Pages:
Author

Topic: Tom Lee: Ethereum Fiyatı 2019 Sonuna Dek 1,900 Dolara Ulaşacak - page 3. (Read 1108 times)

jr. member
Activity: 490
Merit: 4
çok uçuk bir tahmin olmuş bu. birçok insan daha önceki tavanına gelse öpüp başına koyacaktır 1900 2019 yılı için imkansıza yakın olmuş.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Vay be önceden 2018 ile ilgili hayaller satılırdı. Bakıyorum yıl bitmedi ama biz 2019'a giriş yaptık. Hemen yıl sonu tahminleri, bir adım sonra 2020 Halving muhabbetleri başlar. Tom Lee ise tam bir çakaldır. Adam litecoini en yukarıda iken sattı sonra da "yeaaa bu litecoin çok pahalı" diyip piç etti. O kadar güvenilir bir adamdır.
member
Activity: 406
Merit: 12
Senede 10 kere ben de röportaj versem illa tuttururum olacakları. Bu adamlar da o hesap. Ayrıca insan biraz destekli atar. 1900 dolar nedir? Şuna 500 dese, 600 dese neyse de meydanı boş bulan sallıyor işte.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Bu tarz dallamalar yaklasık 1 yıldır aynı senaryoyu oynuyor ve isin garip kısmı her seferinde de inanan insanlar muhakkak oluyor. Artık kimsenin umudu kalmadığından bunlar bile is yapamaz oldu..
member
Activity: 294
Merit: 27
Bu adamın çıkıp konuşmadığı gün yok. Kehanetçilik meslek haline geldi sanırım. Ne kadar tiksiniyorum bunun gibilerinden. 10 dediklerinin 1i gerçekleşiyor ki onu da tüm forum üyeleri başarabilir. Ama işte karşımıza fenomen, uzman, geliştirici vs birçok isimle çıkabiliyorlar. Boğa gelmedikçe ne ETH 1900 dolara çıkar ne BTC 20.000 dolara. Birkaç aylık bir boğa da bunu yetmez. En az 1 yıllık sağlam bir boğa sezonu gerekiyor. O da en az 2 yıl boyunca gelecek gibi durmuyor her ne kadar 2019 başı için önemli gelişmeler olsa da.
member
Activity: 448
Merit: 17
2019 İçin olabilir bir rakam çünkü 1 sene var daha neler olur neler piyasada etf geçer o zamana kadar çok normal 1900 dolara ulaşması bitcoin için çoğunluğun tahmini tutmadı malesef 3klarda kaldı  Embarrassed
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Dua edelimde Ethereum 50$ altına kadar gerilemesin.2019 için birşey konuşmak doğru değil.Ama şuanki gidişata göre Ethereum dahada aşağıya inebilir.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Biri çıkıyor eth 50 doların altına inecek diyor. Sonra biri daha çıkıyor eth 1900 dolar olacak diyor. Yani piyasa bu söylentiler ile ne yapacağını şaşırıyor. Maalesef ki beklenilen bir türlü gerçekleşmiyor. Bakıp göreceğiz ozmana kadar
newbie
Activity: 84
Merit: 0
tomm leenın allah belasını versın sureklı hayal satıyor
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Şunları da bilmiş yapıp röportaj falan yapıyorlar ya deli oluyorum resmen. Millete gaz vermekten başka bir halt yemiyorlar
member
Activity: 212
Merit: 13
Bu Lee lerin alayını siqmek lazım.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Piyasa böyle şak şakcılar yüzünden bu halde şuan yok efenim şöyle uçacak yok şöyle kaçacak abicim 2016nin sonundan 2018in başına kadar boğa sezonu yaşadık , şimdi de en az 1 sene ayı olması gerekiyorki piyasa toparlansın bu tom lee gibi adamlarda ayı sezonunda millete coin aldıran şerefsizlerdir.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Hey maşallah atan atana. O dönem böyle bol kepçeden sallamak kolaydı şimdi ne diyor acaba paşam? Millet makinelerini bile eskicilere sattı o kadar çaresiz durumda ortalık şimdi bu tahminlerini kesin güncellemiştir. Oh ne ala sabah akşam yılda 500 tahmin yap sonra biri tutsun ve sen usta yatırımcı, bilirkişi, expert ol. Oldu aq.
sr. member
Activity: 973
Merit: 292
Tom Lee sadece saçmalıyor. Hiçbir tahmini tutmadı. AMAN bu hadsizin sözüyle hareket etmeyin. Umarım bu kez şaşırtır diyeceğim ama yok.
member
Activity: 406
Merit: 11
Tom Lee Bu sene için bitcoin tahmini yaparken 45.000 dolar demişti, yaz aylarında 25.000 dolara çekti son zamanlarda da 15.000 dolara çekti.
Tahminlerine bu bilgi ışığında güvenin yada güvenmeyin.
member
Activity: 364
Merit: 10
Ethereum piyasa için en önemli coinlerden birisi bana göre ve şuan ki düşüş onu daha az değerli veya daha az gerekli yapmıyor; Şuan için bir çok coin ethereum alt yapısını kullandı ve bunun dışında hala ethereumu destekleyen çok büyük bir kitle bulunuyor. Her ne zaman piyasa düzelir be kendine gelirse Ethereumda kendine gelecek ve eski yerini kapacaktır hatta belkide Lee nin yaptığı açıklamalar bile gerçeğe dönüşebilir.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Herkes birşeyler sallıyor hangisi tutarsa.Ama görünen köy klavuz istemiyor.Düşüşte Btc şy an 3k da biraz takılıyor.Bekliyor alan varmı diye.Baktı alan yok aşağılara inmeyi deneyecek.
full member
Activity: 420
Merit: 105
İki haneli değerlere düştü adamlar çıkmış gelecek senenin sonunda 4 hanelere çıkacak diyor. Madem çok biliyordu bu sene sonunda 80 dolara düşeceğini de söyleseydi.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
küsüratlı sayı vererek inandırıcılık mı katmak istiyor anlamadım ki. neden 2000 değil de 1900 mesela diye sormak gerekiyor.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Adam iyi gaz vermiş,  kendisi. Alıp sattı sanırım  😃 millete şöyle olcak böyle olacak diyorlar tam tersi çıkıyor millet de alıyor haliyle,  inşallah ful giren olmamıştır sağlam zarar ettirdiler
Pages:
Jump to: