Pages:
Author

Topic: Türkiye'de BTC ile Gayrimenkul satışı - page 2. (Read 604 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
her ne kadar bu yolu fazla kullanan olmasa dahi henüz başlangıcın da olduğumuzu varsayarsak böyle girişimlere bu piyasanın ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
jr. member
Activity: 56
Bunun gerçekleşmesi için çok zaman geçmesi lazım ortalık dolandırıcı dolu her firmaya güvenip ev ve araba alınmamalı allah muhafaza çok insan madur olabilir bunun alt yapısının çok güçlendirilmesi lazım
full member
Activity: 721
Merit: 100
Bunlar zaten beklenen gelişmeler. Satış sırasında ki kayıt altına alma olayına çok dikkat etmek lazım değer verilen kur ve borsa ve tarih çok öenmli doğrudan btc ile takas bağımsız btc yani şimdilik riskli bence.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
Gayrimenkulu bitcoin karşılığında satmak aynı zamanda bitcoine yatırım yapmak demektir bence eğerki bu sisteme bir vergi gelirse insanlar evlerini bitcoin ile satmak istemeyeceklerdir.
sr. member
Activity: 616
Bu haber pek yeni olmamakla birlikte sürekli gündemde, herkesin hoşuna gidiyor veya üzerine konuşulacak olumlu olumsuz birçok konu veriyor. Ben her anlamda olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorum bunları, zaten bunlara alışmazsak nasıl sıradan yaşamın parçası haline getireceğiz?
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Kiralık Bitcoin ev gecelik bitcoin ile ev Cheesy  yanlnız dolandırılmamak içinde ona göre önleminizi anlamınız lazım yinede riski var haberiniz olsun  3 gün bekleyin gerekirse az bir miktar değil.
sr. member
Activity: 504
Değer fazlasıyla oynak olduğu için sanırım kendi aralarında sabit bir kur belirleyerek böyle bir ödeme sağlanıyor. Aksi halde gerçekten büyük risk, kim ister ki? Öte yandan böyle yüklü tutardaki ödemelerde btc üzeeinden işlem yapılması birçok kolaylık da sağlıyor, güzel haber ve devamını göreceğimize hiç şüphe yok. Sürekli şikayet ve olumsuzluk dillendirmektense bu piyasanın insanlığa katttığı kolaylıklara, bardağın dolu yanına bakıyorum artık.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Şu anda ki bitcoin rakamsal değerine bakacak olursak bitcoin ile gayrimenkul almak yada yatırım yapmak pek mantıklı değil gibi geliyor.Bitcoin tatmin edici bir rakama ulaşmadan , bitcoin ile böyle bir yatırım yapmam ben.Kripto para ile ödeme sistemi ülkemizde özellikle yaz döneminde dahada artacak.
member
Activity: 392
Ülkemizde hızla artan kripto para merakı ve yatırımının ve özellikle yaz döneminde hızlı çıkış yaşayan bitcoinin tüm dikkatleri üstüne çekmesine neden oldu .Bunun sonucunda işletmelerin müşterilerin dikkatini çekmek için kripto para ve bitcoin ödeme yöntemine başvurmaları sevindirici gelişme.
.
member
Activity: 350
Merit: 11
2018 yılında bitcoin lightininge geçişi ile birlikte artık her tarafta tüm sektörlerde özellikle hizmet alanında ,bitcoin ve kripto paralar ile ödeme artarak devam edecek .İnsanların büyük kısmı kripto paraların varlığından ve sisteminden oldukça etkilenip yatırım yapmaya devam edecek.
jr. member
Activity: 196
Devletlerin kripto para ile ödeme sistemini kabul etmemiş olması sonucu adam dolandirilirsa kanun önünde bir değeri olmayabilir gibi geliyor. Belki kanunda bununla alakalı birşey olabilir ama sıkıntısı büyük olur diye düşünüyorum ben yinede
member
Activity: 182
Merit: 11
Sadece sembolik olarak algılamamak gerek aslında. Ben iyiye yoruyorım. 2 insanın daha haberi olması bu teknolojiden matematiksel anlamda daha da yaygınlaşması demek oluyor.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Sanırım yeni yeni anlamaya başladılar bitcoinin nasıl bir para olduğunu bankalardan kat ve kat hızlı olduğunu dünyanın neresine gönderirsen gönder maksimum 10 dk da gidiceğini Smiley
member
Activity: 322
Merit: 15
Kimse elindeki bitcoin yatirimini gayrimenkul almaya harcamaz bence diye dusunuyorum.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
buna satıştan çok takas demek daha mantıklı gibi.ikisi de bir nevi yatırım aracı.ev verip araba almak gibi düşünülebilir.ama bitcoin alan taraf daha şanslı Smiley
jr. member
Merit: 3
Emlakcilarin ya da muteahhitlerin reklam amacli kullandigi bir yol bence. Baska bir aciklamasi yok yani.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Ben bunların sadece birer reklam oldugunu düşünüyorum. İnsanlar sadece adıni duyurmak için bunları yapar. Hele ki fee ücretleri ve transfer süresi uzun olduğu sürece insanlar ödeme seçenegi olarak kullanmaz
full member
Activity: 182
Merit: 100
February 21, 2018, 06:16:31 AM
Bitcoin aslında bir ödeme aracı ancak talebin çok fazla artması ile yatırım aracına dönüştü. Fiyatı bir ara 20 bin dolara kadar yükseldi. Bitcoin kullanarak gayrimenkul satın alma işlemi yapmak için fiyatın en yüksek aşamaya gelmiş olması lazım.
jr. member
Merit: 3
February 21, 2018, 05:57:12 AM
Bitcoini su an sadece yatırım aracı olarak görüyorum ben. her ne kadar ödeme aracı olsa da çok fazla kullanmam . Hatta hiç kullanmam ben ( şimdilik )
jr. member
Activity: 378
February 20, 2018, 01:30:47 PM
Gayri menkul ,otomobil , hizmet alanında Bitcoin ve kripto paraların yaygınlaştığını 2018 yılında daha çok göreceğiz,yeni yüzyılın digital enformasyona bağlı olarak kripto paralara geçişini hep beraber göreceğiz inşallah.BU süreçte ülkemide kripto paralar ile ilgili bir an önce somut adımlar atılır inşallah.
Pages:
Jump to: