Pages:
Author

Topic: UEFA Konferans Ligi Ana Başlık - page 23. (Read 9175 times)

copper member
Activity: 644
Merit: 269
July 30, 2022, 03:39:11 AM
Dün oynanan maçlarda Başakşehir deplasmanda israil temsilcisini 1-0 yenerek bir üst tura çıktı. Bir üst turda Başakşehiri İzlanda takımı Breidablik bekliyor. Konyaspor ise rövanşta da BATE’yi rahatça geçerek 2-0 ile üst tura yükseldi. Konyaspor’u üst turda bekleyen takımsa Lihtenştayn temsilcisi Vaduz oldu. İlk maçlar 4 Ağustos’ta oynanacak. Takımlarımız bu takımları da eleyecek güçteler.

Yani şu takımları da bir zahmet eleyelim. UEFA artık elek altı takımlar para kazansın diye en küçük kupayı oluşturdu onda da bilmem nereden gelmiş basit takımları da eleyelim. Lafa gelince Türk futbolu çok iyi yerlerde dersin Başakşehir neredeyse eleniyormuş minicik takıma.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
July 29, 2022, 01:39:07 PM
Dün oynanan maçlarda Başakşehir deplasmanda israil temsilcisini 1-0 yenerek bir üst tura çıktı. Bir üst turda Başakşehiri İzlanda takımı Breidablik bekliyor. Konyaspor ise rövanşta da BATE’yi rahatça geçerek 2-0 ile üst tura yükseldi. Konyaspor’u üst turda bekleyen takımsa Lihtenştayn temsilcisi Vaduz oldu. İlk maçlar 4 Ağustos’ta oynanacak. Takımlarımız bu takımları da eleyecek güçteler.

Başakşehir ve Konyaspor güzel oynamışlar, her iki takımımız da üst tura çıktığı için şanslıyız yine az da olsa ülke puanına katkıda bulunacaklar, diğer turlarda başakşehirde acaba Mesut oynayacak mı? Mesut’un oyununu Başakşehir formasıyla bir daha görmek isterim, maksimum verimi alabilecekler mi bu transferden, özellikle Emre Mesut transferinde çok etkili olmuştu,

Beklenilenin aksi bir sonuç olmaması lazım artık bu alt seviyede. Takımlarımızı tebrik ediyorum. Rahatça gruplara kalacaklarını düşünüyorum. Bir şu adını bile duymadığımız takımlara elenme huyunu bırakmamız lazım. En alt seviye kupa da olsa ciddiyet önemli. Sürprizler geçmişimizde var umarım öyle şeyler yaşamayız.

Mesut'u ben de bekliyorum ve gerçekten merak ediyorum. Hatta bir Fenerbahçe'li olarak bizim şansımızı da hesaba katarsam Mesut bu sene şov yapar biz yine izlemeye devam ederiz.

Bu arada Rahmanoviç'in golüne hayran kaldım. Kontrol dönüş ve vuruş yüksek kalite.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
July 29, 2022, 10:11:45 AM
İkisi de dandik rakiplerle oynuyordu bir zahmet kazansınlar da ülke puanı artsın biraz. Maccabi Netanya kendi ülkesinde bile orta sıra takımı, Başakşehir ile aralarında 25 kat piyasa değeri farkı var.  BATE Borisov da Konyaspor'un dörtte biri büyüklüğünde. İsmi biraz daha duyulsa da küçük Belarus liginin küçük takımı. 3. eleme turunda yine güçsüz rakipler gelecek. İki takımın da çok zorlanmadan gruplara kalması gerekiyor, aksi bir sonuç sürpriz olur. Ülkece sürprizlere hiç ihtiyacımız yok daha fazla coefficient puanı lazım.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
July 29, 2022, 07:54:46 AM

Başakşehir ve Konyaspor güzel oynamışlar, her iki takımımız da üst tura çıktığı için şanslıyız yine az da olsa ülke puanına katkıda bulunacaklar, diğer turlarda başakşehirde acaba Mesut oynayacak mı? Mesut’un oyununu Başakşehir formasıyla bir daha görmek isterim, maksimum verimi alabilecekler mi bu transferden, özellikle Emre Mesut transferinde çok etkili olmuştu,
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
July 29, 2022, 12:22:46 AM
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
July 22, 2022, 04:15:15 PM
Başakşehir'in rakibi aslında baya zayıf görünüyor ama işte takımlarımızın klasik halleri bunlar. Aslında Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi tecrübesi bile var o yüzden böyle bir maçta rakibini kolay geçmesini beklerdim. Rövanşta saçmalamazlar umarım. Konyaspor görece daha zorlu bir rakibe karşı oynadı bence. BATE'yi yine de sağlam geçtiler ve turu da atladılar diyebiliriz şimdiden. Üç büyük Avrupa turnuvasında da takımlarımızın olması çok önemli. Ülke puanımızı yükseltip kontenjanlarımızı eski günlere döndürmemiz lazım.
hero member
July 22, 2022, 05:00:06 AM
Bu sene temsilcilerimiz Konyaspor ve Başakşehir ilk tur maçlarını tamamladı
Başakşehir İstanbul’da İsrail takımı Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kaldı
Konyaspor ise Belarus takımı Bate’yi deplasmanda 3-0 yendi

Başakşehir’den iyi bir performans beklerdim ama İstanbul’daki maçta galip gelememişler. Mesut Özil oynadı mı bilmiyorum, takip edemedim. İsrail’deki maçta yenilirseler ülke puanı yine gerilemeye devam edecek çünkü konferans liginin altı yok. Direkt elenmiş olacaklar. Konyaspor ise 3 golle rövanşta avantajlı şimdiden turu geçti diyebiliriz. Gruplara kalmalarını isterim.

Maçı ve takımı yorumlamadan önce hakemin tartışılır kararları maça etki etti onu söyleyebilirim. Başakşehir maçın başında gol yiyerek biraz kendi dengesini bozdu. Ev sahibi avantajını kullanmaları lazım, Başakşehir öyle basit bir takım da değil kadro bakımından süper ligde üst sıralarda. Bu arada Mesut kadroda yoktu. Avrupa ligleri bakımından dibin dibi olan bu kupada böyle bir ilk maç geçirmek gerçekten hayal kırıklığı. Rövanş maçı 28 Temmuz'da oynanacak, umarım turu geçen takım oluruz. Konyaspor ilk maçta işi bitirdi. Dakika 40'ta 1-0 öndeyken kırmızı yememize rağmen 58 ve 90+5'te bulduğumuz gollerle ilk maçta işi bitirdik diyebiliriz. Her puana ihtiyacımız var yıllardır diye diye artık her şampiyonaya en az 2 ön eleme oynayarak gidiyoruz. Üzücü bir durum.

Avrupa futbolunda önemli başarılara damga vurduğumuz yıllara bakınca doların 1.2-1.5 lira olduğu zamanlara denk geldiği için dünya futbolunun önemli yıldızlarının maaşları kolaylıkla ödenebiliyordu ve onlar da süper lige geliyordu. Özellikle Aziz yıldırım bunu en iyi yapan kulüp başkanı olmuştu. Şu ekonomik dalgalanmada Aziz yıldırım bile böyle transferler yapamaz. Bu bir kere futbolumuzu etkileyen ana sorunlardan birisi.

Diğer konuya gelirsek Avrupa’da oynadığımız maçlarda gerçekten objektif hakem sorunu yaşıyoruz. Üst klasman hakemler dışında Türk futbolu Avrupa’da hakemler yüzünden yıllarca katledildi. Başakşehir’de bunu yaşamış olabilir, inanırım. Rövanşta İsrail’de onları yenecek güçte bir kadroyla çıkarlar. Başakşehir gruplara rahatça kalır.
hero member
July 22, 2022, 02:43:19 AM

Başakşehir’den iyi bir performans beklerdim ama İstanbul’daki maçta galip gelememişler. Mesut Özil oynadı mı bilmiyorum, takip edemedim. İsrail’deki maçta yenilirseler ülke puanı yine gerilemeye devam edecek çünkü konferans liginin altı yok. Direkt elenmiş olacaklar. Konyaspor ise 3 golle rövanşta avantajlı şimdiden turu geçti diyebiliriz. Gruplara kalmalarını isterim.

Maçı ve takımı yorumlamadan önce hakemin tartışılır kararları maça etki etti onu söyleyebilirim. Başakşehir maçın başında gol yiyerek biraz kendi dengesini bozdu. Ev sahibi avantajını kullanmaları lazım, Başakşehir öyle basit bir takım da değil kadro bakımından süper ligde üst sıralarda. Bu arada Mesut kadroda yoktu. Avrupa ligleri bakımından dibin dibi olan bu kupada böyle bir ilk maç geçirmek gerçekten hayal kırıklığı. Rövanş maçı 28 Temmuz'da oynanacak, umarım turu geçen takım oluruz. Konyaspor ilk maçta işi bitirdi. Dakika 40'ta 1-0 öndeyken kırmızı yememize rağmen 58 ve 90+5'te bulduğumuz gollerle ilk maçta işi bitirdik diyebiliriz. Her puana ihtiyacımız var yıllardır diye diye artık her şampiyonaya en az 2 ön eleme oynayarak gidiyoruz. Üzücü bir durum.
copper member
Activity: 644
Merit: 269
July 22, 2022, 02:29:46 AM

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
July 22, 2022, 12:20:08 AM
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
May 07, 2022, 07:42:12 AM
Roma çok iyi bir iş çıkardı Leicester'a karşı. O maç nasıl 1-0 bitti hala inanamıyorum da Leicester çok pasif kaldı cevap veremedi erken gelen gole karşı. Roma'nın zaten bu turu geçmek için bir adım önde olduğunu düşünüyordum ve beni şaşırtmadılar. Ama her iki taraf için de oldukça zor bir eşleşme oldu yani orasına şüphe yok. Roma ile Feyenoord finalde karşılaşacaklar. Roma'nın bir adım önde olduğunu düşünüyorum yine. Bence bu sezonu bir kupayla tamamlamak ister Roma ve bu ellerine geçen en büyük fırsat.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
May 06, 2022, 06:51:32 PM
Bu sezon ilk kez düzenlenen Konferans Ligi'nde ilk final belli oldu: Roma - Feyenoord
İlginçtir ki Konferans Ligi üçüncü kupa sayılsa da ikinci kupa olan Avrupa Ligi'nden daha güçlü takımlar finalde oynayacak. Kupaya katılım şartları ve yapısı itibariyle orta sınıf takımların alabileceği düzeyde görünüyor. İleride Türk takımlarının üst turlarda olduğunu sık sık görebiliriz.
Turnuvanın gol kralı Cyriel Dessers ile Feyenoord mu yoksa Tammy Abraham ile Roma mı kazanacak merakla bekliyoruz. Final maçı Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanacak.

Avrupa ligi finalinden daha güçlü bir final maçı olacağını düşünüyorum, Avrupa ligi finalinde de Rangers ile Frankfurt eşleşmişti, Roma ile Feyenoord maçı daha keyifli geçecek bana göre, tabi kazanma ihtimali en yüksek takım Roma, Trabzonsporu da konferans liginde eleyen takımdı, Trabzonspor zor kura çektiğini Roma’nın finale çıkmasından da anlayabiliyoruz,
member
Activity: 406
Merit: 47
May 06, 2022, 06:40:05 PM
Açıkçası yarı final rövanş maçları gol açısından çok kısır geçse de rekabet seviyesi yüksekti. Sadece nasıl koskoca iki maçtan toplamda iki gol çıkabildi onu anlamadım.  Grin  Roma hızlıca bulduğu golden sonra işler ilginç bir noktaya gidebilir ve çok gol izleriz diye umuyordum. Ama Roma aynı skorla kendini finale attı. Aynı şekilde Feyenoord da Marsilya'ya karşı bir gollük avantajını 0-0 berabere kalarak korudu ve adını finale yazdırdı. Kupayı Roma alır bence.
hero member
May 06, 2022, 12:19:22 AM
UEFA Konferans Ligi'nde Leicester City'yi 1-0 yenen Roma adını finale yazdırdı. 11. dakikada Tammy Abraham'ın golüyle öne geçtiler. Bu takımda kendini buldu diyebilirim. Bu transfer döneminde Roma'da kalacağını düşünmüyorum.

Marsilya beklediğim golü bir türlü atamadı ve final şansını kaybetti. Feyenoord adını finale yazdırdı. Yeni bir kupa olmasına rağmen Avrupa Ligi'ne öre daha güçlü takımların katılması bu kupanın da gelecek senelerde ilgi çekmesine sebep olacağını düşünüyorum.

Final maçı favorim Roma. Bakalım nasıl bir maç izleyeceğiz.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 05, 2022, 09:27:02 PM
Bu sezon ilk kez düzenlenen Konferans Ligi'nde ilk final belli oldu: Roma - Feyenoord
İlginçtir ki Konferans Ligi üçüncü kupa sayılsa da ikinci kupa olan Avrupa Ligi'nden daha güçlü takımlar finalde oynayacak. Kupaya katılım şartları ve yapısı itibariyle orta sınıf takımların alabileceği düzeyde görünüyor. İleride Türk takımlarının üst turlarda olduğunu sık sık görebiliriz.
Turnuvanın gol kralı Cyriel Dessers ile Feyenoord mu yoksa Tammy Abraham ile Roma mı kazanacak merakla bekliyoruz. Final maçı Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanacak.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
April 29, 2022, 04:33:28 PM
Leicester - Roma maçı beklediğimden daha tek taraflı geçmiş aslında oyun olarak. Leicester istatistiksel anlamda ciddi bir üstünlük yakalamayı başarmış ama yine de Roma beraberliği koparmış. Hatta kazanabilirmiş bile Leicester eşitliği anca sağlayabilmiş. Bence Roma ikinci maç için avantajlı konumda olacak. Kendi sahasında daha ofansif bir oyun ortaya koyacaktır şüphesiz ve ofansif oyuncuları da oldukça kaliteli açıkçası. Tammy Abraham gibi etkili isimlere sahipler. Ama içimden bir ses bu eşleşme penaltı atışlarına kadar gidip öyle sonuçlanabilir diyor.
hero member
April 29, 2022, 03:39:19 PM
Konferans liginde Leicester Roma maçı 1-1 berabere bitmiş istatistiklere baktığımda Leicesterin daha baskın ve iyi bir futbol oynadığını tahmin ediyorum romanın pozisyonları azmış ancak yine de İngiltere deplasmanında beraberlik iyi sonuçtur şimdi italyada yenmek üzere hazırlıklara başlayacaklar diğer maçta ise feyenoord Marsilya’yı 3-2 yenerek diğer maç için avantajlı skoru elde etti

Hemen hemen eşit güçte iki takımın maçı olarak düşünebiliriz. Adını konferans ligi değil Avrupa ligi yarı finali koysaydık yine bu iki takım oynayabilirdi. O kadar yüksek seviyedeler aslında. Gönlüm Çağlar’ın kupayı kazanmasından yana olduğu için Leicester fanıyım bu sıralarda. Umarım Trabzonspor’u kupanın dışına iten Roma elenir.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
April 29, 2022, 01:32:15 PM
Yarı final maçlarının ilk ayağı geride kaldı ve beklentimin çok da dışında sonuçlar ile karşılaşmadım açıkçası. Feyenoord v Marsilya maçının berabere bitmesini bekliyordum ama Feyenoord 3. golü de bularak 3-2 kazanmasını bildi. Marsilya için hala olumlu düşünüyorum aslında bence sahasında geçme şansı var. Leicester v Roma maçı da tam tahmin ettiğim gibi berabere bitti. 1-1 sona eren maçta Roma'nın ilk golü bulmasına da şaşırdım. Leicester aslında oyuna ağırlığını koyan taraftı ama yine de galibiyet çıkaramadılar buradan.
hero member
April 29, 2022, 07:13:03 AM
Leicester City'den beklediğimi bulamadım ama hala kupa favorim. İtalya'da fişi çeken tarafın Leicester City olacağını düşünüyorum. Diğer tarafta ise ilk maçta kötü olmasına ve dezavantajlı skor olmasına rağmen Marsilya'nın turu geçeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 700
Merit: 134
April 29, 2022, 04:27:24 AM
Maç özetlerine baktım ve takımların güçlerinin birbirlerine çok yakın olduğunu gördüm Leicester City Roma'ya göre daha iyi oynuyor ama maçta pek etkili olamamışlar ve gol atamamışlar bitiricilik olarak takım biraz zayıf kalmış gibi geldi (: Feyenoord ve Marsilya maçı nispeten biraz daha keyifli olmuş gollü maçlar daha güzel oluyor ve her iki takım da birbirine yakın bir oyun oynamış Smiley
Pages:
Jump to: