Pages:
Author

Topic: Türkiye'de her beş kişiden biri kripto para sahibi - page 4. (Read 570 times)

newbie
Activity: 68
Merit: 0
Bu çok ciddi ve sevindirici bir haber aslında. Ülkemiz de gittikçe yaygınlaşması gerekiyor kripto paraların. O zaman gereken ve hak edilen desteği alacaktır. Dünyada daha yeni yeni kabul görmeye başladı. Zaman her şeyin ilacıdır.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
sanmam o kadar fazla oldugunu. maksimum yuzde 2 oraninda insan sahiptir bence. 5 kisiden biri demek 16 milyon insan demek. bu kadar fazla degildir bence.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Çok ilginç bir istatistik olmuş ,bence bu Türkiyede her beş kişiden biri kripto paraları biliyordur ,ülkemizdeki her beş kişiden birinin kripto para sahibi olması demek çok ciddi bir iddia olur.
member
Activity: 238
Merit: 10
Ben bu oranın bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Her 5 kişiden biri olması çok zor. 20 kişiden biri falandır şu an için diye düşünüyorum.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Türkiyedeki genç nüfusun fazla olması ve insanların genel olarak kazanımlara yönelmesi nedeniyle ilgi büyük. Tabi ülkemizde araştırma ruhu diğer ülkelere göre çok gelişmiş değil bu yüzden de araştırmadan işe giren kişi sayısı çok fazla malesef
newbie
Activity: 38
Sahibi oldu da ne oldu. Şimdi tamamı ezilmiş olan altcoin sahibi. Bolca ellerinde bitcoin oldugunu sanmıyorum.
member
Activity: 196
Zamanın da bitcoine ilgi yokken fiyatlar bu seviye de değildi ne kadar ilgi gördüyse fiyatı o kadar artı. Ve bu iş kolay para kazanmanın yanın da yeni bir teknoloji içeri de ne kadar yatırım varsa kazanç buna göre değişmekte.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Her 5 kişiden 1 kişi olma ihtimali yok arkadaş her 50 kişiden 1 kişi olabilirde 5 kişiden olmaz adama soruyorsun bitcoin ne diye işte balon yok çok para varmış o işte cav cav konuşuyorlar anca
full member
Activity: 462
Merit: 100
Doğrudur inanaırım  cunku ulkemizde kişi başına düşen milli gelir avrupa veya amerikaya kıyasla oldukça düşük. durum boyle olunca da herkes kolay para kazanma derdine dusuyor. yırtma peşine düşüp kriptoparalara sarılıyor
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Bana Yok artık daha neler dedirten bir araştırma. 5 kişiden biri ülkede daha bankanın yolunu bilmezken kripto para yatırımı yapmışmış enteresan, kimlere sormuşlar acaba.
newbie
Activity: 172
bu oran mümkün değil.acaba nasıl hesaplamışlar bunu? benim çevremde aktif olarak konuştuğum bildiğim 100 civarı kişiden sadece 1 arkadaşımda var.
newbie
Activity: 14
Bitcoin çok para kazanma rüyasının gerçekleşmiş halidir insanlar rüyalarında göremeyecekleri paralara bir anda kavuşuyorlar.
newbie
Activity: 69
Artık Türkiye'de herkes bu işin içinde. Alacak parası olmayan ya da bilmeyenler bile airdroplar ve bountyler sayesinde  coin elde ediyor ve çoğu değerlenecek diye bekletiyor
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Böyle bir oran gerçek olsaydı BTCTürk, Paribu gibi borsaların milyonlarca kullanıcısı olurdu. Bu da çok yüksek hacimleri beraberinde getirirdi. Böyle bir durum olmadığını hepimiz biliyoruz Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
her 5 kişiden birinde kripto para yoktur ama belki de 5 kişiden 1i bitcoini duymuştur. özellikle 2017 yılının son aylarında bütün haberlerde bitcoinin bir şekilde reklamı yapılmıştı.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
İyi rakam fakat eksik gibi 5 kişiden 2 belki 3 ünde kripto para vardırdiye düşünüyorum Helenistiği kripto paraların revaçta hal böyle olunca herkes denemek istiyor
newbie
Activity: 140
He ya he Türkiye'nin %20'si kripto para sahibi. 80 milyonluk ülkede 16 milyon kişinin kriptoparası var. Bu araştırmayı kim yapmışsa aklından şüphe ederim araştırmasını hiç mi sorgulamamış. %1 -2 varsa bile dua edelim.
member
Activity: 350
Türkiye’de kripto para kullanım veya yatırım olayının yüksek olmasının arkasında yatan birçok sebep olabilir. Ama burada insanların çabuk ve kolay para kazanma arzusu vb. gibi düşünmek lazım..
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Yapılan bu araştırmanın doğruluğuna katılmıyorum. Türkiye de 80 milyon insan var. 16 milyon kripto kullanıcısı olduğuna inanmak pek akıllıca değil.  Saçma bir anketten yola çıkarak haber olsun diye yapılmış muhtemelen.
newbie
Activity: 34
Böyle bir oran mümkün değil, %1 ancak olabilir veya %1'i kılpayı geçer. BTCTurk daha geçenlerde 500.000 kişiye ulaştığını duyurmuştu. Paribu burnundan kıl aldırmadığı için bir sayı vermiyor ama hadi o da 700-800 bin olsun, bu iki borsada ortak çok hesap olacağı için iki kümenin birleşimi ancak 800.000 olur ki ancak %1'e geliyor bu oran.
Pages:
Jump to: