Pages:
Author

Topic: Tom Lee: Ethereum Fiyatı 2019 Sonuna Dek 1,900 Dolara Ulaşacak - page 2. (Read 1108 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Bitcoin içinde 20k usd civarları düşünülüyordu. Ben düşüş hareketinin bir kaç ay içinde biteceğine inanıyorum. Bu yıl sonuna kadar bence de etherium 1000usd üzerine çıkar. Fiyat temkini kalmadı kimsenin.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bunların hepsi desteksiz tahminler . Biri çıkar 2020 ye kadar 100 bin dolar olmazsa şeyimi yerim der. Bu adam neye göre bunu söylüyor herkes piyasadan kaçmış. 2019 da ne olacak da eth 1900 dolar olacak.
member
Activity: 364
GR
Tom lee en azindan vitalikten daha akilli yorumlarda bulunuyor.  Etherde kesinlikle yukselis olacak bunu hepimiz biliyoruz.  Erken davranan cok kazanacak ama maalesef bizim insanimiz yukselmisken almak gibi bir hastaligi oldugu icin yine 500-1000 dolarlari gordukten sonra alacaklar.  Benim sahsi fikrim kesinlikle 1000 dolsrin uzerine cikacak simdi alan kazanir.
member
Activity: 328
Merit: 11
eylül ayından bugüne 2 ay geçti. Demekki bu hırbolara inanmamak gerek. Piyasa daha nasıl çökertilir ve yıpratılır şeklinde çevirmek lazım konuyu Smiley çünkü çok iyi elimize verdielr ya Cheesy
full member
Activity: 406
Tom Lee gibi adamların tahminleri hiç tutmadı. Ethereum'un 2019'da büyük yükseliş göstereceğini sanmıyorum. Belki 2020'de yükselebilir ama o da düşük olasılık.
Hem tutmuyor hem de salak salak hala açıklamalara devam ediyorlar. Herşeyi balon gibi gösteren bu tarz aptalların açıklamaları bence, insanlar da bakıyor fiyata vay 80 90 dolar bir yıla 1900 olcakmış iyi para diyip giriyor, kripto yatırımcısı dediğimiz yatırımcının %98i böyle malesef.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Tom Lee gibi adamların tahminleri hiç tutmadı. Ethereum'un 2019'da büyük yükseliş göstereceğini sanmıyorum. Belki 2020'de yükselebilir ama o da düşük olasılık.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Yakın zamandaki tahminlerinin hmen hiçbiri tutmadı. Bu tutsa bari ama Ethereum o fiyatlara gelirse bitcoin 30 bin dolar civarlarına gelmeli.
member
Activity: 532
Merit: 22
tom da bol keseden atıyor bu değil miydi litecoinin kurucusu.herkes gibi o da sallıyor. 2019 yıl sonuna kadar elbette bir aksiyon olur. zaten tekrar bir boğa sezonu yaşanırsa yeni ATH ler olur. o zaman bırak 1900 ü 2500-3000 dolar bile olur
member
Activity: 532
Merit: 12
Herkes birşey söylüyor. Ya tutarsa diye. Maşallah Tom zamanı uzun tutmuş. Sonuçta ethereum iyi birşey ama o fiyatları görebilir. Bunun için öncelikle piyasanın düzelmesi lazım ve BTC nin yukarı yönlü gitmesi lazım
member
Activity: 392
Merit: 11
tom lee yakında istanbulda bir panele gelecek ve bitcoinin gerçek değerinin de 13-15 bin dolar olduğunu söyleyen birisi. referans almak doğru mu bilemiyorum.
full member
Activity: 616
Yalnız Tom Lee Btc fiyatının yıl sonunda 22,000 ile 25,000 dolar arasında bir yerlerde seyredeceğini belirtmiş peki şu anki btc durumu açık ortada 3300 dolarda. Dolayısıyla ether de 86 ile 100 dolar arası seyrediyor.  Yıl sonu geldi gerçi bugün 14 ama yinede hiç sanmıyorum 31 aralığa kadar ether in 1900 lere geleceğini...
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Kendisi 2018 sonu bitcoin 25.000 dolar olacak dedikten sonra 1 ay bile olmadı 15.000 dolar olarak güncelleme yaptı fiyatı ancak kafasının çok güzel olduğunu düşünüyorum. 5bin dolara geri gelse havada 40 takla atarız.
member
Activity: 612
BTC hakkındaki görüşleri tutmadı gibi gözüküyor.Şurada 3 ay kaldı 10k'yı geçemedi 20k'yı nasıl geçecek.Keşke geçse piyasa canlansa ama pek umut yok gibi gözüküyor.Belki yeni yılda biraz canlanma olur umudumuz artık yeni yıla kaldı.

Hocam dünyevi işlerden kastın ne bilmiyorum ama şu an piyasada bulunan hangi tokenin gerçek anlamda elle tutulur bir projesi var allasen? misal bitcoin hangi dünyevi işlerde kullanıldı? bir kaç proje harici zaten fiziki  projesi olan bir coin yok piyasada.
member
Activity: 448
Bunun olabilmesi için şartların oluşması lazım. Bu şartlardan birisi ETH nin malum handikaplarının düzeltilmesi ve piyasanın ayı sezonuna girmesi gerek. ETH fiyat olarak hala BTC ye bağlı ETH 1.900 dolar olacaksa btc nin de 20k sı garanti gözüyle bakmak lazım.
jr. member
Merit: 4
Bu adam her iki günde bir fikrini degistriyor.
45/60$ arasi eth alirim arkama bakmam sonra
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Dibin dibini gördükten sonra ufak bir kıvılcıma bakar bu işler. 50 doların altı yüksek ihtimalle görülecek artık ona kesin gözüyle bakılıyor. Sonra biraz geliştirme, biraz reklam ve biraz da yeni yatırımcılarla tekrar ATH yapabilir. Şu fiyatlardan 3-5 tane alıp köşeye koymak lazım.
full member
Activity: 361
Tutabilir belki 1 900 k yı da geçebilir minimal tahmin yapmış. 2019 sonuna doğru BTC yarılanma olacak bu da BTC fiyatının artışı demektir BTC artarsa Altcoinler de doğal olarak artar. Ama şimdi fiyatı komik seviyelere geldi desek yeridir. 1 200 k dan 85 dolar 100 dolar da falan kalsa iyiydi daha da düşecek gibi geliyor fiyatı 50 seviyesine gelebilir eğer BTC çok düşerse. Yatırım fırsatı olarak görmek lazım bunları eğer yatırım düşünülüyorsa.
jr. member
Merit: 4
Ethereum'un piyasadaki tüm coinlerin %91'ine altyapı sağladığını düşünürsek hem çok sağlam hem de sıkıntılı bir para olduğunu düşünebiliriz. Birçok ICO parayı ETH ile toplayıp sonrasında topladığı ETH'leri satıyor. Hatta tabiri caizse dumplıyor. ETH fiyatına etkisinin olumlu olması imkansız bunun. Öte yandan platform olarak sahip olduğu büyük yüzde insanların ICO girişi için ETH alması demek. Aslında kısaca şöyle düşünebiliriz: Başını BTC'nin çekeceği yeni bir boğa sezonu başladığında bu durum ETH lehine işleyecek ama şu bitik piyasada alehine işliyor her durum. Elde fırsat varken ve hatta daha da düşerse ben biraz daha alırım kendi adıma.

ama aldiklari ETH/BTC trade yapip yada ETH/USDT, BTC/USDT kalabilirler..sonusta kendi coinlerini dumplamak eth dumplamakdan daha zekice olur.
neden dersen, kendi sirketleri ilerlemesede eth ilerleme ihtimali daha yüksek
member
Activity: 350
Merit: 12
Ethereum'un piyasadaki tüm coinlerin %91'ine altyapı sağladığını düşünürsek hem çok sağlam hem de sıkıntılı bir para olduğunu düşünebiliriz. Birçok ICO parayı ETH ile toplayıp sonrasında topladığı ETH'leri satıyor. Hatta tabiri caizse dumplıyor. ETH fiyatına etkisinin olumlu olması imkansız bunun. Öte yandan platform olarak sahip olduğu büyük yüzde insanların ICO girişi için ETH alması demek. Aslında kısaca şöyle düşünebiliriz: Başını BTC'nin çekeceği yeni bir boğa sezonu başladığında bu durum ETH lehine işleyecek ama şu bitik piyasada alehine işliyor her durum. Elde fırsat varken ve hatta daha da düşerse ben biraz daha alırım kendi adıma.
member
Activity: 182
Her önüne gelen birşeyler sallıyor bakalım ne olacak dedikleri çıkacak mı? Ethereum'un 1900 dolar seviyelerine ulaşması imkansız değil bu borsada hiç bir şey imkansız değil ama şu anda Ethereum'un bulunduğu seviye hiç bu sinyali vermiyor ne yazık ki
Pages:
Jump to: