Pages:
Author

Topic: the economist dergisi bitcoin için 2018 işareti - page 4. (Read 841 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Eğer the economist dergisinin o zamanlardaki sembolik mesajı doğruysa şuanki toplam marketcap çerezlik kalır trilyon dolarları göreceğiz demektir.
Benim ön görüm 1 trilyon dolar fakat orada dolarlar yanıyordu öyle düşünürsek çok uçuk kalıyor Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Bu gidişle evimizi ocağımızı söndürecek. Böyle artış, böyle dijitalleşme olmaz olsun Smiley 1 gecede 1000 dolar artış nedir a güzel kardeşim. Altcoinlerde yatırımı olanlar varrrr Smiley Şaka bir yana sırf adı duyulsun diye şişirilmesi sağlıklı bir büyümeyi engelliyor. Sonumuz hayrolsun.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Malum sebeplerden dolayı ben de ödeme yöntemi olarak kullanılma bakımından global seviyeye erişmesi için daha erken olduğunu düşünüyorum fakat 2018'de de bu müthiş yükselişine devam edecek gibi görünüyor.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Normalde daha erken derdim ama son zamanlarda fena bir ivme kazandı kripto para teknolojisi. Herkes duymaya ve yatırım yapmaya başladı. Birçok kişi de nerelerde kullanılacağını araştırıyor. Bunlara yönelik arz sunulabilir. Ha ama evrensel para biri kabul edilir mi derseniz sanki onun için daha birkaç yıl var gibi
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
2017'de Bitcoin sayesinde yaşadığımız adrenalin dolu gelişmelerden sonra eğer ki 2018 yılını da bu şekilde geçirirsek içimizde bazı arkadaşlar bayram edecek ama bazılarımız var ki onlara depresyon yolu gözüküyor Grin Gerçekten de bu zamana kadar sebat gösterip elindeki bitcoini saklayanlar için çok şanslı bir durum söz konusu.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Baktığımızda hergün 2 bin 3 bin tl arasinta sürekli artış gösteren ve günden güne daha çok kendinden bahsettiren Bitcoin zaten evrensel oldu ve bu ivme bu şekilde devam ederse Bitcoinin fiyatı hayal gücümüzü zorlayacak gibi .
newbie
Activity: 37
Merit: 0

The ekonomist dergisi

Bitcoin için 2018 yılında dünya evrenselliğinde para olacağını söylüyordu ve 2018 öncesi adının duyulması için fiyat artışı ile heryerde karşımıza çıkmaya başladı , eger ki reklamı ve daha da hacim yükselmeye başlarsa bitcoin için gerçekten 2017 çıkışından dahada fazla beklenti olacağını düşünmeye başladım.

Pages:
Jump to: