Pages:
Author

Topic: Türkiye'de BTC ile Gayrimenkul satışı - page 3. (Read 604 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
February 20, 2018, 12:58:41 PM
Bu tarz girişimler çoğalarak devam edeceğe benziyor. ABD' nin bir eyaletinde vergi borçlarını bitcoin ile ödeyebilecekleri yasa çıkarmışlardı. Sonra bir kaç market ödeme kabul ettiğini açıkladı. Gayrimenkul sektörü de bu akıma kapılmış anlaşılan. Ama şöyle  bir şey var. Dijital para artık herkesçe bilinen ve kullanılan bir yatırım amacıyken neden insan hayatında kullanılmasın ki.  Yani belki risk aldıktan sonra BTC  yükselebilir, pişman olabilir insan. Ama böyle uygulamalar sayesinde devletler karşılıksız kalamıcak ve onlarda bu piyasanın içine düşecekler. Yıllar önce bilişim suçlarıyla alakalı kanun yoktu, sonrasında şuçlar artınca düzenleme yapıldı. bununla alakalı bir düzenleme neden yapılmasın ki. Artık çağın gerçeği haline gelen kripto para kullanımının dışından kalmak yerine bir an önce söz sahibi olunması gerekiyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
February 20, 2018, 11:16:16 AM
kendi reklamlarını yapmak için "Yaptırdıkları" bir haber bence. ortam btc üzerinden bu kadar belirsizken (ülke ve yönetim konusunda) kimse o topa girmez. ufak tefek şeyler evet gideri var ama koca ev alıyorsun. ülkenin yüzde 80i bitcoin nedir kripto para nedir diye fikri yok cümle içinde bile kullanmıyorlar.
haber yapmak için yapılmış ya da reklam yapmak için yapılmış bir haberden ibaret.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
February 19, 2018, 07:46:17 PM
Günden güne kriptoya ve btc’ye olan inancım, güvenim bu tip gelişmelerin yaygınlaşmasıyla arttı ve artmaya devam ediyor. Artan güvenin en yakından örneği kendim olarak başka insanlarda da benzer bir durum olduğundan hiç şüphem yok  Smiley
member
Activity: 70
February 19, 2018, 06:21:34 PM
Türkiye'de gayrimenkul satışı amatörce yapılır. Uzman gayrimenkul ofislerine ve kripto para ile ödeme seçeneğinin oluşturulmasına ihtiyaç var. Şimdilik büyük inşaat şirketleri Bitcoin ile ödeme kabul ediyor.
full member
Activity: 252
Merit: 100
February 19, 2018, 05:27:36 PM
Dolandırıcılık olayları Kripto paralar olsun olmasın her zaman var oldu olmaya devam eder buradaki yenilik Türkiye'de ilk defa Bitcoin kullanılarak gayrimenkul satışının gerçekleştirilmesi devamının geleceğini bilmiyorum.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
February 18, 2018, 07:31:30 PM
Türkiye 'de böyle bişey başlarsa dolandırıcıların daha fazla olucaklarını düşünüyorum ve insanlarında bu sistem yeni olucagı icin onlara para kazandırıcağını düşünüyorum .
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
January 15, 2018, 04:52:17 PM
Ya Bitcoin'i attıktan sonra Gayrimenkul devirini gerçekleştirmezlerse o zaman nasıl hakkını savunacak Bitcoin'i olan adam? Bu konuda bir çözüm önerileri var mı?

Sizin ev alacak kadar Bitcoin'iniz olsun hele onlar size her türlü güvenceyi sağlar emin olun Cheesy Siz paranız var mı yok mu adamlara ondan haber verin
sr. member
Activity: 346
January 15, 2018, 04:37:42 PM
Ya Bitcoin'i attıktan sonra Gayrimenkul devirini gerçekleştirmezlerse o zaman nasıl hakkını savunacak Bitcoin'i olan adam? Bu konuda bir çözüm önerileri var mı?
member
Activity: 108
January 15, 2018, 04:14:33 PM
Reklam yapan gayrimenkul firmaları var. Güvenen alsın.
newbie
Activity: 126
January 15, 2018, 01:49:34 PM
Btc ile ilgili Türkiye de de haberler duymak ona olan güvenimi iyice arttırıyor. işi bilen firmalar kendi reklamını da yapmış oluyor ve belli bir kesimin dikkatini de çekmiş oluyorlar.
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
January 15, 2018, 12:31:42 PM
Bu tarz büyük alımlarda bitcoin kullanımı mantıklı geliyor. Kur problemini de çözmüşler ancak yasal olarak nasıl garanti sağlanabilir bu konuda soru işaretleri var. Ancak bu tarz haberleri daha sık göreceğimizi düşünüyorum.
sr. member
Activity: 543
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
January 15, 2018, 12:17:52 PM
Bitcoin ile her şeyi satın alıp sahip olma imkanın var ancak yuakrıda ki arkadşaın da dediği gibi garantici insanlar ev satın almayı daha fazla tercih edecektir bana kalırsa.
full member
Activity: 686
Merit: 104
January 10, 2018, 06:20:00 PM
İleride çok daha fazla olacağına inanıyorum şuan bu şekilde tek yük satışlar başlar ama bu daha başlangıçtır devamının geleceğine inanıyorum

evet bu kafa yapısı için rahat bir 5-6 sene daha var.

ayrıca arkadaşların dediği gibi çok ciddi miktarlar ve resmileştiremiyorsun. yani bir anlaşmazlık durumunda cayma şansı itiraz hakkı falan da olamaz. ev falan alınmaz "bizim ülkede" bitcoin ile. bu tip ilanları koyanların çoğunun ya dikkat çekme çabası ya da yüklü bitcoini olanları soymak için taktik yaptığını düşünüyorum.
newbie
Activity: 98
January 10, 2018, 06:09:17 PM
İleride çok daha fazla olacağına inanıyorum şuan bu şekilde tek yük satışlar başlar ama bu daha başlangıçtır devamının geleceğine inanıyorum
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
January 10, 2018, 12:01:41 PM
Ben btc ile ne ev ne araba ne de tabu satarım, öyle saçmalık mı olur, attın diyelim btcleri ne olacak adam kaçtı gitti hop geçmiş olsun sana, ondan sonra savcılığa koşarsın, adliyede sen odadan çıktıktan sonra hakim savcı senle goy goy yapar. ulan böylesini de görmemiştik diye.
full member
Activity: 286
January 10, 2018, 08:52:23 AM
Bende başlığa bakınca ilan var zannettim.neyse emlak, konut işlerinde bitcoin ile alıp satma işi ne kadar doğru bir iş olur bilmiyorum doğrusu.
full member
Activity: 630
Merit: 101
January 10, 2018, 08:49:08 AM
Aşağı yukarı 1 btc ile bir iphone alınırdır 2017 Mart-Nisan aylarında. Şimdi ise 0.3-0.4 btcye en kral iphone alınabilir. Btc enflasyonu eziyor resmen böyle bir değer kolay kolay elden çıkmaz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
January 10, 2018, 08:44:32 AM
Yıllar önce elimde bulunup havadan gelmiş gibi sevinmediğim sürece kazandığım  veya kazanıcağım BTC ler ile gayrimenkul almayı düşünmem. Kripto paralar ile herhangi birşey almayı uzun süre düşünmem.
newbie
Activity: 280
January 10, 2018, 08:19:40 AM
    Bitcoin in ödeme olarak firmaların kabul etmesi demek her geçen yıl daha da yaygınlaşacağı anlamına geliyor bu da artışa geçeceği anlamına geliyor ama bununla beraber handikaplarıda getirecektir dolandırıcıların fırsat kolladığı gibi
full member
Activity: 210
January 10, 2018, 08:14:53 AM
bitcoin bana göre de inşaat sektörün de tam anlamıyla kullanılmaya müsait bir para birimi zaten değerinin fazla oluşu emlak fiyatlarının da düşük olmamasıyla birbirini tamamlıyor diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: