Pages:
Author

Topic: Traxia Foundation (TMT) Cardano ilk ICO'su - page 4. (Read 555 times)

member
Activity: 700
Merit: 56
İlkler hep güzeldir unutulmaz. Ben ilk kez duydum biraz bakıcam ico fiyatının yakınındaysa market fiyatı biraz alınabilir belli olmaz.

market fiyatı iconun birazcık üstünde. Gayri resmi bir borsada
ICO fiyatı: 0.055 $
Hotbit.io fiyatı: 0.060 - 0.065 $
member
Twitter da bounty avcılarının çoğu isimlerinin sonuna Traxia eklemiş ve avatarlarını değiştirmiş.
Bir aydan fazladır bunları görüyorum.

Ben çevirisine katıldım. İmzaya da katılacaktım başka bir kampanyada olduğumdan katılmadım ama 1.500.000 $'lık ödül kampanyasının imza kampanyasına ortalama 150 kişi katılmış. Türk katılımcılar var mı onu merak ettim güzel para bırakacak.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
İlkler hep güzeldir unutulmaz. Ben ilk kez duydum biraz bakıcam ico fiyatının yakınındaysa market fiyatı biraz alınabilir belli olmaz.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Twitter da bounty avcılarının çoğu isimlerinin sonuna Traxia eklemiş ve avatarlarını değiştirmiş.
Bir aydan fazladır bunları görüyorum.
member

Merhaba arkadaşlar Traxia Projesini aramızda kimler biliyor merak ettim.
Bu yüzden açtım bu konuyu. Yatırım yapan Ödül programına katılan takip eden arkadaşlar bu konu başlığı adı altında bilgi paylaşımında bulunalım.

Traxia Cardano'nun ilk ICO'sudur. Ekibi de acayip çalışkandır. Hatta bu kadar çalışkanını görmedim desem yeridir.

HardCap'i (15 Milyon Dolar) başarılı bir şekilde tamamladılar. Dağıtım 6'sında başlayacak dendi ve 5'inde neredeyse bitirdiler. Ödül dağıtımı da 6-12 arası olacak geciktirmeyeceklerini tahmin ediyorum. Sözlerinin eri, çalışkan ve hızlı bir ekip.

Ekip Resmi olarak 2 borsa ile anlaştı 6 haziranda resmi olarak başlayacaktı ancak birkaç gün erteleme kararı alındı.
Ama hotbit.io (Gayrı Resmi)  borsasında şuan değişim yapılabiliyor. Hatta daha dün yada önceki gün başlamasına rağmen 1 Milyon $'dan fazla TMT dolaşıyor ortalama fiyatı 0,065 $ civarında. Gayri Resmi olmasına rağmen epey bi talep var gibi ve bu kadar az bilinen bir borsada güzel işlem yapıyor.
ICO fiyatı: 0.055$

Pages:
Jump to: