Pages:
Author

Topic: Traxia Foundation (TMT) Cardano ilk ICO'su - page 2. (Read 555 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bounty kampanyası çok yaygındı muhtemelen bu başlıkta bounty kampanyasına katılmış bir arkadaşın emeğiyle oluşmuş. İyice incelemeden yatırım yapılmamalı.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Acikcasi bende bekliyorum uzun sureden beri. Ilk etapta daha once gondereceklerini soyledikler bountielerin, fakat sonra 26 hazirana kadar odeme yapacagiz dediler. Su ana kadar gelen birsey olmasada umarim onumuzdeki iki gun icerisinde odemeyi yaparlar cunku iyi bir proje oldugunu dusunuyorum Traxia'nin.
member
Activity: 700
Merit: 56
@legaltrk Benim cüzdan adresime de gelmedi Traxia Foundation (TMT) coinler. Gelen kişiler var mı acaba? Eth cüzdanı vermek gerekiyordu değil mi?

hocam benim hesabıma geçti geçen gün. Sizede mutlaka ödeme gerçekleşecektir. son gün haziran 26.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@legaltrk Benim cüzdan adresime de gelmedi Traxia Foundation (TMT) coinler. Gelen kişiler var mı acaba? Eth cüzdanı vermek gerekiyordu değil mi?
member
TMT sahiplerine ADA Airdrop:

1) Bizden aldığımız ya da doğrudan bir ödül havuz geldikleri TMT'lerini hiç taşımayan tüm sadık TMT sahiplerine 600 ile 1200 ADA arasında bir çekiliş ve airdrop düzenleyeceğiz. Sadece 3000'den fazla TMT içeren cüzdanlar katılmaya hak kazanır.

Nasıl katılacağım:

Aşama 1
Bu formu doldurun: https://traxia.typeform.com/to/wapHgx

Adım 2
ADA'nızı ADA cüzdanınıza alın. Yok mu? Buradan edinin: https://daedaluswallet.io/#download

Lütfen unutmayın: Borsa adresleri geçerli değildir. Hiçbir şekilde TMT'lerini taşımamış kişiler kabul edilecektir.
member
Ödül dağıtımları bugün başladı ve ayın 26sına kadar devam edecek.
Ödülünü alan var mı?
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
ben anlamıyorum borsaların bu yarışma sevdasını. coin fiyatının anasını ağlatıyorlar. kazananlarda zaten hep balinalar oluyor. adamlar sırf biraz token kazanayım diye. gelişigüzel trade yapıyorlar. sonra da aldıklarını bir güzel dumplıyorlar. traxia da bundan etkilenmişe benziyor.

aynen hocam ciddi derecede etkilende TMT bu durumdan Kucoinden önce fiyat gayet iyiydi kucoine girdikten sonra dibi gördü.

Kucoin' in bir uğursuzluğu var . Sadece İDEX' te işlem görse bu kadar düşmezdi sanki . Cheesy
member
ben anlamıyorum borsaların bu yarışma sevdasını. coin fiyatının anasını ağlatıyorlar. kazananlarda zaten hep balinalar oluyor. adamlar sırf biraz token kazanayım diye. gelişigüzel trade yapıyorlar. sonra da aldıklarını bir güzel dumplıyorlar. traxia da bundan etkilenmişe benziyor.

aynen hocam ciddi derecede etkilende TMT bu durumdan Kucoinden önce fiyat gayet iyiydi kucoine girdikten sonra dibi gördü.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
bilinmedik coinler bile ico fiyatının üzerinde çıkıyor çoğu güzel proje borsaya ico fiyatının altında giriyor piyasayı anlamak çok güç
full member
Activity: 350
Merit: 102
member
Traxia Foundation (TMT) bounty kampanyasından kazanılan tokenler cüzdanlara yollandı mı acaba bununla ilgili bir bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

yok hocam ayın 26 sında yollanacak inşallah bekliyoruz.

İlk Ico su olduğundna tutabilir ama ilk ico diyede çokta yüklenmemek lazım biraz araştırn bakın advisorlar falan kimler ona göre araştırın öyle girin bodozlama girmeyin bi icoya

ICO bitti başarılı geçti hocam. Ama söylediğiniz çok doğru hiçbir ico ya bodozlama girilmemeli özenle inceleyip araştırmak gerek

Giriş olarak iyi giriş yapmış ama kucoin denen dandik borsa yarışma düzenlediği için fiyatı yarıya inmiş. Yarışmaların hepsi coinlerin fiyatını yerlebir ediyor bir vazgecmediler  şu yarışmalardan

Aynen hocam kucoinde herzaman böyle sorun yaşanıyor zaten giren çakılıyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Giriş olarak iyi giriş yapmış ama kucoin denen dandik borsa yarışma düzenlediği için fiyatı yarıya inmiş. Yarışmaların hepsi coinlerin fiyatını yerlebir ediyor bir vazgecmediler  şu yarışmalardan
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
İlk Ico su olduğundna tutabilir ama ilk ico diyede çokta yüklenmemek lazım biraz araştırn bakın advisorlar falan kimler ona göre araştırın öyle girin bodozlama girmeyin bi icoya
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Traxia Foundation (TMT) bounty kampanyasından kazanılan tokenler cüzdanlara yollandı mı acaba bununla ilgili bir bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Gate.io borsası idare eder bir borsa diyebiliriz. Oraya girmeleri sıkıntı olmaz artış da sağlayabilir ama beni korkutan borsa kucoin bunlar arasında.Karadelik gibi giren düşüyor

Kucoin'i epey zamandır kullanıyorum ama dediğiniz gibi ne hitmetse bu sıralar giren düşüyor maalesef.

Yatırım topladığı ETH ve ADA düşmesinden kaynaklanıyor . Normal bence düşüş . IDEX' ten biraz aldım fakat orada hacim çok az .
member
Gate.io borsası idare eder bir borsa diyebiliriz. Oraya girmeleri sıkıntı olmaz artış da sağlayabilir ama beni korkutan borsa kucoin bunlar arasında.Karadelik gibi giren düşüyor

Kucoin'i epey zamandır kullanıyorum ama dediğiniz gibi ne hitmetse bu sıralar giren düşüyor maalesef.
full member
Activity: 420
Merit: 105
member
Varolan Borsalar şunlardır;

member
ben bu kadar çalışkan bir ekip daha önce görmedim. cardano ile olan bağları ve özel yatırımcılarından dolayı başarılı bir ico dönemi geçirdiler. traxia ekibi işini biliyor gerçekten.  icoya katılmayı düşünüyordum ama o zamanlar fırsat bulamadım parasal anlamda. yoksa katılacaktım.

Aynen hocam bende çok dile getiriyorum abartıyorsun diyen oluyodur ama cidden öyle ben gerçekten bu kadar çalışkan görmedim hiç mi hiç durmuyorlar.
Proje çok güzel yerlere gelecek. Adını da bundan sonra çok duyacağız. Ben istiyorum ki bu güzel projeden Bizim insanımızda faydalansın kazanç sağlasın. Ne oldğu belli olmayan saçma sapan ekibi olan projelere para kaptıran arkadaşlar için canım sıkılıyor açıkcası.
full member
Activity: 350
Merit: 102
ben bu kadar çalışkan bir ekip daha önce görmedim. cardano ile olan bağları ve özel yatırımcılarından dolayı başarılı bir ico dönemi geçirdiler. traxia ekibi işini biliyor gerçekten.  icoya katılmayı düşünüyordum ama o zamanlar fırsat bulamadım parasal anlamda. yoksa katılacaktım.
Pages:
Jump to: