tahminlere göre tüm dünyada yatırım için ayrılan paranın şimdilik sadece % 1-2'si kripto piyasasında ve sürekli artış var. Çok da uçmayayım,  düşünün ki %10 olduğunda ne olacak?
member
Activity: 196
Ne olacağını kimse bilemez oldukça dalgalı bir piyasa.. Ben değerini yükselteceğini düşünüyorum ancak geçen seneki kadar büyük yükselişler göremeyeceğiz bana kalırsa. Yine de bu kapak olayı sebebiyle oldukça merak ediyorum neler olacağını Smiley
member
Activity: 308
Derginin kapağına göre hem bitcoinin hemde blockchanin yılı geldi. kağıt paraların hemde bankacılık sisteminin sonu geliyor. bakalım derginin ön görüsü gerçekleşecek mi?
member
Activity: 182
2018deki performansını konuşacaksak daha çok erken fakat ille de bir tahmin gerekiyorsa bitcoinin 2017deki performansı kadar parlak bir yıl geçireceğini düşünüyorum
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bu kapak aslında her şeyi açıklıyor,

Bizler insanoğlu olarak tamamen bir algoritmanın ürünüyüz, bunu kodlayan kişi bize böyle ara ara mesajlar bırakıyor easter egg gibi,

ama bir çoğumuz öylesine gerizekalı ki bu hikmeti göremiyor, gözü görmüyor bu durumu,

bakın işte apaçık kod, böyle bir dergiye kapak koymuş kodlamış, dünyayı başlatmadan önce anlayana...
member
Activity: 196
Merit: 11
2017 deki performansın kat be kat fazlası 2018 yılında gelir.
full member
Activity: 210
2018e damga vuracağı önceki yılından belli oldu fakat 2017deki kadar bir artış zor görünüyor, her ihtimal de amaca ulaşıldı gibi görünüyor tanınması anlamında
member
Activity: 84
The Ekonomist dergisi 2018 yılında olacakları yazmış. Doğru bir tespit.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Btc global dünya parası haline geldi yakında her yerde ödeme için kullanacağız.
full member
Activity: 546
Geldik 2018 yılına henüz ocak ayındayız borsalar üye alımını durduruyo. Talebi düşünün artık. 3 ay içinde neredeyse bütün projelerde ciddi pumplar görebiliriz.
member
Activity: 182
bende de bitcoinin teknolojisinin çok önceleri keşfedildiğine dair bir inanç oluşmaya başladı zaten economistin yanılacağını düşünmüyorum
member
Activity: 266
bundan bir yıl önce kimse doğru dürüst bitcoini bilmiyor duyanda kara para aklama aracı deyip konuyu kapatıyordu. oysaki the economiste göre 30 yıl önceden planlanmış bir para birimiymiş ve bu sene bitcoinin yılı olacak. artan talep ve fiyat bu sene bitcoinin yılı olacağını gösteriyor.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
ben bunları komplo teorisinden ötede görmüyorum 30 sene öncesinden bahsediyoruz o zaman teknoloji ne arasın
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
2018 e denk düşüyor  hemen hemen, bakın Bitcoin fiyatı ve ilgi inanılmaz seviyelerde, Bitcoin vadeli işlemler başlıyor, dergi doğrudan Bitcoini işaret etmesede kripto paraların geleceğine isabetle işaret etmiş.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
fala inanma falsızda kalma gibi bir durum soz konusu.  2017 gerçekten bitcoin ve kriptolar için bir dönüm yılı oldu. economist dergisinin yllar öncesinden 2018 i işaret etmesi  tamda bu yıla girmek uzereyken kriptolara olan ilginin peak noktaya ulaşması felan  cidden ilginc bir durum. aramıza yeni katılan arkadaslar googleda  the economist bitcoin cover diye aratırlarsa konuyla ilgili bilgilere ulaşabilirler.

kısaca 30 yıl once the economist  kapagında dunya parasına hazır olun diye bir sayıyla çıktı. butun bu 2018 muhabbetleri bu sayıda işaret edilen 2018 yılını gösterdiginden dolayı oluyor.
newbie
Activity: 37
Merit: 0

the economist bitcoin 1988 diye yazarsanız ingilizce metinler ve tğrkçe olarak da haberler bulunmakta

the ekonomist dergisininin dünya için her yıl bi kapak çıkartır gelecek veya o yılkı yapılacak subminal mesajları veriri

eger dergiyi bilmeyenler varsa 2017 -2016 - 2015 gibi yıllarda kapaklara ve analiz olarak bakarsa gerçekleri görür

yıl 2018 beklenen yeni kapakta global bir dünya ve 1988 işaret edilen token veya ne derseniz farketmez ben bitcoin diyorum onun yaygınlaşması ve özgür bi dünyaya olması diye bilirim
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
adamlar 20 sene öncesinden 20 sene sonrası yaşantıya yön veriyorlar resmen. bakalım bizleri daha neler bekliyor bu piyasada. dilerim ben ve benim gibi küçük sermayeli yatırımcılar balinalar tarafından bu piyasadan silinip atılmayız. benim portföyüm uzun vadeli projesinin ve ekibinin sağlam olduğuna inandığım altcoinleri alıp, belirlediğim ortalama 8 aylık süreçte aldığım fiyattan dibin dibini de görse satmayıp, herşeye rağmen sabrederek hedeflediğim fiyattan satmak, bakalım bu piyasadaki ilk deneyimimde başarılı olabilecek miyim.
Pages:
Jump to: