Evet bugün geldi çattı, bugün konferans liginde iki temsilcimiz, Avrupa liginde de bir temsilcimiz maç yapacak, umarım tüm takımlarımız galip gelir ve ülke puanına katkıları olur, bir de gruplara kalınıp gruplardan lider çıkılırsa ülke puanı daha da yükselir, Fenerbahçe’nin turu geçmesi kesin, diğer iki takımımıza da bol başarılar diliyorum,
Konferans ligi takımlarımızdan Konyaspor’un elenmesi, Fenerbahçe’den daha çok şaşırttı beni.Fenerbahçe zaten bir şekilde geçecekti turu ve yedek kadro ile çıktı.1-1 berabere kalmasının sebebi bu diyebilirim.Konyaspor ise tek kale oynadığı maçta defansın inanılmaz açıklar vermesiyle maçı 4-2 kaybetti.Hele yedikleri ikinci golde defansın çok büyük hatası vardı, Vaduz’a al da at dediler.
Maalesef o golde zeminin de azizliğine uğradı oyuncular Konyaspor'un konferans ligine bu kadar erken veda etmesi ülke puanı açısından gerçekten hiç hoş olmadı.Konferans ligi her ne kadar takımlarımız tarafından küçük görülsede şampıyonlar liginde kazanılan galibiyetle konferans liginde kazanılan galibiyetin ülke puanına katkısı aynı olduğu için bizim gibi ülkeler için eşsiz bir fırsat aslında.
Zemin bahanesini kabul edemiyorum çünkü zemin her iki takıma da aynı şartlarda zorluğa sahipti.Bir takım çok iyi, bir takım çok kötü zeminde oynamadı.Tek kale oynadılar dediğim gibi ama atamayana da böyle atıyorlar işte.Bir kaç kere gelen Vaduz pozisyonları çok iyi değerlendirerek goller attı.Ülke puanı için önemli bir turnuvadan temsilcimiz eli boş dönüyor.