Pages:
Author

Topic: Trump Dünyayı Savaşa mı sürükleyecek? - page 2. (Read 1015 times)

jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Bunların hepsi gövde gösterisi öyle bir savaş çıkaracak halleri yok. Kendilerini ve devletlerini güçlü göstermek için bugün çine laf atar yarın koreye sonra arayı bulurlar falan. dünya savaşı dediğin öyle birkaç laftan restten çıkacak değil ya.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Bir savaş kapıda fakat akkıllı olmamız lazım. bu savasın mutlaka dısında kalmamız lazım. onların yıllarca bize yaptıgı gbi. kendi içlerinde olusacak gerilimi. gizliden gizliye ateşlememiz lazım. Gaza gelip kukrersek vay halımıze.
newbie
Activity: 70
her yer türkiye değil gençler. devletler iki adamın yapacaklarına bağlı şekilde yönetilmez hiçbir yerde. kolay kolay ihtimal vermiyorum ben buna.
jr. member
Activity: 168
adam medyayı kullanıyor sadece öyle savaş çığırtkanlığı yapmaya gerek yok. O günün şartlarına göre artistliğini yapıyor arkasından kendi çıkarlarına uygun anlaşmalar geliyor zaten.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Şu adamı bi sevemedim gerçekten. Her an dünyayı karıştıracak gibi bir tipi ve karakteri var. Umarım sonumuz hayırlı olur.
newbie
Activity: 42
Yıllar önce Baba Vanga'nın kehanetlerini izlediğimde öğrenmiştim zaten. USA başkanının dünyayı savaşa sürükleyeceğine.
newbie
Activity: 65
bence trump'ın kendini bile bir yere sürükleyecek mecali yok. derin devlet ve lobiler ne derse onu yapıyor. zaten bir ara ülkeyi tv karşısında yönetiyor dahi deniyordu, gerisini siz düşünün.
newbie
Activity: 57
aynen de trump onu yapıyor yerli malı yurdun malı hesabı

gidip her ürettiğin ürün ile dünyanın en büyük ekonomisi haline getirende amerika artık dişe dokunmaya başladı ee bir yerden de kafasına ezmek gerekiyor birçok ülkenin

emin olun 100 yıldan fazlasını düşünüyor.
newbie
Activity: 210
en doğrusunu yapıyor herşey ülkesi için adam bir iş yaparken 1 yıla bakmıyor 100 yıl ileriye bakıyor ona göre hareket ediyor sonuçlara da biz şaşırır olduk.

Trump mı bu şekilde yönetiyor  Grin
şu anda dünya üstünde 100 yıl ileriye bakarak çalışan, sistemini ona göre oturtan icraatlarını o şekilde yapan Putin'den başka lider yok sanırım
newbie
Activity: 57
adam ticarethane olarak işletiyor devleti amerikanın da ihtiyacı bu. dünyayı kullanmayı biliyor ama artık bu zararlarına olmaya başladı
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Savaşa sürükleyecek tarzda bir adam değil bana göre sadece medyayı biraz fazla kullanıyor o kadar. Oda gündemde olmayı çok fazla seven bir insan kendisi.
newbie
Activity: 58
en doğrusunu yapıyor herşey ülkesi için adam bir iş yaparken 1 yıla bakmıyor 100 yıl ileriye bakıyor ona göre hareket ediyor sonuçlara da biz şaşırır olduk.
member
Activity: 224
Merit: 10
Trump devleti şirket yönetir gibi yönetiyor. kazanç durumuna bakar maliyetini hesaplar. Eğer kazançlı olacağını düşünürse ve bu kazanç ile halkını susturabileceğini farkederse savaş çanları çalar. bu dünya savaşı olacak değil herhangi bir ülke olur. önemli olan gelecek para.
newbie
Activity: 69
trump dünya savaşı çıkaramaz. eğer bir dünya savaşı çıkarsa bilinki amerika devleti bunu istediği için trump başkan olmuştur.
newbie
Activity: 32
Bu Trump'tan her şey beklenir. Savaş da olur barış da ama barış olma ihtimali zor tabi.
newbie
Activity: 13
Beyler Trump diye bir dünya yok , israilden farksızlar. İngiltere yazar ,Abd oynar maşa be kardeşim anlayın şunu..
Rdu
jr. member
Activity: 224
Amerika savaş olmazsa çıkar elde edemiyor ki zaten. Bütün dünya savaşa girsin onlar da akbaba gibi çöküp sömürsünler. Bunu istiyorlar. Allah da amerikaya anlayacağı dilden bir ders verir umarım
newbie
Activity: 70
Valla öyle gözüküyo adama ne deseler tersini diyo yapmazsanız yaptırım uygularım asarım keserim bu nedir arkadaş sen kimsin
member
Activity: 378
Merit: 55
Ben dünya savaşından korkmuyorum, belli ona daha çok vakit var. Sular her kaynadıktan sonra tekrar duruluyor. Önümüzde daha büyük sorun bir ekonomik kriz. dünyayı etkileyecek türkiye'yi daha çok etkileyecek bir ekonomik kriz.
member
Activity: 994
Merit: 20
Trump'ın ırkçı politikaları yavaş yavaş savaşa doğru götürüyor Dünya'yı. Ne zaman çıkar bilemiyoruz ama.
Pages:
Jump to: