Pages:
Author

Topic: Turkiyede bitcoinin gelecegi - page 7. (Read 9770 times)

hero member
Activity: 504
Merit: 500
July 27, 2017, 02:06:51 PM
türkiyede bu iş son zamanlarda çok yaygınlaşmaya alakasız insanlar bile mining işine girmeye başladı karı görünce. okadar alakasız insanlar bide eyvah diyorrum millet zengin olma yolu olarak görüyor kısa yoldan köşe dönme derdinde  Smiley
member
Activity: 114
Merit: 10
July 27, 2017, 01:17:41 PM
Turkiyede tipki diger ulkelerde gibi Bitcoin ve diger cryptoparalar engellenecektir. Yakin zamanda herseyinizi kaybedebilirsiniz bu alanda. iste by yuzden buraya mudahale etmeye calisiyorum. Hem ziyaret, hem ticaret. Dilerseniz tavsiyede bulunurum, dilerseniz ciddi tekliflerde bulunabilirim, piyasayi degistirmek sart. Sorularinizi bekliyorum. Mesajlari parca parca yolladigim icin kusura bakmayiniz
member
July 27, 2017, 12:53:03 PM
Konuya hemen devam edeyim. Turkiyede mining ve bitcoin nasil durumda? Su anda bitcoin degistirecek servisler nasil calisiyor ve % he kadar ustune fiyat koyuyor?
member
July 27, 2017, 12:21:15 PM
Iyi aksamlar. Yurtdisindan nihayet size haberlerle ulastim. Bazi inside denilen bitcoin ve crypto haberlerine sahibim, ozellikle Turkiyedeki durum konusunda. Nereden baslayacagimi bilemiyorum. Dilerseniz acik fikir alisverisine ve sorulariniza donelim. Turkiyede Bitcoinle ilgili vergi problemi varmi?
Pages:
Jump to: