Pages:
Author

Topic: 🔷 trade.io 🔷Ticari Devrim: Karlarımıza ortak ol 🔷HitBTC & CIVIC - page 5. (Read 1681 times)

full member
Activity: 490
Merit: 110
Proje tarihlerinin ertelenip ertelenmediğini ben bilmem fakat proje çok iyi hype yaptı bundan dolayi borsaya çıktıktan sonra değerleneceğini düşünüyorum.
Tesekkur ederim, dediginiz gibi hype olmasi token degerinin ICO dan sonra cok artacagini gosterir. Ilave olarak kar zarar ortakligi da eklenirse iyi para getirecegini dusunuyorum.
full member
bu projeden bi cacık çıkmaz. cacık için önce hıyar, sonra yoğurt lazım. suyu olmayanın zaten vay haline. işte bunlar susuz olanlardan! adam pat diye ico tarihi güncelleyip tüm katılımcısının planını programını ihlal etsin. sonra siz de tutun "işler resmi yürüyor" diyin. önceden görülemeyen bok temizlenemez.
Isleri resmiyete gore yapmak ve bastan regulasyona uygun yapmak istiyorlar, o yuzden satis tarihi bir iki gun gecikti. Boyle olmasi aslinda daha iyi, cunku bastan duzenli gidilirse sonradan da duzenli olur, her resmi kurulus ise karismaz.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Proje tarihlerinin ertelenip ertelenmediğini ben bilmem fakat proje çok iyi hype yaptı bundan dolayi borsaya çıktıktan sonra değerleneceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
bu projeden bi cacık çıkmaz. cacık için önce hıyar, sonra yoğurt lazım. suyu olmayanın zaten vay haline. işte bunlar susuz olanlardan! adam pat diye ico tarihi güncelleyip tüm katılımcısının planını programını ihlal etsin. sonra siz de tutun "işler resmi yürüyor" diyin. önceden görülemeyen bok temizlenemez.
full member
guzel para topluyorlar vallahi. ben takdir ediyorum. acaba yeni bir otn mi olacak bu projede. biliyosunuz bir anda muazzam katladi ve tekrar dustu otn. trade.io da bu sekilde bir artis yakalayabilir. biraz bulundurmakta fayda var.
OTN den farkli olacagini dusunuyorum, isleri biraz daha resmi yurutuyorlar ve zengin destekcileri de var, sadece para olarak degil yonetim kurulunda da yer aliyorlar.
full member
Evet çok iyi para topluyorlar.
Uzun süredir güldüren bounty kampanyası olmamıştı pek, bunlardan iyi kazanır umarım katılımcılar...
Tesekkur ederim, 2500 token alan katilimcilar da kar zarar ortakligina katilacaklari icin sadece token degerinin artmasindan degil, borsanin kendi kazancindan da pay alacak. Bunlar banka lisansi vs isleri ile de ugrastiklari icin digerlerinden farkli olarak normal halka da daha fazla hitap edebilir, borsaya daha fazla kar ettirebilirler.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Evet çok iyi para topluyorlar.
Uzun süredir güldüren bounty kampanyası olmamıştı pek, bunlardan iyi kazanır umarım katılımcılar...
full member
Activity: 364
Merit: 100
guzel para topluyorlar vallahi. ben takdir ediyorum. acaba yeni bir otn mi olacak bu projede. biliyosunuz bir anda muazzam katladi ve tekrar dustu otn. trade.io da bu sekilde bir artis yakalayabilir. biraz bulundurmakta fayda var.
full member
Toplanan para 13,112,171 USD cikmis durumda, gerisi de gelir, ozellikle son gune dogru artis olur diye dusunuyorum.
full member
Biraz yatırım yapacağım hatırlatma için eyvallah. Bu projenin ekibi sağlam. Partnerleri de etherdelta dışında iyi .Yatırım ne kadar toplayacak ben de merakla bekliyorum
Iyi toplayacagini dusunuyorum, digerlerinden bir farki da lisansli banka ve borsa ozelligi olmasi. Surada daha ayrintili aciklama var:

https://cointelegraph.com/news/regulated-crypto-platform-plays-by-the-rules-and-disrupts-trading-model

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Biraz yatırım yapacağım hatırlatma için eyvallah. Bu projenin ekibi sağlam. Partnerleri de etherdelta dışında iyi .Yatırım ne kadar toplayacak ben de merakla bekliyorum
full member
Katmanlı fiyatlama yapılıyor, türkçe olan açıklama da aşağıda:

full member
ICO başlaması ile ilgili duyuru yayınlanmıştır; 7 gün sonra fiyat değişecek
full member
Resmi açıklama:
ICO öncesi trade.io'nun başarısına dayanarak, şu an itibariyle açılmış olan ICO'dan muazzam bir yanıt bekliyoruz. Katılabilmenizi sağlamak için, ön Kayıt işlemini öneririz, böylece Ethereum'a giriş yapabilir ve gönderebilirsiniz. Nakit (Fiat) veya Bitcoin ile finansman yapmayı planlıyorsanız, sadece 100.000 ABD dolar ve üstü tutarlar kabul edilmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen [email protected] ile iletişime geçin.
full member
ICO da basarili olacagini dusundugunuz icin tesekkur ederim. mth den bunun en buyuk farki, insanlarin tokenlerini elde tutmak icin bir incentive olmasidir, cunku likidite havuzundan kar-zarar ortakligi var. Ayrica HitBTC su an cok buyuk bir borsa ve az miktarda satan bile olsa borsada eriyecektir. Ekip iyi calistiktan sonra ufak dalgalanmalara karsi dayanikli olacagi kesin.
Önsatışta topladığı tutara bakarsak ICO da başarılı olması çok muhtemel duruyor şimdilik, fakat mth faciasından ve benzer bi iki olaydan sonra korkuyorum icoya girmeye, o üzden bunu sadece izlemekle yetineceğim.umarım ben yanılırımda girenler kazanır kaybede kaybede derbeder olduk mk  Cheesy
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Önsatışta topladığı tutara bakarsak ICO da başarılı olması çok muhtemel duruyor şimdilik, fakat mth faciasından ve benzer bi iki olaydan sonra korkuyorum icoya girmeye, o üzden bunu sadece izlemekle yetineceğim.umarım ben yanılırımda girenler kazanır kaybede kaybede derbeder olduk mk  Cheesy
full member
ICO 1.5 saat sonra basliyor, firsati kacirmayin derim.
https://trade.io/ web sayfasi, https://t.me/TradeToken adresi de telegram.
full member
Arkadaslar HitBTC ve etherdelta'da, daha ICO bile baslamadan trade edilebilen bununla ilgili, kazanca ortak olmak ile ilgili sormak istediginiz varsa buradan sorabilirsiniz.
full member
Destek ekibinden gelen resmi mesaj:

Tahsise başladık ve birçok katılımcı Trade Tokenlerini zaten aldı. Bununla birlikte, Ethereum ağı önemli miktarda trafiğe maruz kalmaktadır; bu nedenle, herkesin Trade Tokenlerini gönderme sürecini yavaşlatmaktadır. Trade Tokenlerini henüz almayan herkes, Trade Tokenlerini cüzdanlarına nasıl alacakları konusunda bir talimat içeren bir e-posta alacaktır.

Mümkün olan en kısa zamanda Trade Tokenleri gönderilecektir. Başka öngörülemeyen sorunlar olması ihtimaline karşı lütfen en az 12-18 saat daha bekleyiniz. Herkese sabırları için teşekkür ediyoruz ve herkesin Trade Tokenlerini güvenli bir şekilde eline almasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Trade Tokenlerini gönderilmesini bu aşamada tek tek elle yapıyoruz, bu nedenle biraz zaman alabilir.
full member
Cok basarili ve zengin uyeleri de var, yillardir bu isin icindeler. Guzel sozleriniz icin tesekkur ederim.
Buna benzer diğer projelerden daha iyi iş yapacağını düşünüyorum. Ekip çok iyi ve sürekli çalışıyorlar.
Pages:
Jump to: