Trabzonspor Cornelius, Nwakaeme'nin yerini dolduramadı bu sene. Geçen seneyle kıyaslayınca futbolcuları da değerlendirmek gerekiyor. Trabzonsapor'a başarılar yaşatan futbolcular yok bu sene. Eskisi gibi olmalarını beklemiyorum bu nedenle. Basel'e elenmeleri sürpriz değil bana göre. Orada oynamayı hak etmeyen futbolcular var çünkü.
Sivasspor en güçlü takımla eşlemiş. En kötüsü hangisi olur deseydiler Fiorentina olur derdim. Hoş Fiorentina'yı elerlerse çok bi yankı uyandırırlar. Bu kupada bi yerde eleneceklerdi. Fiorentina karşısında kendilerini test etmeleri daha bi iyi olur onlar için.
Başakşehir FK, Gent ile eşleşmiş. Başakşehir FK, Gent'i eleyebilecek güçte. Belçika Pro Lig hiç takibimde diiil. Bizim ligimiz onların liginden daha iyi bana kalırsa. Başakşehir FK'nın Gent'i elemesi gerekir.
Trabzonspor'un durumunu çok iyi özetlemişsiniz. Cornelius ve Nwakaeme tek başlarına bir takım kadar oynuyorlardı. Nwakaeme'nin Avrupa'daki performansını biliyoruz adam herkesin ağzını açık bırakmıştı. Hala hatırlıyorum o son dakika top saklamalarını. Ama Basel'e elenmelerini beklemiyordum. Çünkü Basel de iyi takım değil. Hakemin payı büyüktü bu yenilgide. Ama olan oldu.
Sivasspor her zaman sürprizlerle şaşırtmayı seviyor. Bu sefer işleri çok zor. İlk maç eğer bir beraberlik olursa o zaman işte belli olmaz diyebilirim.
Başakşehir'in Gent'i rahat geçeceğini düşünüyorum. Eğer Avrupa'daki önceki maçları gibi oynarlarsa ekstraya bile gerek olmadan turu geçerler.
Ülke puanı açısından çok önemli maçlar. O yüzden bu bilinçle de oynayacaklarını düşünüyorum.