Pages:
Author

Topic: Türkiye'de her beş kişiden biri kripto para sahibi - page 5. (Read 570 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Kripto paralar o kadar yaygınlaştı ki artık çoğu insan biliyor ve sahip olmaya çalılıyor.Özellikle de yeni nesil çok ilgili.O yüzden de yapılan istatiğin gerçek olma ihtimali çok yüksek.
newbie
Merit: 0
ben o kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum.bu orana göre türkiyede 16 milyon kişinin kripto parası mı var yapmayın..
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
2018'e girmemizle birlikte yaşanan düşüşlerle birlikte ağzı yanan ve bir daha bu piyasaya girmem diyen çok kişi olmuştur. O yüzden 5te 1 değil artık o 8de veya 10da 1 falandır.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bence o 5 den düştü çoğu zarar etti ve kaçtı
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bu kadarda değildir canım ya adamlara soruyoruz bitcoin ne diyor bence bu yalan bir haber daha iyi araştırılmalı
newbie
Activity: 126
SAHİBİ AMA MİLLET YİNE FAKİR VE BU HAREKETLENMELER YÜZÜNDEN HEP FAKİR KALACAK..ÇÜNKÜ İŞİ BİLENLER VOLEYİ VURDU BİLE..BİZDE YERDEN TOPLUYOZ İŞTE DÖKÜLENLERİ
full member
Activity: 714
Merit: 125
Baya iyi bir oran %20 ama sanmıyorum, ne yani Türkiye'de toplamda 15 milyon kripto yatırımcısı mı var, yok artık! Hiç inandırıcı gelmedi doğrusu, öyle bir algı yok ki Türkiye'de 15 milyon herkes 100USD'lik alsa 1,5 mia USD 'lik pazar yapar, hesap mı bimiyor bunlar nedir.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Benim bu haberin doğruluğu hakkında şüphelerim var türkiyde bu kadar çok ilgi göreceğini zannetmiyorum kripto paraların. Eğer öyle olsa halk arasında hergün konuşulan bir konu olurdu.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Benim çevremde 5'de 2 veya 3 kişi kripto para sahibi. Hatta kalanlarında büyük kısmı sahip olmayı düşünüyor. Şu son düşüş olmasa onlara almıştık.
jr. member
Activity: 168
kendi ailem 4 kişilik benim kriptom var eşimin ailesi beş kişilik onlarda da eşimin kriptosu var bizim aile için doğru ama Türkiyenin geneli için bilemiyorum doğrumu

sen istatistiği sağladın da bizde tutmadı o. 6 kişilik aile sadece ben. abimin aile 4 kişi kimsede yatırım yok. amca hala dayılar kuzenler yeğenler kimse de yok ben baya düşürdüm istatistiği  Grin
newbie
Activity: 129
kendi ailem 4 kişilik benim kriptom var eşimin ailesi beş kişilik onlarda da eşimin kriptosu var bizim aile için doğru ama Türkiyenin geneli için bilemiyorum doğrumu
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
Vay bubanın kemiğine. o kadar geliştik mi? o zaman emekliler dahil yetişkinlerde 5 kişiden birinde cüzdan var. satoshi görse göz yaşlarını tutamazdı. toplam bitcoin cüzdanı ve Türkiye'deki bitcoin yatırımcısına mı artık neye orantıladıysanız bu açıklamanın aslı astarı yok gibi.
newbie
Bizimkiler para kazanmak icin hocam o kripto para sahibi olan kisilerin 5 tanesinden 1i anca biliyordur blockchain olayini aldigi kripto paranin arkasindaki projeyi. Bu yuzden bu sekilde fazla yurumez bence.
member
Activity: 234
Merit: 10
ülkemizde nekadar bilinirse bilinsin yaygınlaşırsa yaygınlaşsın bu seviyede bir talep göreceğini düşünmüyorum kriptonun
member
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Geçtiğimiz sene ile birlikte ülkemizde de gittikçe yaygınlaştı ancak oranların bu olduğunu ben de pek düşünmüyorum.
Hala kripto paraları duymayan duysa bile yatırım yapmaktan çekinen oldukça fazla insan var, yüzde 20lik bir oran pek gerçekçi değil.
newbie
bir sıfır hatası yapmış gibiler. bitcoini isim olarak bile duymayan baya kişi olmalı. ya işin orasını geçelim. Farklı bir haberde Avrupada kripto paralara en çok yatırım yapanlar arasında %18'lik payımız varmış. bence bu veri ile karıştırdılar.  Cheesy
member
Activity: 448
Bu araştırmayı yaparken sanırım araştırmaya katılanların yüzde yirmisi kripto para sahibi ,türkiye bu oran gerçekte kripto para sahibi olanların yüzde biri bile geçeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 139
Oranlar tabiki de inandırıcı gelmeyecek kimseye. Bu araştırmanın geniş kapsamlı yapıldığını düşünmüyorum. Borsa hesapları, Bitcoin ve Ether hesapları baz alınmıştır. Şurda hiç olmayana sorsak 10 tane borsa veya cüzdan hesabı vardır.
newbie
Activity: 140
Bu oranın gerçek olduğuna inanmıyorum. Belki Türkiye'deki her beş kişiden biri kripto para hakkında bilgi sahibi dense daha gerçekçi olur.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Oran çok yüksek bu yüzden bana pek inandırıcı gelmedi. 2018 yılı başlarında Bitcoin fiyatı 20 bine yaklaşırken medyada çok fazla yeraldığı için çok büyük bir yönelim olduğu doğru ama her beş kişiden birinin crypto sahibi olduğu iddiası biraz abartı bir iddia olmuş.
Pages:
Jump to: