Pages:
Author

Topic: Tom Lee: “Bitcoin fiyatı çıkabilir ama düşmez! - page 2. (Read 534 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Sevgili Lee bugünki %12 lik düşüşü nasıl açıklayacak acaba piyasa adeta dibi gördü bu nasıl bir grafiktir bu nasıl bir düşmedir. Ocak söndürecek cinsten

Düşüşler de yükselişler de kalıcı değildir, bu süreci açıklayabilecek sağlam doneleri olan insanlar dikkate alınabilir ama farazi konuşanlardan da uzak durmanın ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Yok madencilik ,yok hash, yok kar , makineler kapanır ,bitcoin maliyeti 8200 dolar derken daha altına düşemez lafları söylenirken görünen hiçbirinin gerçeği yansıtmadığı tek gerçeğin bitcoinin çöküşü olduğunu gördük.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Bitcoin fiyatını 10K kırıp çıkmadığı sürece bir işe yaramaz hala süründüyor insanları fiyatlar ne kadar dibe insede bunlar normal insanların üzerindeki  pskolojik saldırıdan başka bir şey değil.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Tom LEE artık bu adamından diğerlerinden bir farkı kalmadı , bu herifte insanları bitcoin ile aldatıyor ,çıkacak diye diye fiyat iyicene düştü ,bence bunlar birilerinin paralı uşakları.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Katılıyorum demek isterdim ama ne zaman daha düşmez desek düşüyor. Ben hala düşmez düşüncesindeyim ama dediğim gibi beklentileri hep terse çıkarıyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
John mac afee den sonra bu adamada uyuz olmaya başladım , ne zaman ağzını açsa bitcoin düşmez çıkacak dese çok geçmeden bitcoin düşmeye başlıyor , resmen bizle alay ediyorlar.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
En sağlam verinin google aramaları olmadığı doğru ama öte yandan kripto paralarda arz talep dengesi tezine ben de katılıyorum. Dolayısıyla düşmeyeceğinin hiçbir garantisi yok, her şey mümkün.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
bitcoin çıkabilirde düşebilirde. ayrıca tommy nin hesabı baya hatalı zira zamanında 1 dolar altı cent bazıyla bitcoin almış elinde tutan bir sürü hodler var bunları da hesaba katması lazım doğru bir öngörü için.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Tom Lee Bitcoinin üretim maliyetinin 6000 dolar civarinda oldugunu belirtmiş ve piyasanin bu rakamın altına düşmesinin zor olduğunu vurgulamış ben de aynı düşüncedeyim Bitcoinin değerinin 6000 doların altına düşeceğine inanmıyorum.
newbie
Activity: 140
daha nereye düşecek nasıl düşmezmiş resmen eriyor 1 çıkıyor 10 düşüyor anlamadım gitti durum vahim acaba 3 bin dolarlara düşermi
newbie
Activity: 168
madenciler bitcoin üretim maliyetinin altına pek düşürmezler demek istiyor. ama ben mi yanlış anladım. 1 bitcoin üretimi için 6 bin dolar maliyet mi var gerçek mi bu? çok fazla değil mi? geçen sene 1000 dolar civarındayken maliyet neydi diye sorasım geliyor.  Cheesy
member
Activity: 196
Merit: 10
Benim gözümde bu piyasa da bitcoin’e sonuna kadar güvenen tek insan Tom Lee’dir. Her zaman olumlu ve başarılı açıklamaları olmuştur. Ama bugünden sonra düşer mi çıkar mı bekleyip göreceğiz.
jr. member
Activity: 126
Yanlış analiz, mantıklı gelmeyebilir ama Bitcoin aramaları ile bitcoin fiyatı arasın doğrudan korelasyon var.
Aramada %75 civarı düşüş var, fiyat olarak da %70 e yakın düşüş var.
newbie
5000 dolar civarında sağlam direnç bölgesi var. Bir yerlerden dönmesi lazım artık.
newbie
Tom Lee güvenilir bir insan spekülartör değil. O çıkacak dedikçe geri çekilme devam ediyor.
jr. member
Activity: 364
Tom lee konuştukça bitcoin düşüyor , yok madencilik şmiş yok hash miş , hepsi Faso fiso çıktı ,düşmez dedikleri rakamlar düşürdüler , bu yıl btc den bir halt olmayacak sanırım.
newbie
Activity: 210
bitcoin taban fiyatı madencilik yapan cihazlar belirliyor kısacası tabi bunu artırmak içinde ek maliyetleridüşürmek gerekir . şuan arkadaşlarında ifade ettiği gibi 6000 dolar seviyelerinde kendini sabitlemiş durumda . burdan da aşağıda düşmeyecektir.
member
Activity: 322
Merit: 23
Tom Lee yi bu düşüş susturdu ve haksız çıkardı. Bu şekilde giderse de sürekli düşer. Btc nin tekrar ralli yapması da çok zor.
Yeni yatırımcıya ihtiyaç var. Btc nin biraz daha düşmesi lazım ki katlanabilsin. Altcoinleri görüyorsun kıpkırmızı kesildi hepsi.
Terste kalanlar da moral sıfır. Hadi hayırlısı...
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Dünya tam anlamıyla kripto paralara hazır olmadığını gösterdi ancak kaçınılmaz sona her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz 😊
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Kesinlikle katılmıyorum. Arz talep dengesi içerisinde heleki kripto paralarda bitcoin 3 bin dolarda olabilir 30 bin dolarda bu seviyede birinin böyle bir açıklama yapmaması gerekiyor
Pages:
Jump to: