Pages:
Author

Topic: the economist dergisi bitcoin için 2018 işareti - page 3. (Read 841 times)

full member
Activity: 252
Merit: 100
2018 de bitcoin büyük bir düşüş yaşayacak bence bu forklar balon etkisi yarattı fiyat olarak tekrar 5000dolar civarına dönecektir.
full member
Activity: 224
Eğer 2017deki bu yükselişin sebebi sadece 2018 öncesi olmasından dolayıysa bu demek oluyorki 2018de bu kadar değer kazanamayabilir hatta bir süre aynı seviylerde kalabilir ama altcoinler için aynı şeyi söyleyemiyorum altların atak yapacağını düşünüyorum.
Herkes bir denge noktasında durmasını bekliyor daha doğrusu temenni ediyor.Umarım düşünülen gibi olur fakat ben artışın devam edeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 224
Kesinlikle katılıyorum 2018 de daha da artış sağlayacak hatta 20000 dolara yaklaşacağını düşünüyorum .Pek yanılacağımı da düşünmüyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
Eğer 2017deki bu yükselişin sebebi sadece 2018 öncesi olmasından dolayıysa bu demek oluyorki 2018de bu kadar değer kazanamayabilir hatta bir süre aynı seviylerde kalabilir ama altcoinler için aynı şeyi söyleyemiyorum altların atak yapacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Economist dergisi boş haber yayınlamaz,  en azından şunu düşünelim. Yıl 2017 ve Bitcoin denen bu meret tüm dikkatleri çekecek şekilde hareketler içerisinde,  rekor üstüne rekor kırdı. Hepsi mi tesadüf. İnansanızda inanmasanız da 2018 ilginç olacak.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
Böyle bir yazı yayınlandıysa btc ve altcoinlerin geleceği için çok ümit verici bir haber. Yazı ile ilgili herhangi bir link varsa paylaşabilir misiniz acaba ?
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Sabretmeyi bilene kaliteli altcoinler her zaman ve her daim mutlak süretle kazandıracaktır sırf bu yüzden morallerinizi bozmayın canınızı sıkmayın yakın zamanda bizde zengin olacağız Cheesy
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
açıkçası benim görüşüm kendilerine saçma sapan bir şey inandırır onun üstüne abuk subuk haber yapmaları yani 2018'de bitcoinin ne olacağını kimse bilemez büyük balinalar bile kadar içindeyken bilemezken bunların dışında alakasız para piyasalarını inceleyen bir dergiden böyle teknolojik ve haber zannetmiyorum
member
Activity: 98
Merit: 10
Benim anlamadigim bundan 30 sene once 1988 de bunu nasil tahmin ettiler bu beni gercekten rahatsiz ediyo insan ilginc komplo teori leri kuruyo. 30 sene oncesinden bahsediyoruz daha kripto para ile alakali hayal bile oratada yokken.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
eger 2018 blockchain ifade ediyorsa kim ne derse desin blockchain=bitcoin / altcoin şeklinde olacak bu denklem hep devam edecek
sr. member
Activity: 402
Ben ekonomistin haberinin gereksiz olarak saçma bir şekilde abartıldığını düşünüyorum zaten o haberden çok farklı anlamlar çıkaran insanlar var ki bu oldukça ilginç
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Son dönemde gerçekten facebook kullanmayı dahi bilmeyen birçok büyüğüm bitcoin hakkında bana sorular sormaya başladı buda daha genel bir kitleninde haberdar olduğu anlama geliyor, bitcoinin gelecekte çok daha değerleneceği aşikar ama 2018 için bence erken olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 364
Anlamayanlar için Türkçe meali her şeyi gayet açıklamış zaten  Grin 2018 oldukça enteresan bir yıl olacak gibi görünüyor, stress level en ust duzeye ulaştı.
full member
Activity: 476
o işaret gerçekten buna mı işaret ediyor yoksa gelişi güzel birşey olabilir mi diye düşünüyor insan. Aslında kuş ortasındaki coin işareti ve boynundaki onun zincir halkası Blockchain'i işaret ediyor gibi. 2018 de dikkatli olalım HODL Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Türkçe meaili;
"Biz ekonomist olarak 2018 yılında bol bol bitcoin pompalayağız. Bugünden ayağınızı denk alın."
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Her şeyin başı sabır, bu forumda Ethereum'u 25'den alıp 380'den bozduran kişiler vardı.. Bitcoin'i 900 dolardan alıp hala bekleyen uzun vadeciler var. Bitcoin her zaman ve her fiyattan alınır yeterki sabretmeyi bileceksin.
full member
Activity: 546
Bitcoin yatırım şuan direkt sabırla aynı manaya geliyor. Ve genel hava buna dönüyor acil ihtiyacı olmayan trade merakı olmayan yatırımcı elinde tutuyor. Hatta baya baya evladiyelik tutuyor bu tutucu ekip enteresan bir psikoloji geliyor bu durum bana. Ben artış görünce gerçekten zorlanıyorum satmamak için.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Evet dergide yazan sanki Bitcoin'miş gibi geliyor fakat sadece dergide yazdığı için yatırım yapmak çok mantıklı değil. Şu an Bitcoin'in nasıl bir hareket yapacağını bilmiyoruz ama uzun vade de mutlaka kazandırıyor, Bitcoin'e yatırım yapıp zarar eden olmamıştır tabii panik satışı yapmadıysa!
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Şimdi insanları yanıltmak istemiyorum kısa süre içerisinde fiyata bir düzeltme gelebilir ama uzun vade de her şey daha yeni başlıyor.. Bir gün üç bin dolarlık ethereum, yüz bin dolarlık bitcoinleri göreceğiz.
full member
Activity: 434
Bitcoin daha ne kadar artabilir gerçekten aklım almıyor açıkcası. Para hacmi konusunda da küçük mevladan bahsetmiyoruz 167 milyon para hacmi olan bir paradan bahsediyoruz. Fakat dünya çapında her ülkenin tanıdığı bir para olacağı aşikar. Bu arada düşüş başladı bakalım neler olacak.
Pages:
Jump to: