Forumda gezerken bu arkadaşın bahsettiği konuya sanırım biraz yakınım değilsem de zaten düzeltir beni..
Şimdi BTC yi daha önce bilmeme rağmen bu kadar fazla içinde değildim.. Yani BTC hep vardı ama ne kadar olduğunu bile bilmiyordum..Sonra D9 diye bir sistemle tanıştım. Sistem kısaca şöyle, sistem de paketler var , bu paketleri satın alıyorsunuz ve size haftalık (52 hafta boyunca ) belirli bir para yatırıyorlar..
Örneğin : 2046 dolarlık paket alırsanız hafta 170 dolar hesabınıza yatıyor isterseniz altınıza üye yapıp kazancınızı artıyorsunuz. Her neyse ben kendi paramı sistemden çıkardıktan sonra paketlerimi satın almak isteyen birine sattım ve cıktım sıstemden. Şuan duyduğum ödemelerde sıkıntı olduğu..
Daha sonra mygoldblock adında başka bir sisteme girdim orada da muhabbet hemen hemen aynı. Bu sisteme girmemim nedeni haftalık çektiğim parayı bana BTC olarak ödemeleri..
Şimdi sistemleri size üstün körü anlattım. Deneyimim şu ; bu tür sistemlere erken girerseniz kazanırsınız.. 8 ay ile 2 sene ömürleri var ortalama.. Şuan bulunduğum sistemin de bir zaman sonra sıkıntı olacağını biliyorum.. Paramı cıkarıp bu sistemden de cıkacam ya da ana paramı cıkarıp gelen ekstra kazançları da BTC olarak alırım ( tabi ödelemerin ömürü yeterse )
Ama hep söylerim bu tür sistemlerden önce BTC yi bu kadar yakından takip etmeye başlasaydım hiç bulaşmazdım.. Bu saatten sonra da bulaşmam.. Çünkü BTC bu tür sistemlere göre daha açık daha temiz daha güvenilir.. Sanırım bu arkadaşın anlattığı da bu tür yatırım paketleri hakkında... Başta dediğim gibi yanılıyor da olabilirim. Herkese bol şans..
bu forumda ponziye para yatıracak enayi bulman çok zor...
Bir zamanlar sık sık karşımıza çıkan forex reklamlarını hatırlattı. "Ayda 8000 TL ek gelir elde ettim" diye sitelerin sağında solunda görünen reklamlar gibi