Pages:
Author

Topic: Trump Dünyayı Savaşa mı sürükleyecek? - page 3. (Read 1015 times)

newbie
Activity: 69
Merit: 0
Nostradamus' un kehanetlerinde bile çıkmış, Amerika'ya atom bombası atılacakmış böyle bir deliliği de ancak Trump başlatabilir
newbie
Activity: 140
artık kim çıkartacaksa çıkartsa şu 3. dünya savaşınıda onlarda rahatlasa bizde rahatlasak sürekli 3. dünya savaşına sürükleniyoruz
newbie
Activity: 44
Trump boşa kurek cekiyor sonunda oda avucunu yalacaktir
newbie
Activity: 148
isterse yapar ama müsaade edeceklerini düşünmüyorum. sonuçta tek başına yönetmiyor.
newbie
Activity: 54
trump kendi başını yemekten başka bir şey yapmayacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Ne oluyor ben bilmem ama şu anda Akdenizde dünya kadar savaş gemisi var ve her geçen gün yenileri gelmeye devam ediyor. Fransa, Almanya, Amerika, İngiltere orada. Bu gidişat iyi bir gidişat değil.
member
Activity: 238
Merit: 10
twitter dan devlet yonetildigini ilk kez goruyorum.
member
Activity: 364
Merit: 20
Ortalikta guv gosterileri gorecegiz ama iki tarafta savasa girmek istemez asla. Ne rusya ne de abd. Bahsettigim sey amerikanin son satastigi ulke. Bu da zamanla unutulacak.
newbie
Activity: 98
Karşılıklı güç gösterisi yapıyorlar ancak bi şey olacağını düşünmüyorum boksta bi ilk raund vardır ya karşıdaki rakibi tartarsın bunu ona benzetiyorum ancak ikinci raundun geleceğini düşünmüyorum
jr. member
Activity: 74
Merit: 1
Zaten Trump Amerika'nın başına gelmiş çatlak bir adam. Amerikada da büyük bir çoğunluk istemediği için daha fazla dengesiz hareket yapıyor gibi geliyor bana. Ayrıca interneti kullanmayı seven bir adam galiba.
newbie
Activity: 42
Danışıklı dövüş.
member
Activity: 100
Trumpı destekleyenler 1-2 yıl sonra bizi aldattı diyecekler uyu Türkiyem uyuu
member
Activity: 61
Trump'un seçilme sebebi savaş, destekçileri tam birer savaş çığırtkanı.
member
Activity: 322
Merit: 15
Showman birisi , 1 dönem başkanlık yapar ve ortalıktan kaybolur gider.

tabi o dönemi bitiremeden bitarafına tekme yemezse orası ayrı. Dışişleri, Pentagon karşı Trump'a da konuşmalarına da.
member
Activity: 196
Showman birisi , 1 dönem başkanlık yapar ve ortalıktan kaybolur gider.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump'un tek başına karar alabilecek kadar otorite sahibi olduğunu düşünmüyorum.Örneğin geçtiğimiz günlerde Suriye'den çekileceğiz açıklaması yaptı.Kısa bir süre sonra pentagon bu açıklamayı yalanladı.
member
Activity: 112
kel iğrenç itici ailesi var mı onu bile bilmiyorum annesi keşke doğurmasaymış
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Trumpin gucu yetmez tek basina savas cikarmaya anca satasir bazi milletlere ama sonuc cikmaz.
newbie
Activity: 168
trump abd yi savaşa mavaşa sokmaz. kendi ayağına sıkar. ancak biri abd ye nükleer sallayacak da ondan sonra savaşa girer. hadi irana saldıralım işine girmez. suudileri ve diğer arap ülkelerini silahlandırır. bu kadar çirkef ülke olamaz. kuzey kore ile şu anda masaya oturmak için hevesli ne oldu atıp tuttuğun.
newbie
Activity: 172
tam tersine bence ABD'ye odaklanacak.dışarıya çok aıldıklarını kendisi söylemişti.
Pages:
Jump to: