Pages:
Author

Topic: Tom Lee: “Bitcoin fiyatı çıkabilir ama düşmez! - page 4. (Read 534 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Bitcoinin fiyatı uzun zamandır düşmüyor zaten. 7 bin dolar seviyelerine sabitlendi dip fiyat belli artık ama bu seneki tavan fiyat belli olmadı hala acaba daha ne kadar bekleyeceğiz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 3
Cikabilir demissin guzel hos ama ne zaman olacak acaba bu cikis. Kac aydir bekleniyor bu yukselis fakat birsey goremedik hala.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Artık herkes tahmin dinlemekten yoruldu ve önü alınmaz bir yükseliş serisi bekliyor bence.
Yaz da geldi, Allah'ın rızası için Bitcoin bize varlığını hatırlatsa keşke  Cheesy
member
Activity: 448
Merit: 10
Umarım kısa zamanniçerisinde bitcoin fiyatında yukarı yönlü bir hareket başlarda bu piyasada oluşan bitcoin fiyat spekülasyonları bir son bulur, bitcoin taban fiyatı 6 bin dolar değiş 6900 dolar civarıdır ayrıca bu rakamın altı zarardır.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Agzindan bal damliyor adamin ya. Dusmez zaten bundan sonra, cikis ne zaman baslar acaba. Uzun zamandir bekliyoruz ve biraz daha bekleyecek gibiyiz.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Adam akıllı yalan yok.

20 Aralıkta tüm litecoinlerini satıyor ve aradan 10 gün geçiyor ve piyasa çöküyor şimdi alım yapıyorsa yükselecektir diye düşünüyorum ve bende alıyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Yaklaşıma ben de katılıyorum, ortalama madencilik faaliyetleri nin altındaki seviyeler piyasayı zora sokacağından buna müsade edilebileceğini düşünmüyorum. Bu tarz bir değişim madencileri farklı kripto paralara yönlendirebilir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Zaten artik dusmesin bi zahmet. Bundan sonra yatirimci bu dususu kaldiramaz. Artik yukselis zamani geliyor bence. Cok uzak degil bence.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259

Yüzde 14 lük zorluk artışı ile venezuela gibi ülkeler hariç 1 bitcoin maliyeti 5500-6000 dolar seviyelerine yaklaştı sanırım. Bu fiyatlar dip sayılır.

Arkadaşa bende katılıyorum, maliyet  bu seviyelerde oldugu zaman 1btc de ona tekabül eder! İnsanlari panikletmek bu işin raconunda var zaten daha da aşşağı düşemiyeceğine göre panik satışına dikkat edelim ve yükselmesini keyifle seyredelim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Tom Lee bilgili bir adam umarım dedikleri gibi olur
full member
Activity: 367
Sözlerinden çok yaptıklarına bakmak daha iyi, büyük düşüşten önce kendi Litecoinlerini satmıştı şimdi de bitcoin alıyorsa yükseleceğini düşündüğü anlamına gelir benim için
full member
Activity: 462
Tamamen güzel bir şekilde açıklamış beden baz fiyatının 6000 dolar olduğunu. Bu fiyatın altına düşmeyeceği kanaatindeyim ama bu piyasada hiçbirseyin garantisi yok inşallah en kısa zamanda tekrar yeşillenir
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
6'nın altına gelmediği sürece panik yapmayın. 6'yı da kırarsa 5'de süper desteği var. adamların istediği panikletmek ve çoğu kişi teknik meknik dinlemiyor. borsaya aktardığı para ile hemen satın almak isteyenlerle dolu. bunlar olmasaydı piyasa bu kadar hareketli de olmayacaktı.
full member
Activity: 378
Yüzde 14 lük zorluk artışı ile venezuela gibi ülkeler hariç 1 bitcoin maliyeti 5500-6000 dolar seviyelerine yaklaştı sanırım. Bu fiyatlar dip sayılır.

Aynen madenciler üretim maliyetinden daha düşük değerlere satış yapmazlar. Bu nedenle bundan daha düşük değerlere gerileme olmaz bencede.
newbie
Activity: 140
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Sam Doctor’un ileri sürdüğü maliyet teorisine dayanarak Bitcoin taban fiyatının 6000Dolar olması gerektiği konusundaki açıklamasına katılıyorum. Tom Lee daima Bitcoini destekleyen açıklamalar yapıyor ve Bitcoinin potansiyeline olan inancını yinelemiş.
newbie
Activity: 280
     Bitcoin madenciliği nin maliyeti taban fiyatı oluşturduğunu düşünürsek bilgisayar parçaları üretimi yazılımı yapan firmalarının ve elektrik üretimi yapan şirketlerin eline bakıyor o zaman bitcoin in geleceği yatırımcıların bu konuya yoğunlaşması gerekiyor anlaşılan işin özü bu kısaca
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bitcoin denince akla volatilite gelir, risk büyük kazanç aynı oranda büyük, düşüş yaşanabilir bence buda bir fırsat olur adet artırmak adına, sonrasında yeniden yükselecektir sabır edeceğiz, kazanacağız.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Madencilik maliyetlerini yakından takip eder iseniz bitcoinin taban fiyatını az çok tahmin etmiş olursunuz. Tom lee de bunu yapmış. 6 bin doların altına düşmesi imkansız artık düşerse çok fazla orada duramaz tekrar 6 bin üzerine çıkar.

Anlık krizlerle düşebilir ama problem çözüldüğünde rahatlıkla toplayacağını düşünüyorum. Ağdaki bir sıkıntı, büyük bir borsanın yaşayacağı sıkıntı, tether sıkıntısı gibi bir çok sebep olabilir.
full member
Activity: 476
Madencilik maliyetlerini yakından takip eder iseniz bitcoinin taban fiyatını az çok tahmin etmiş olursunuz. Tom lee de bunu yapmış. 6 bin doların altına düşmesi imkansız artık düşerse çok fazla orada duramaz tekrar 6 bin üzerine çıkar.
Pages:
Jump to: