Pages:
Author

Topic: Traxia Foundation (TMT) Cardano ilk ICO'su - page 3. (Read 555 times)

member
Activity: 700
Merit: 56
Bunu bi forumda görmüştüm hakkında çok güzel yazı yazılmıştı advisorlar yatırımcıları falan çok iyi diyodu bende bakıcam bu projeye nedir ne değildir

Ekip gerçekten çok acayip sağlam bir ekip. Şuan dağıtımla uğraşırken bile boş durmayıp oradan oraya gidiyorlar fuarlar tanıtımlar felan. Adamlar hiç boş durmadı hala da durmuyor. ICO sırasında 20 saniyede 10 milyon $ değerinde TMT satıldı büyük bir başarı.
member
@legaltrk teşekkürler cevap için. @polatcelil usta token sayıları da eklenmiş örneğin twitter spreadsheet'ine baktığımızda kazanılan tmt token miktarı yazıyor en sonda.

Hocam henüz eklenmemiş maalesef. Sizin dediğiniz "Total Stakes". Dağıtımda önemli olan "TXN Tokens" ile gösterilen yer.

Örneğin; bana toplamda 3700 Total Stakes yazmışlar Twitter için. Twitter kampanyasına katılan toplam kişi sayısı ile Bıunty için Twitter'a ayrılan havuza göre bir Stakes çarpanı olacak. Mesela 3700 Stakes karşılığı 100 TXN de kazanabilirim 10.000 TXN de. Bu tamamen kampanyaya katılan kişi sayısı ile doğru orantılı. Biraz da proje yöneticilerinin insafına kalıyor.

Siz traxion projesi ile karıştırdınız sanırsam hocam. İsim benzerliğinden dolayı çok karıştırılıyor. Traxia TMT bu TXN değince anladım.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
herkesin neoya odaklandığı bir ortamda çıktı cardano (ADA) muhtemelen onu da sollayacaktır.
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Bunu bi forumda görmüştüm hakkında çok güzel yazı yazılmıştı advisorlar yatırımcıları falan çok iyi diyodu bende bakıcam bu projeye nedir ne değildir
member
Activity: 322
Merit: 31
@legaltrk teşekkürler cevap için. @polatcelil usta token sayıları da eklenmiş örneğin twitter spreadsheet'ine baktığımızda kazanılan tmt token miktarı yazıyor en sonda.

Hocam henüz eklenmemiş maalesef. Sizin dediğiniz "Total Stakes". Dağıtımda önemli olan "TXN Tokens" ile gösterilen yer.

Örneğin; bana toplamda 3700 Total Stakes yazmışlar Twitter için. Twitter kampanyasına katılan toplam kişi sayısı ile Bıunty için Twitter'a ayrılan havuza göre bir Stakes çarpanı olacak. Mesela 3700 Stakes karşılığı 100 TXN de kazanabilirim 10.000 TXN de. Bu tamamen kampanyaya katılan kişi sayısı ile doğru orantılı. Biraz da proje yöneticilerinin insafına kalıyor.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
jr. member
Activity: 264
Kaçırmışız nedense ve hiç bir yere konusuna da rastlamadım. İlk olması gerçekten de pozitif bir etki yapacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 31
"Traxia Bounty Campaign Spreadsheet" te kazanılan tokenler filan yazıyor ama henüz dağıtım başlamadı değil mi, bununla ilgili bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.

Hocam yanlış anlama olasın. Spreadsheette yazılanlar token sayısı değil. Kazanılan Stake sayıları. Sanırım birkaç gün içinde net olarak kaç token göndereceklerini hesaplarlar.
member
Bence ilk olduğu için yatırımcılarına para kazandıracaktır sanırım bir treni daha kaçırmış durumdayım.. Bu kaçan kaçıncı tren ben bile sayamadım.

Aslında kaçırmış sayılmazsınız hocam. Hotbit üzerinden alınabilir şuan ICO fiyatlarında seyir ediyor.

Resmi bir açıklama var belirttiğim 2 borsa haricinde isim belli olmasa da büyük bir borsada açıklanacağı söylendi. Bu fiyatı epey etkileyecektir.

Ve şuan 24 saatlik hacim $2.702.960 USD
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bence ilk olduğu için yatırımcılarına para kazandıracaktır sanırım bir treni daha kaçırmış durumdayım.. Bu kaçan kaçıncı tren ben bile sayamadım.
member
Traxia CoinMarketCap da listelenmeye başladı.
Güncel Fiyat $0,057426. ICO'nun yeni bitmesine rağmen bu kadar hızlı olmaları çok iyi.

member
İco bitti mi şimdi ben birşey anlamadım. Borsada falan listelendi bounty listesi güncellendi falan demissiniz

ICO Hardcap yaptı ve bitti hocam. Yatırımcıların dağıtımları tamamlandı.
ve Gayri resmi olarak hotbit.io adresinde listelenmeye başladı.
Bu borsada yaklaşık 1 Milyon $ değerinde TMT dolaşıyor.
Resmi icolar birkaç gün sonra açıklanacaktır diye düşünüyorum.
o zaman daha sık ismini duyacağız Traxia'nın.
Ödül kazanımlarını da birkaç gün içerisinde göndericeklerdir muhtemelen.
member
Activity: 560
Merit: 12
İco bitti mi şimdi ben birşey anlamadım. Borsada falan listelendi bounty listesi güncellendi falan demissiniz
member
"Traxia Bounty Campaign Spreadsheet" te kazanılan tokenler filan yazıyor ama henüz dağıtım başlamadı değil mi, bununla ilgili bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.

yok hocam dağıtım 6-12'si arasında olacak önümüzdeki birkaçgün içerisinde dağıtımı olacaktır.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Twitter da bounty avcılarının çoğu isimlerinin sonuna Traxia eklemiş ve avatarlarını değiştirmiş.
Bir aydan fazladır bunları görüyorum.

Sanırım traxion ile karıştırdınız traxia projesini. İkisi farklı projeler, benim de dikkatimi çekmişti nerdeyse twitterdaki 2 kişiden birinde traxion avatarı vardı.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
member
İlk icolar genelde özel oluyor redpulse gibi. Localde gözden kaçtı sanırım, imzalarda falan hiç görmedim. İyi yatırım almış görünüyor, katılan vardır umarım.

Localde ICO'lara artık pek sıcak bakmıyor topluluk olarak anladığım kadarıyla. Bazı azınlık grup (Ben dahil) ilgileniyor artık ICO'lar ile. Risk fazla olduğundan dolayı. Ama Özenle seçilirse güzel kar bırakır ICO'lar bu yüzden ICO ve Hodl.. Smiley
jr. member
Activity: 252
İlk icolar genelde özel oluyor redpulse gibi. Localde gözden kaçtı sanırım, imzalarda falan hiç görmedim. İyi yatırım almış görünüyor, katılan vardır umarım.
member
toplam mıktarı ne kadar?

Toplam 1,000,000,000 TMT
full member
Activity: 672
Merit: 110
toplam mıktarı ne kadar?
Pages:
Jump to: