Bir kişinin eksikliği bugün çok fark edildi Portekizde, oyunu olsun liderliği olsun tamamen hissediliyor. Ronaldo olmayınca olmuyor gibime geliyor.
Portekiz oynadı, İsviçre maçız kazandı. İstatistiklere bakarsak İsviçre 5 şut 2si isabet 1'i gol. Portekiz ise 20 şut 8'i istabet 0 gol, yani istatistikler maç kazandırmıyor, gol atan kazanıyorlar.
Bundan sonra grup liderliğini Portekiz-İspanya maçı belirler ama İspanya liderliği bırakmaz yüksek ihtimalle.
B Ligi Grup 4
Norveç 3-2 maçı kazandı, Haaland 2, Sörloth 1 gol attı, iki isimi de yakından biliyoruz zaten, çok şaşırmadım bu galibiyete.
Slovenya-Sırbistan maçına şaşırdım ama, 2-0 geride olan Slovenya ne yaptı etti 5 dakikada 2 gol atmayı başardı ve maçı 2-2 bitirip 1 puan aldı.
Sırbistandan beklemezdim, üstünde dakika 90'da Predrag Rajkovic direk kırmızı kartla oyundan atıldı.
Bugün maçlar başladı fransa erken yediği penaltı golüyle grup sonuncusu Hırvatistan’a karşı 1-0 yenik durumda ama tabi daha 15 dakika oynandı ve Fransa çok iyi oyunculara sahip süper bir kadro oyunun geri kalanında Hırvatistan’ı rahatlıkla yenebilirler eğer hırvatistan bir sürpriz yapıp mükemmel bir defans yaparlarsa skorun üstüne yatıp Fransa’yı belki yenebilirler