Evet bir dönem o küçük bull etkisiyle 1$'ın üstüne çıktı ama tutunamadı. Şunu takdir ediyorum, 0.5$ civarlarında tutunuyor altına salmıyor. Ancak yukarıya da bir hamle yapamıyor. 2 yıldır TOMO tutuyorum elimde. Staking üzerinden bir sayı artışı sağladım ama 2 yıldır ne alsam daha fazla kazandırdım diye düşünüyorum.
Bana göre $TOMO al-sat, vur-kaç, hype coini değil, uzun vadeli bir yatırım. 2018 Aralık'ta mainnet yapmış, henüz 2 yaşında bebe bir proje. İlerleyen zamanda değerini gösterecektir.
Bende zaten al-sat yapmadım hiç stake ettim ama kazanç bir çok 2 yıldan çok daha yeni projeler 10x-20x yaparken TOMO'da kafa kafayayız.
İlk TOMO'larımı 10000 sats'dan aldım ortalamayı 4500'lere zor düşürdüm. Stakingden gelenlerle anca kafa kafayayız. Stake etmesek zarardayız.
Valla o da sizin kısmetinizmiş. Ben $0.35 ortalamadayım ve memnunum İstediğiniz seviyelerin Q1 2021’de gerçekleşecek halving ve TomoP’den sonra geleceğini umuyorum.
Memnun olmanız ilginç hocam. Şu anda TOMO 0,6 civarında. Yani daha 2x yapamamışsınız. Piyasada sadece son 3-4 ayda onlarca kat değer kazanan projeleri gördüm.
Amacım burada polemik yaratmak değil! Yanlış anlaşılma olmasın. Pek çok yerde TOMO to moon söylemiyle hareket ediyoruz. Bana samimi olarak söyleyin, piyasaya yeni olarak ne soktu TOMO? Defi dünyasına yeni giren tokenlerin yaptıklarını yapacağını vaat ediyor. Kendi mainneti var evet ama insanlar onu değil Uniswap üzerinden kolayca işlem yapacağı tokeni tercih ediyor. En basitinden KAVA, BAND, LINK le katlarca değer kazanırken TOMO onlardan daha önce çıkan bir token olarak ne yaptı benim sorduğum bu?