Pages:
Author

Topic: Tom Lee: “Bitcoin fiyatı çıkabilir ama düşmez! - page 3. (Read 534 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
Sevgili Lee bugünki %12 lik düşüşü nasıl açıklayacak acaba piyasa adeta dibi gördü bu nasıl bir grafiktir bu nasıl bir düşmedir. Ocak söndürecek cinsten
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bu piyasada Bitcoin’le ilgili bu kadar olumlu düşünceleri olan kişi sayısı çok az ama Tom Lee’in söylediklerini ben gerçekçi buluyorum.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Bitcoin madenciliği taban fiyatı oluşturduğu için üretim maliyetlerini düşürmek için ne gerekiyorsa yapılmalıdır yükselişi hep birlikte bekliyoruz
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Hemen hemen Tom Lee'nin daha altına düşmez dediği fiyat seviyeleri buralar belki biraz daha aşağısı olabilir. Hep birlikte koinlerimizin fiyatlandığını göreceğimiz günleri bekleme zorundayız, bu arada fazla dert etmeden diğer işlerimize bakalım kafamız dağılsın.
newbie
Activity: 140
Sanırım burda düşmezden kastı sıfırlanmaz gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 168
Bu adama artık güvenmiyorum yine dediğinin tersi çıktı 6900 den aşağı düşmez dedi 6800 seviyelerine indi piyasa. Milleti terste bırakmak için uğraşıyor resmen. Balinalarla çalışıyor herhalde.
newbie
Activity: 126
Tom lee kardeş hani düşüş olmazdı sen de bol keseden sallıyorsun ya tutarsa misali, bu düşüşün toparlanması uzun sürebilir. Bu sene düşüşleri konuşacağız öyle gözüküyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bundan da daha fazla düşmez zaten artık. Düşüş yaşanıyor da belli bir yere kadar olur o da. Buna destek noktası deniyor bunu biliyoruz. Şu an ise 7000 bir destek noktası ve kolay kolay kirilmayacak.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Piyasa yeniden yönünü aşağı doğru çevirdi ve her şey sanki 2 ay öncesine dönüş yaptı. Düşmez diyen herkes yanıldı.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
yine sacma sapan isler oluyor.cin hukumeti, borsa hackleri.hep ayni dongu.baydi artik.
member
Activity: 322
Merit: 23
Tom Lee 'nin dediği çıkmıyor sanki. Yönünü aşağı kırdı ve daha da dibe gitme durumu var. Btc 4-5k lara gitmedikçe de bu piyasanı beli doğrulmaz gibi. İcolar pert.
newbie
Activity: 140
Son bir kaç haftadır bitcoin 7 bin ile 7 bin beş yüz arasına çakıldı kaldı, ne aşağı kırıyor ne yukarı. Tom leenin dediğine göre yakında yükselecek demektir. Bu durağanlık onun işaretçisi gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 196
takip ettiğim ve fikirlerine önem verdiğim birisi ama son zamanlarda bazı açıklamalı hoşumam gitmemişti.bu yorumu da çok genel geçer bir yorum olmuş.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Ben Bitcoin'in fiyatının düşmeyeceğine inanmiyorum açıkçası Mt gox birkaç hafta satış yapmadı diye millet yine yükseliş çığırtkanlığı yapıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Uzun vadede kripto piyasasının getirisinin tatmin edici olacağına inanıyorum, bu daha başlangıç bu konuda en önemsediğim kriter ise dünyayı bekleyen ekonomik buhran serisi.
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Madencilik maliyetlerinin altına düşeceğini ben de pek düşünmüyorum. Uzun süredir yerinde sayıyor artık biraz artış görebileceğimizi düşünüyorum. Ancak fiyat çıkabilir ama düşmez demek doğru değil bence risk her zaman vardır.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Çok da özel bir şey söylememiş ki coin piyasasının gediklileri de mining in itici güç olduğunu, taban oluşturduğunu biliyordu.
İyimser değil gayet gerçekçi yaklaşıyor, önümüzde düşmüş haliyle bile felaket kıymetli bir meta var boş değil.
member
Activity: 350
Merit: 10
Evet inşallah dediği gibi olur. Düştüğü zaman yatırımcılar, madenciler başta olmak üzere herkesi karamsar bir hava alıyor. Gelecek kripto parada ama piyasalarında bu dalgalanmalardan kurtulması lazım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bu Lee'ler genelde iyimser yaklasiyorlar hatta iyimserlikten ote oldukca mantikli yaklasiyorlar. Dusunsenize uzun vadede deger kaybetmesi neredeyse imkansiza yakin.
member
Activity: 182
Merit: 10
İnternet ortamında arama motorlarında ki arama sonuçlarına bakarak bitcoine olan ilgi azaldı demek çok doğru bir yorum olmaz. Pazar payına bakmak günlük sirkülasyona bakmak lazım. Ayrıca madencilik yatırımını da yakından takip ederek bitcoine olan ilgiyi görebiliriz. Değeri de bu seviyeden aşağı düşemez.
Pages:
Jump to: