Cześć. Właśnie dziwiłem się co tu robisz i jak znalazłeś mój post sprzed 3 miesięcy, by na niego odpowiedzieć
w tym wątku Dziękuje za twoją odpowiedź
Czasami sprawdzam czy negatywne co zostawiłem są dalej aktualne.
Sprawdziłem jego ostatnie posty i spadłem na ten wątk.
Językiem się nie przejmuj. Są błędy, ale nie ma najmniejszego problemu w zrozumieniu twojej wypowiedzi. Błędy są głównie ortograficzne, ale nie ma się co dziwić, polski to bardzo trudny język. Pisz jak najwięcej i nie krępuj się. Dużo nas tu nie ma więc z radością cię witam i z chęcią powymieniam opinie w różnych bieżących kwestiach. Dodać na pewno możesz sporo jako doświadczony użytkownik, który od 6 lat siedzi w branży.
Super !
To będę próbował częściej tu partycypować.
Tak, zawsze mi było trudno prawidłowo pisać to Polsku, brak mi dużo slow których z sprawdzam na żywo jak pisze ale mam dobrą nadzieje ze trochę podniosę mój poziom.
(I zauważyłem że jeżyk to jest mały jeż
)
Absolutnie, Bitcoin jest naprawdę nowy i z komplikowane temat.
Ale tak pobudzający, wpadłem w to dawno temu i nigdy nie wyszedłem z tego stanu jak pełno innych osób mam wrażenie.
Tak samo, z wielką chęcią powymieniam z wami.
(Sytuacja we Francji się robi niepokojąca.)
Jak to wygląda z Twojej perspektywy?
Cieplej i cieplej ... i nie mowie o pogodzie czy o globalnym ociepleniem.
Każde ceny idę w górę , paczka fajek będzie kosztować 10€ na pierwszym styczniu 2020, ubezpieczenie na wypadek bezrobocia poszło w dól wczoraj, trudne wrażliwe polityczne tematy są dyskutowane ostatnio
("
Noszenie zasłony: Senat głosuje nad zakazem znaków religijnych podczas wycieczek szkolnych").
To wszystko mi się nie podoba i nie wiem gdzie to idzie.
Klimat socjalny się bardzo z degradował.
Jestem w Bitcoinie bo jak finanse w świecie działają dzisiaj mi się nie podoba.
Myślę ze każdy powinien móc używać tą technologie żeby odzyskać suwerenność nad własnych finansach.