Pages:
Author

Topic: UEFA Uluslar Ligi - page 2. (Read 1540 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 17, 2024, 04:52:57 AM
Ulan Kerem neyse sağlık olsun bizi birkaç maçta ipten almıştın o maçlara saymak lazım ne de olsa puan kaybetmedik daha doğrusu yenilmedik artık son maçı Salı günü kazanmamız gerekiyor 22.45 de maç olacakmış Karadağ deplasmanında 3 puanla dönüp lider olarak A ligine çıkmaya çalışacağız bu jenerasyona iyi stoperler ve bir forvet şart bakalım Porto’daki çocuk neler yapabilecek gerçi Semih Kılıçsoy da var
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
November 17, 2024, 03:14:53 AM
Son dakikalarda penaltı kazanmışız ve bunu değerlendirememişiz, çok kötü oldu Kerem Aktürkoğlu penaltıyı kaçırmasaydı şuan gruptan lider olarak çıkmamız garanti olacaktı.
Kötü oldu 1-1 bitmesi.
Bir sonraki maçta en kötü beraberlik almamız gerekiyor grubu lider tamamlamak için, umarım yenilmezler son maçta.
1-1 derken hocam? Maç 0-0 sona erdi ve Kerem ile net pozisyon kaçırdık maalesef. Bu net pozisyonu, penaltıyı atabilseydik maçı alıp Karadağ maçına yedeklerle falan çıkardık herhalde. Şimdi son maçta Galler, İzlanda’yı yener ve biz deplasmanda kaybedersek üst klasmana çıkamayacağız. Aslında B ligi iyi ya yenebileceğimiz takımlar var. A klasmanı çok zor takımlardan oluşuyor çıkmasak da olur Cheesy
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
November 16, 2024, 05:59:48 PM
Son dakikalarda penaltı kazanmışız ve bunu değerlendirememişiz, çok kötü oldu Kerem Aktürkoğlu penaltıyı kaçırmasaydı şuan gruptan lider olarak çıkmamız garanti olacaktı.
Kötü oldu 1-1 bitmesi.
Bir sonraki maçta en kötü beraberlik almamız gerekiyor grubu lider tamamlamak için, umarım yenilmezler son maçta.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
November 16, 2024, 05:38:41 PM
Yine kazanması gereken bir maçı kazanamayan milli takım bu Montella ile olmayacağı belli jenerasyon boşa gidiyor. Uluslar Ligi'nde her türlü A Ligine yükseliriz ama böyle dandik takımları da yenemiyorsanız bize hiç hayal kurdurmayın. Bu jenerasyonun büyük turnuvalarda en az bir yarı final yapması lazım. Sahaya bakıyorsunuz bir sürü şut var kaleyi bulan şut yok. Gol yollarında etkisiz olduğunu görmemek için kör olmak lazım. Müdahaleler yanlış, oyuncu değişiklikleri zamansız, hücum varyasyonları hatalı. Bugün 1 puan kazanılmadı, 2 puan bırakıldı.
member
Activity: 56
Merit: 80
November 16, 2024, 04:33:37 PM
Kesinlikle almamız gereken bir maçı berabere bitirdik. Gerek kadro kalitesi, gerek oyundaki baskı karşılaştırıldığında tüm beklentiler bizim kazanmamız yönündeydi.

Genç oyuncularımızın ofansif yönde çok şans bulduğu bir maçtı. Bazen olmadı mı olmuyor işte. Bilirsiniz, maç bir 90 dakika daha oynansa yine o gol olmaz. Malesef bu durumu yaşadık. Bunun dışında söylenecek pek bir söz yok. Maçın oyuncusu Yunus Akgün, tekrardan bir genç oyuncumuzu burada görmek sevindirici. Bunun dışındaki genel istatistiklere buraya tıklayarak bakabilirsiniz.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
November 16, 2024, 05:10:08 AM
Bu akşam Kayseri Kadir Has Stadyumunda oynanacak mücadelede milli futbolcularımıza başarılar dilerim. Bizim memlekette bizim oyuncularımız Galler’den rahat 3 puan alabilecek yeteneğe sahipler. Bir de önemli yeteneklerimiz sürekli oynayabilecek durumda olursa daha iyi olurdu tabi ama Arda gibi bir süper yetenek ancak yedekte bekleyerek böyle olabilir. Çocuk milli takımda oynayarak kendini geliştirmeye çalışıyor. Ancelottiye bir kere daha bu vesileyle yazıklar olsun diyoruz.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
November 15, 2024, 07:26:51 AM
Yarınki Türkiye - Galler maçında favori biz gözüküyoruz. Umarım galibiyet ile başlarız. Galler ile sık sık karşılaşıyoruz ve son 2 maçımız berabere bitmişti. Fakat milli takım olarak Türkiye şu anda çok iyi bir seviyede. Kazanırız diye tahmin ediyorum.

Türkiye - Galler (sofascore)
Türkiye’miz bu maçı mutlaka kazanacaktır.Gençlerimizden umutluyum.Arda, Kenan, Kerem gibi hücum yönünden iyi oyunculara sahibiz.Bizde stoper mevkisi biraz sıkıntı çünkü hata yapmaya meyilli stoperlerimiz var.Genç ve kaliteli 2 stoper bulabilirsek milli takım şampiyonalarda finallere bile kalır.Deniz Gül de milli takım tercihini bizden yana kullandı.Porto’da forma giyiyor ve o da genç yetenek.Umarım forvet bölgesinde güzel bir çözüm olur.
member
Activity: 56
Merit: 80
November 15, 2024, 06:04:30 AM
Yarınki Türkiye - Galler maçında favori biz gözüküyoruz. Umarım galibiyet ile başlarız. Galler ile sık sık karşılaşıyoruz ve son 2 maçımız berabere bitmişti. Fakat milli takım olarak Türkiye şu anda çok iyi bir seviyede. Kazanırız diye tahmin ediyorum.

Türkiye - Galler (sofascore)
legendary
Activity: 1106
Merit: 1039
November 15, 2024, 02:40:46 AM
Evet beyler maçlar başlıyor. Yarın Galler’i ağırlayacağız. Maç Kayseri Kadir Has stadyumunda oynanacak. Bu maçı kazanırsak üst lige çıkmayı garanti altına almış oluyoruz. Ferdi Kadıoğlu dışında hatırladığım kadarıyla ciddi bir eksiğimiz yok. Bir de Çağlar Söyüncü sakatlandı tabi. Daha sonra ise Karadağ deplasmanına gideceğiz. O maç da 19 Kasımda oynanacak. Millilere iki maçta da başarılar dilerim. B liginde yenilgisi olmayan 2 takımdan birisiyiz. Diğer takım da Galler. Onlara mağlubiyeti tattırarak tek takım olabiliriz umarım.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1760
October 17, 2024, 04:27:09 PM
İspanya mı Almanya mı derseniz bence Almanya daha çok hak ediyor bu kupayı, son yıllarda tekrar yükseliştiler ve çok iyi oynuyorlar. Eğer geçen kupa maçında birazcık şansları olmuş olsaydı İspanyayı elemişlerdi ama şans onlardan yana değildi.
Büyük ihtimallede Almanya alacak diye düşünüyorum bu kupayı, umarım alırlarda.

Aynı ikilemi insanlar Euro 2024 sırasında da yaşamıştı. İspanya ile Almanya karşı karşıya gelince kazanan taraf İspanya olmuştu. Smiley Uluslar Ligi'nde belki de bunun tam tersi olabilir kestirmesi gerçekten zor. Oyun olarak şu ana kadar Almanya'yı daha iyi buldum. Böyle oynamaya devam ederlerse belki Euro 2024'ün rövanşını alabilirler de. Aralarında bir final maçı olursa izlemesi keyifli olur.

Bu arada İngiltere'nin yeni teknik direktörü Tuchel oldu. Geçmişine baktığımız zaman oldukça kaliteli bir hoca diyebiliriz. Bence Southgate'ten daha iyi bir dönem geçirecekler.
legendary
October 16, 2024, 04:38:11 PM
İspanya mı Almanya mı derseniz bence Almanya daha çok hak ediyor bu kupayı, son yıllarda tekrar yükseliştiler ve çok iyi oynuyorlar. Eğer geçen kupa maçında birazcık şansları olmuş olsaydı İspanyayı elemişlerdi ama şans onlardan yana değildi.
Büyük ihtimallede Almanya alacak diye düşünüyorum bu kupayı, umarım alırlarda.
legendary
October 16, 2024, 04:09:39 PM
Kupanın favorilerinden İspanya bugün de kazanarak dördüncü maçlar sonunda çeyrek finali garantiledi. 2023'ten sonra bu kupayı yeniden almaları hiç şaşırtıcı olmaz. Bir diğer favori ise Almanya. Onlar da İspanya gibi 10 puanla gidiyorlar. Portekiz ve İtalya da 10 puanla grup lideri ama onların kupayı alabileceğini sanmıyorum. Ya İspanya back-to-back yapacak ya da Almanya bu kupayı alarak her devirde Avrupa'nın en büyüklerinden olduğunu gösterecek.

Şu ana kadar bu turnuvada şampiyon olmuş takımlar sırasıyla Portekiz, Fransa ve İspanya. Belki de turnuvanın ilk arka arkaya şampiyonluğu İspanya'dan gelebilir evet. Bu turnuvanın kazananını tahmin etmek cidden kolay değil. Euro ve Dünya Kupası'na kıyasla daha itibarsız bir turnuva olduğu için sürpriz sonuçları daha fazla sıklıkla görebiliyoruz.

Almanya'yı ben son zamanlarda çok beğeniyorum. Nagelsmann liderliğinde genç yetenekleriyle çok iyi bir oyun ortaya koyuyorlar. Onlar da şampiyon olursa şaşırmam.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
October 15, 2024, 06:22:31 PM
Kupanın favorilerinden İspanya bugün de kazanarak dördüncü maçlar sonunda çeyrek finali garantiledi. 2023'ten sonra bu kupayı yeniden almaları hiç şaşırtıcı olmaz. Bir diğer favori ise Almanya. Onlar da İspanya gibi 10 puanla gidiyorlar. Portekiz ve İtalya da 10 puanla grup lideri ama onların kupayı alabileceğini sanmıyorum. Ya İspanya back-to-back yapacak ya da Almanya bu kupayı alarak her devirde Avrupa'nın en büyüklerinden olduğunu gösterecek.
legendary
October 15, 2024, 04:49:13 PM
Neyse ki çok yetenekli bir jenerasyona sahibiz. Çünkü bunun aldığımız galibiyetlerdeki payı inanılmaz fazla. İrfan ve Kerem'in golleri mesela buna en iyi örnekler olarak gösterilebilir. Smiley İzlanda'yı deplasmanda tarihimizde hiç yenememiştik ve böylecek bir ilki de gerçekleştirmiş olduk. Yalnız saha zemini o kadar kötüydü ki UEFA'nın maçı yine de oynatma kararı alması karşısında şok oldum. Güzel olan ise buna rağmen 4-2 gibi bir skorla galip gelmeyi başarmamızdı.
legendary
October 15, 2024, 04:10:59 PM
Montella'ya süper hoca diyenin ben futbola bakışını sorgularım. Takım tamamen bireysel yetenek üzerine kurulu, hepsi kendi bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Maç konusunda gelirsek ceza sahasının içinden golümüz yok, 4 gol attık ama bir tanesi bile ceza sahasının içinden değil, forvet sıkıntımız olduğunu ısrarla belirtiyorum ama bu adam bu konuda tamamen kapalı.
Kerem, Kenan dün akşam çok iyilerdi, en iyisi bence Kenan'dı çok iyi oynadı valla kalitesini gösterdi.
Kerem ve İrfan'ın golleri çok güzeldi.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
October 15, 2024, 04:04:37 PM

Grubumuzda son durum bu. Bir zahmet böyle bir gruptan da rahatça birinci olarak çıkalım yani.  Grin  İkinci maçta doğru tercihlerle kendimizi bulduk artık kalan maçları da aynı oyun anlayışıyla kazanmamız lazım. Montella'ya yine de tam olarak güvenemiyorum o da var da işte. Gidip yine saçma sapan forvetsiz oynama ve yanlış oyuncuyu yanlış yerlerde oynatma gibi stratejiler izleyebilir.

Fakat bundan sonra buna cesaret edebilir mi bilemiyorum tabi çok tepki çeker eğer yine vasat tercihler yaparsa.
Montella'ya bende güvenemiyorum da yapılabilecek bir şey yok şimdilik iyi gidiyor yani bu grupta da bir zahmet iyi gitsin. Galler'i rahatlıkla yenecek kadroya sahibiz aslında baya üst seviye bir kadroya sahibiz sadece bir arada oynamaları, galibiyet ulaşacak biçimde oynamaları lazım oyuncuların gerisi kendiliğinden gelir.

Montella artık hatalarından ders almıştır umarım forvetsiz oynadığımız zaman başımıza neler geldi gördü tekrar yapmaz belli de olmaz dediğiniz gibi. Yaparsa da çok dayak yer bu sefer.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
October 15, 2024, 03:36:42 PM
Bizim B liginden bir an önce çıkmamız lazımdı bu yolda iyi sonuçlar aldık. Ama medyada çıkan Montella süper hoca haberleri uzun vadede yine canımızı yakar. Zaten bizden kat kat güçsüz rakiplerle oynuyoruz. Yani seviyeyi buraya koyacaksak tamam her şeyini övelim ama gerçekte olmamız gereken yer A liginde, Avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girmek hedef olarak bunu koymalıyız. Yoksa düşük nüfuslu küçük ülkelerle oynayıp yenerek goygoy yapmanın bir getirisi olmaz. Hele bir A ligine çıkalım ondan sonra gelecek sonuçlara bakalım. Jenerasyon fena değil, bir şeyler başarabilirler. Ayakları yere sağlam basan bir oyun oynarsak bu oyuncu grubu uzun yıllar beraber oynamanın avantajıyla başarı yakalayabilir.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
October 15, 2024, 11:13:52 AM
Galler’i rövanşta yenmek istediğim en büyük şey. İlk maçta berbat oynamıştık ve ucuz atlatmıştık. Şimdi bakıyorum İstanbul veya Türkiye’nin herhangi bir yerinde galleri rahatlıkla yenebilecek güce sahibiz. Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Forvetsiz dünyada böyle performans gösterecek takım yoktur herhalde. Lewa veya Haaland bizimle olsa dünyaya kafa tutacak kadroya sahibiz diyebilirim.

Önceki maçlarımızdaki yenilgileri kabullenemiyoruz çünkü takımdaki potansiyeli biliyoruz. Takıma yapılması gereken tek şey bu potansiyeli ortaya çıkarmaktı ve son zamanlarda bunu yapmışlar. Takımı izlerken geriye de düşsek en azından beraberlik olacağını ya da oynadığımız oyunla galibiyetin geleceğini hissediyoruz. Bunlardan daha da önemlisi takıma olan güvenimiz.

Her skor olabilir maçlarda ama takıma gelen özgüven sayesinde önceden yenileceğimiz maçların birçoğunu yenebiliriz. Artık sahaya çıkarken günümüzdeysek bu rakibi geçebiliriz diyoruz. Günümüzde olmadığımızda da teknik isimlerimiz ortaya çıkıyor ve skoru lehimize çevirebiliyor. Umarım böyle devam ederiz ve milli takımımız büyük başarılar yakalar.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Enjoy 500% bonus + 70 FS
October 15, 2024, 08:35:30 AM
Galler’i rövanşta yenmek istediğim en büyük şey. İlk maçta berbat oynamıştık ve ucuz atlatmıştık. Şimdi bakıyorum İstanbul veya Türkiye’nin herhangi bir yerinde galleri rahatlıkla yenebilecek güce sahibiz. Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Forvetsiz dünyada böyle performans gösterecek takım yoktur herhalde. Lewa veya Haaland bizimle olsa dünyaya kafa tutacak kadroya sahibiz diyebilirim.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
September 13, 2024, 10:03:32 AM

Grubumuzda son durum bu. Bir zahmet böyle bir gruptan da rahatça birinci olarak çıkalım yani.  Grin  İkinci maçta doğru tercihlerle kendimizi bulduk artık kalan maçları da aynı oyun anlayışıyla kazanmamız lazım. Montella'ya yine de tam olarak güvenemiyorum o da var da işte. Gidip yine saçma sapan forvetsiz oynama ve yanlış oyuncuyu yanlış yerlerde oynatma gibi stratejiler izleyebilir.

Fakat bundan sonra buna cesaret edebilir mi bilemiyorum tabi çok tepki çeker eğer yine vasat tercihler yaparsa.
Pages:
Jump to: