Bulunduğum bölgede müşterinin biri geldi çağrı merkezi işi yaptığını ve internet cafe vari bir ortam hazırlamamı istedi kiraladığı ofise istediği kurulumu yaptım ve bana gelen birkaç talepten sonra bu çağrı merkezi ile olan bağımı kopardım
%99 Türk telekom ile alakası olmayan bir şirkettir adamlar telefonda öyle bir yalan söylüyorki sadece siz değil firmayı bile dolandırıyorlar.
örnek veriyorum
A mobil firmasının akdeniz bölgesine sunduğu kampanyası ile satış yapan bu bayimiz genel çağrı merkezinden gelen numarayı arar müşteri karadenizdedir kampanya ona uymadığı halde ona uydurur ve müşteriyi ikna eder sonra şu şekilde işler.
müşteriden telefona gelen kodu onaylamasını veya kodu söylemesini ister kullandığı firmanın websitesine numarası ve müşteriden aldığı şifre ile girer örnek faturası oradan alınır ocr yazılımları ile faturadaki adres akdeniz olarak güncellenir ve a firmasına bu fatura ile başvuru yaparak adamın aboneliği a firmasına geçirilir.
Sırf bu sahte evrak işlerini kendileri yapamadığı için bu işlerden anlayanlara fatura karşılığı para verilir.
Geçenlerde bir çağrı geldi digiturk kazandığımı söyledi kazanmamın sebebi ise kullandığım şirketmiş dedim ben hangi şirketi kullanıyorum alakası olmayan bir şirketi söyledi ağzıma geleni söyledim telefonu kapattılar.
Direk 4440375'i arayın böyle bir kampanya olmadığını göreceksinizdir.
örnekler.
https://www.sikayetvar.com/digiturk/turk-telekom