Pages:
Author

Topic: Türkiye Kupası 2022 - page 6. (Read 840 times)

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
December 22, 2022, 03:18:12 PM
Galatasarayımız son dakkada maçı tehlikeye atıyordu. Ofsaytlı pozisyonu oynatan hakem Keçiörengücü'ne bi şans veriyordu nerdeyse. Kupada VAR sistemi yok. Ona rağmen oynattı hakem. Pozisyon golle bittikten sonra mı kaldırcaktı bayrağı anlamadım. Yanlış bi karar verdi bana göre o pozisyonda. Maçta Galatasaray da çok gol kaçırdı. Daha kolay geçebilecek bi maçtı bizim açımızdan. Ama erken gol atamayınca, farkı arttıran golü atamayınca maç sıkıştı bi anlamda. Üstüne Seferoviç'in, Mertens'in tutuk şanssız oyunu sürdü. En iyi hücum oyuncalarına sahip olsak da maçları çevirememe şanssızlığımız devam edecek bu sene anlaşılan. Çünkü golü Kerem Aktürkoğlu, Gomis iş birliği attı. Bi bakıma umut beslenen golcü hücum transferlerimiz yine sahneye çıkmadı. Dünya Kupasından önce durumu toparlamıştık. Fenerbahçe temposunu kaybetmişti. Lige iyi bi geri dönüş yapamama durumumuz var. Fenerbahçe arayı dinlenerek iyi geçirirse onların işine yarar bu ara en çok.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
December 22, 2022, 04:13:25 AM
Giresunspor büyük bir süpriz yaptı.TFF 2. Lig takımı Karacabey Birlikspora Giresun’da 5-0 yenilerek kupadan elendiler.Belki de karşı takımı hafife aldılar ancak bunun sonucu çok ağır oldu.Şimdilik kupada büyüklerden sürpriz yok.Beşiktaş 2-0 geriye düşünce acaba mı dedim ama çok iyi şekilde 4-2 çevirmeyi başardılar.Kupa yolunda bu konuyu bayağı dolduracağız.
hero member
Activity: 994
Merit: 772
December 22, 2022, 04:07:29 AM
Türkiye Kupası 2022 başlığının olmadığını farkettim. Konuyu açıyorum.

Şu an kupada 5. tur maçları oynanıyor.

Salı günü Fenerbahçe, İstanbulspor’u 3-1 ile çarşamba günü Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçta Şanlıurfaspor’u 4-2’lik skorla geçmeyi başardı. Şanlıurfaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. Ayağa pas yapan ve akıllı oynayan bir takım izlenimini verdi. İkinci yarı ise fiziksel gücün ortaya çıktığı dakikalarda Beşiktaş kendinden bekleneni yapıp ard arda goller buldu ve büyük bir kaostan kurtulmuş oldu.

Bugün yani 22 Aralık tarihinde Galatasaray ile Keçiörengücü saat 21:00’de karşı karşıya gelecek.
Pages:
Jump to: