Pages:
Author

Topic: Tom Lee: Ethereum Fiyatı 2019 Sonuna Dek 1,900 Dolara Ulaşacak - page 4. (Read 1108 times)

member
Activity: 448
Merit: 15
1 trilyon dolar market hacmine gelirse olabilir. Sonuçta 1300-1400 dolarlara daha önceden gelmişti.

Ancak gelir mi gelmez mi meçhul. Önce kripto piyasaları toparlasın da, sonrası kısmet. Önce btc'ye bakar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Hakkettiği yer şuanda bulunduğu yer değil eminim.Şu ICO dolandırıcılık işleri olmasa ve sene sonuna kadar piyasa eski haline yaklaşırsa o fiyatlara gelmesi hiçde zor değil.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
ilk 200$ a geri gelsin o zaman tekrar görüselim ama su an piyasada hib bir coin almak mantikli degil...en iyisi tether/pax gibi bir yerde beklemek ve piyasa biraz düzelince tekrar girmek..
WAN, ETH, NEO gibi coinler zaten düzelince piyasa tekrar x2-3 verir ama nerden girdigimizi bilmemiz lazim ilk ve kar yapinca almayi..
eminim cogu 100$ alip 130$ da satmaz ama 85e düsünce hic satmaz ve bögle bir cikmaz döngüde tekrar tekrar gezer durur.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Ethereumun en büyük özelliği çok fazla GPU madenci desteğiydi. Madenci desteği derken ben bu piyasayı ethereum mining ile tanıdım ve benim ethereum mining yaptığımı bilen insanlar merak edip ethereum aldı yada bir şekilde ilgilendi. İnternet ortamında çok fazla içerik üretildi aşırı reklamı döndü bu sayede.

Yani GPU madencileri hem kazandı hem kazandırdı.

- İcoların durumu iyi değil

- Onlarca ico yapılabilecek platform var.

- Vitalik saçmalayarak popülaritesini kaybetti ve güven sarstı.

Bu denkleme göre ethereumun tekrar eskisi değerlenmesi için bir neden göremiyorum.

Değerlenmesini elinde onlarca ekran kartı olan biri olarak elbette bende çok isterim ama bunun için ışık görmüyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
tamam doğru söylüyor. madem öyle elimizdeki etherleri 190 dolardan satalım bu köpeğe. 1 senede %1000 kar etsin !!!
bizde hayır duasını alalım. böyle boş beleş itlerin havlamalarını paylaşmayı bırakın artık. ether 2019 sonunda 19 dolarda olabilir 1900 dolarda. piyasaya sokacak trilyon dolarınız yoksada ne olacağını bilemezsiniz.
member
Activity: 602
Merit: 32
2019 mu? Bana göre önemli 2 unsur var:
1) Vadettiği çok ciddi anlamda hızlanmayı yeni güncellemeyle başarırsa (Vitalik saniyede 1 milyon işlem üzerinde çalışıyoruz dedi ama 1.000 rakamını bulsalar bile "şimdilik" yeter),
2) Asiclerle gpu madenciliği yapıldığı artık neredeyse ispatlandı (benim bildiğim öyle), bu sorunu kalıcı olarak çözerse,
Ethereum 2018'de bile 2.000 sınırını aşabilir, eğer bunları başaramazlarsa 2019'da dahi 1500'ü zor görür bana göre

Üstad ben aksine asiclerin değeri yükselteceğini düşünüyorum. Tabii eth için durum farklı. Kalkıp tekrar eth bilmem kaç sürümüyle bilmem kaç işlem yapıyoruza kanıp yatırıp yapacak kişi varsa, daha doğrusu bunların bişey değiştireceğini sanan varsa hayal görür. Ha bi ihtimal belki eth gibi bi süre kazandırır. Ama bitalik ve etrafındaki hiç kimse kendileri hariç başkasını düşünmez. Şu aşamada nerdeyse bitalik embesilinin adı kripto camiasından silindi silinecek. Görüp görebileceğiniz en shit, en dolandırıcı, en scam coin olduklarını anlamak için ille çiftlikbank gibi yapmasına gerek yok Smiley

Paranızı kazandıysanız çıkın bunların projelerinden Smiley
Bitalikin arkasındaki milyarderlerde artık bek sallamıyor onu. O yüzden bi eşşeği 2 kere kullanmazlar. Kullansalarda kanan olmaz.
member
Activity: 434
Merit: 16
Ya bu adamlar birde ün yapmış adamlar. Bu nasıl bir garanti sallamadır böyle. Bende buradan açıklıyorum. 2020 sonuna kadar Ethereum 3000 dolar olacak. İyiymiş valla.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
25k olur demişti tom lee.Başlığı değiştirmiş arkadaş heralde.Olabilir her insan yanılabilir.Bugün 3k olur haftaya 5k olur.Bu piyasa da 1 saat sonrasını görmek bile sıkıntılı zor.
member
Activity: 212
Merit: 13
Hani nerde 1900 dolar.Ulan bu şerefsizler market makere çalışıyor böyle umut vere vere bitirdiler milleti.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Ertelenen güncellemeler sağlam bir şekilde hayata geçirilip bir de bu boğa sezonuna denk getirilebilirse işte o zaman on numara olur, ama şu anki haliyle ben o seviyelerin görülebileceğinden şüpheliyim.
member
Activity: 714
Merit: 82
2 sıfır fazla yazmış.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
Artık nasıl bir çıkış yakalayacaksa yakalasın zira son düşüşlerden sonra herkes diken üstünde ether fiyatını takip ediyor. Bazı eksiklikler konusunda düzeltmeler yapılması şart. Sonrasında güzel şeyler olur zaten Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
https://bitcointalksearch.org/topic/ethereum-guclu-bir-ralliye-kurulmu-durumda-5040104

ağğbilerim ablalarım şu başlıkta tenzilata gidilmiş "2018 sonuna dek" denmiş, üstelik aynı kişi aynı fiyatı zikretmiş! bu başlığı bırakıp ötekine geçelim please Wink
member
Activity: 742
Merit: 19
ETH ne olur bilinmez ama bir çıkış gelebilir.Birçok yenilik gelecek gibi gözüküyor.Eğer yatırımcılarda bu yeniliklere karşılık verirlerse artış kaçınılmaz ETH'de.Tabi piyasanın durumuda önemli.Btc ne yapacak.Onun gidişi eth'nin yolunu çizer.
member
Activity: 406
Merit: 14
Ethereumdan beklentim zaten fazla. 2019 sonu gelmeden bile 1900 dolara ulaşabilir diye düşünüyorum. Zaten şu anki fiyatına nasıl ulaştı halen daha anlamış değilim. Elbet hakettiği yerlere gelecektir. Bekleyelim ve görelim.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
2019 mu? Bana göre önemli 2 unsur var:
1) Vadettiği çok ciddi anlamda hızlanmayı yeni güncellemeyle başarırsa (Vitalik saniyede 1 milyon işlem üzerinde çalışıyoruz dedi ama 1.000 rakamını bulsalar bile "şimdilik" yeter),
2) Asiclerle gpu madenciliği yapıldığı artık neredeyse ispatlandı (benim bildiğim öyle), bu sorunu kalıcı olarak çözerse,
Ethereum 2018'de bile 2.000 sınırını aşabilir, eğer bunları başaramazlarsa 2019'da dahi 1500'ü zor görür bana göre
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Daha erken gelebilir gibi gözüküyor ortalıkta boğa gelecek haberleri çoğaldı birden bi bakmışız bi sabah eth 600-700 dolar olmayacak şey değil yani piyasa hacmi arttı
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bende 5000 dolar olacak diyorum nasıl olsa sallamak bedava amk böyle haberler görmekten gına geldi artık.belki bunlara inanan olurda alır fiyat yükselir diyoruz ama oda yok.neyse fud haberler görmektense yinede böyle safsatalar okumak daha iyi
member
Activity: 1011
Merit: 65
ETH 10.000 Olacak arttırıyorum. Ekonomi bölümdeki tahminim gecerli
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bitti zaten zaman kalmadı. 1900 usd normalde eth için garipseyeceğimiz bir fiyat değil ama buna rağmen beklentiyi düşük tutuyoruz. Ne de olsa her şey bitcoine bağlı ilerliyor.
Pages:
Jump to: