Pages:
Author

Topic: Türkiye'de her beş kişiden biri kripto para sahibi - page 3. (Read 570 times)

full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Araştırma teknikleri ve araştırmanın kaç kişi ile yapıldığı bence önemli. Yani kaç yaş arası bir grupla ve kaç kişi ile bu sonuç çıkarıldı onun açıklanması lazım. Yoksa %18'lik oranın pek bir önemi yok. Avrupayı neden kıta olarak ele almışlar da ülkeler bazında bunu araştırmamışlar. Yani çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum çıkan sonuçların. Ülkemizde kripto ile ilgilenen insanlar var yok değil ama her 5 kişiden birinin de ilgilendiğini düşünmüyorum.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Gerçekten oran 5 te 1 miymiş? İlginç bir bilgi. Görüşümüze göre bu oranın çok çok altında bir oran diye tahmin ediyorduk.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Yapılan araştırmanın neticeleri gerçeklerden uzak gibi görünüyor. Araştırmaya göre Türkiye içinde 10 milyon kripto para yatırımcısı var. Her beş kişiden biri olamaz. Hesaplanan oran normalin üstünde olmuş.
full member
Activity: 353
Türkiye'de her elli kişiden birinde ancak kripto para vardır. Bunların çoğuda Bitcoin satın alımıştır. Altkoin pazarının hareketli oluşundan büyük kar marjı olduğundan habersiz insanlar sadece Bitcoin'den haberdar.
member
Activity: 109
Merit: 10
Yuh artık haberin götten uydurulma olduğu nasılda belli oluyor. ''26 Mart - 6 Nisan tarihlerinde 15 ülkede toplam 15 bin kişi ile internet üzerinden gerçekleştirilen araştırmaya göre'' arkadaş bu araştırmadan, anketten bizim niye haberimiz yok üstelik bu platformu kullanan kişiler olarak biz bile duymadıysak ancak sağda solda milletin karşısına çıkartıp ''Kripto paralar ile ilgileniyormusunuz ? evet, hayır olarak sordukları bir soru olabilir bu soruyada ne kadar net cevap verir ya bizim insanımız.
member
Activity: 196
Merit: 10
Beş kişiden biri kripto para hakkında bilgi sahibi olabilir ancak bu kadar çok kripto para sahibi olan kişinin olduğunu sanmıyorum. Bu piyasaya girmek isteyip risklerinden dolayı çekingen davranan çok fazla kişi var bence.
newbie
Activity: 98
Ülkemizdeki genç nesillerin hayat ve yaşam zorluğu nedeniyle kolay kazanma hırsı baya büyüyor. O sebebten dolayıdır ki bilgi sahibi olmaları. Ben elimden geldiği kadar çevremde ki eş dost arkadaşlara bu konularla ilgilenmesini yavaş yavaş aşılamaya başladım. Dilerim ki pişmanlık yaşamayız.
member
Activity: 350
Merit: 11
Nasıl bir anket ise anlayadım çıkan sonucu ,bana göre ancak Türkiye de her beş kişiden biri kripto paraları duymuştur ,Bu araştırma şirketi sanırım hesaplamayı yanlış yapmış, yada soruyu millet yanlış anlamış. Cheesy
newbie
Activity: 280
      Türkiye de kripto para sahibi olanların %90 ı bitcointalk.org sitesinden imza ile sanal para kazananlardır bizim gibi 😁 %10 lük kesimde balinalardan oluşuyordur. Orta direk olmadığı için zengin kesim az fakir kesim çok ülkenin getirildiği kapitalist sistemin sonucu
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bunların yaptığı anketlerin herhangi bir önemi yok fakat yöneticilerden blockchain ile ilgili konuşmalar gelmeye başladı. Yakın bir zaman içinde üstüne daha çok düşebilirler.
full member
Activity: 308
Kripto para ve Blockchain kullanımına yönelik nihayet yeşil ışık yakmaya başladı hükümet. Kripto paraya bu kadar ilginin olduğu bir ülkede acilen bir düzenlemeye gidilmeliydi zaten.
newbie
Activity: 34
Şimdi her beş kişiden biri elinde bir miktar çöp ile boş boş düşüncelere kapılmış durumda.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bu anketin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.Cevremde gözlemledigim kadarıyla kripto para ile uğraşan o kadar kişi yok.Sadece bitcoin popüler olunca insanlar biraz ilgilendi ve ilk ayı piyasasında ağızlarının payını alıp aramızdan ayrıldılar.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
kripto para ticareti ile ilgilenen genç oranı yüksek ama her beş kişiden biri kripto para sahibi değil. bu haberin kasıtlı ve taraflı olarak üretildiğini kabul etmek lazım. kripto para pazarı bilincinin oluşması için zaman geçmeli.
member
Activity: 588
Merit: 22
Bu oran her geçen gün artacaktır.Keza artık haberlerde bile,dolar,altın,borsa ve bitcoinin günlük değişimleri veriliyor.Bu piyasada hareketler çok sert olduğu için bazı kişiler korkup dijital paralara giremiyor..Ancak bu oran ilerde çok hızlı bir şekilde artar bence..
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
İlgi geçmişe göre daha fazla ama oranın bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum ya rakamlar şişirme ya da seçilen örneklem türkiyeyi tam temsil etmiyor, çevrede daha bitcoinin ismini doğru dürüst duyan bilen yok.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Bu anket gereğinden fazla gündeme geldi. Ben kripto paralara olan ilginin Avrupa ülkerine göre Türkiye'de daha fazla olmasına katılabilirim.
Ama kripto para sahibi kişilerin sayısı kesinlikle Avrupa'nın altındadır. Milletin alım gücü yok bir kere, elin Avrupalısı gider keyfine kripto para alır  Smiley
full member
Activity: 546
bu seviyede olunmasının sebebi biraz da ülkemizde kolay yoldan para kazanıldığını sanılıp girilmesiymiş gibi geliyor bana gerçekten tam anlamıyla bu işle ilgilenen kişiler daha azdır.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Türkiye'de yaklaşık 1 milyon kişi kripto para birimleri ile haşır neşir. Kripto sektörünü bağrımıza basmak için önümüzde yıllar var. Bizde profesyonel trader sayısı az. Diğer ülkelerde halk bilinçli şekilde yatırım yapmakta.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Ha bu haberi verenler bizimle kafa buluyor olmalı, anket yanlış yorumlanmış sanırım.
-Türkiye verilerini gösteren örneklem, ülke genelinden ziyade orta ve üst gelir grubu ve internet erişimi olan nüfusu temsil etmektedir.- deniyor çünkü.
https://www.ipsos.com/tr-tr/ipsos-ing-bank-icin-kripto-paralarla-ilgili-tutumlari-15-ulkede-arastirdi
Pages:
Jump to: