Pages:
Author

Topic: Trump Dünyayı Savaşa mı sürükleyecek? - page 6. (Read 1015 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
December 07, 2017, 06:20:56 AM
Böyle bir manyak çıkarak bence de eninde sonunda, nerde deli var ülkelerin başında haliyle savaşlar kaçınılmaz.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
December 07, 2017, 12:10:31 AM
Savaşlar hep bölgesel düzeyde oluşuyor. WW2'nin etkisi hala gezegende sürüyor . Kısa vadede bir savaş çıkacağını düşünmüyorum.
member
Activity: 266
Merit: 12
December 06, 2017, 11:38:30 PM
Hiçbir islam devletinin Amerika'ya karşı çıkacağını düşünmüyorum zaten Trump'un bu kararları tek başına aldığına inanmıyorum.

Hocam karşı çıkabilmek den ziyade çıkmazlar Arap ülkelerinin ciddi bi bölümü tasmasını Trump'ın eline vermiş durumda bu konuda birlik sağlansa kimse savaşmayı göze alamaz.
member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
December 06, 2017, 05:14:31 PM
Hiçbir islam devletinin Amerika'ya karşı çıkacağını düşünmüyorum zaten Trump'un bu kararları tek başına aldığına inanmıyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
December 06, 2017, 04:43:20 PM
Ortadoğu zaten yangın yeri bu yapılanla işler daha da kızışacak. Trump çok fazla kutup yaratıyor bu da Amerika'ya düşmanlığı artırıyor. Kudüs'ün müslümanların kutsalı olduğunu çok iyi biliyor... Kendisi zaten müslaman düşmanlığını alenen yapıyor. Benim tahminime göre İran ve Katar gibi devletlerle bir kızıştırma politikasıyla Ortadoğu'da rahatça yönetebileceği bir savaş başlatacak gibi görünüyor.
member
Activity: 70
Merit: 10
December 06, 2017, 04:24:08 PM
Artık bu kadarına dur denmesi gerektiğine inanıyorum bunu da alırlarsa bir dönün bir şey yapalım demedikleri kalacak. Gerekirse savaş çıksın ama bu konuda taviz vermememiz lazım. Tabi arap ülkelerinin tutumu da çok önemli.
member
Activity: 378
Merit: 55
December 06, 2017, 04:10:31 PM
Yaptığı bu son densizlikle savaşın sesleri iyice yaklaşmaya başladı sanki. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Son? Link?

sanırım kudüsü israilin başkenti ilan etmesinden ve büyük elçiliğini kudüse taşımak istemesinden bahsediyor.
eğer oysa şu anda onu gerçekleştirebileceği en güzel zaman. suudi arabistanla kol kola. diğer arap ülkelerini saymıyorum bile zaten. o yüzden herhangi bir müslüman karşıkoyması gerçekleşmez.

Bu tarz durumlar artık çok sıradan geliyor bana. Bu da sindirilir kesin

bizim ki çıkar bi yedirmeyiz bir gece ansızın geliriz der. sonra tutuklu rezayı hatırlayınca unutur gider.
member
Activity: 154
Merit: 15
December 06, 2017, 04:01:52 PM
Yaptığı bu son densizlikle savaşın sesleri iyice yaklaşmaya başladı sanki. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Son? Link?

sanırım kudüsü israilin başkenti ilan etmesinden ve büyük elçiliğini kudüse taşımak istemesinden bahsediyor.
eğer oysa şu anda onu gerçekleştirebileceği en güzel zaman. suudi arabistanla kol kola. diğer arap ülkelerini saymıyorum bile zaten. o yüzden herhangi bir müslüman karşıkoyması gerçekleşmez.

Bu tarz durumlar artık çok sıradan geliyor bana. Bu da sindirilir kesin
member
Activity: 448
December 06, 2017, 03:59:42 PM
Araplarda bu midesizlik varken başlarına ne gelse 3 maymunu oynarlar, Arap'lardan daha çok şu işin üstüne düşmemize anlam veremiyorum
member
Activity: 378
Merit: 55
December 06, 2017, 03:51:15 PM
Son? Link?

member
Activity: 154
Merit: 15
December 06, 2017, 02:53:17 PM
Son? Link?
member
Activity: 266
December 06, 2017, 02:28:26 PM
Pages:
Jump to: