Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 107. (Read 4182205 times)

sr. member
Activity: 832
Merit: 250
July 15, 2018, 12:50:42 PM
ЗАРЕЗЕРВОВАНО ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО ОНОВЛЕННЯ КАМПАНІЇ!

Ти задовбав свої плахти тут постити!!! Їх всерівно грохнуть, не мучся. Я посприяю  Grin Grin Grin
Заведи собі твіттер і там пости хуйню всяку.

Це переклад нової баунті кампанії на українській мові. Пост відповідає темі.

Пост засмічує тему. Воно нафіг нікому крім тебе не потрібне. Повір, ніхто цього шлаку не читає. А сторінки завантажуються дуже довго. Тому я тепер такі пости відразу модерам з поміткою Спам відправляю. Мені пофіг. Можеш на мене їм поскаржитися у відповідь. Я не проти  Grin

Я теж за, невже не можна просто тут спілкуватись без цієї добаної реклами проектів?
І кожен, хто постить таку херню тут, з піною в роті буде захищати свій перспективний і самий краций проєкт!
Та тих проєктів як куча лайна кожен день і лише 5% варті уваги ICО...

Як думаєте панове українці  SEC прийме позитивне рішення по ETF 15 серпня?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
July 15, 2018, 05:43:23 AM
Хороша колись була біржа btc-e, а тепер вона після наїзду ФБР та ребрендінгу поступово гокситься  Angry

Ціна біткойна прорвалася до $9000 на криптовалютній біржі WEX

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2801-c%D1%96na-b%D1%96tkojna-prorvalasya-do-$9000-na-kriptovaljutn%D1%96j-b%D1%96rzh%D1%96-wex
jr. member
Activity: 275
Merit: 3
July 15, 2018, 01:00:59 AM
Ребят это подработка, мы тут как на птичих правах, ты переводишь целый день проклятые картинки за 20 уе , а их через день удаляют. Почему в русской ветке есть своя тема у нас нет, что за??

this is some kind of discrimination. Or in the rules indicated that what does not give us the opportunity to create this branch, maybe we are not enough? Let's overtake a million people here
jr. member
Activity: 275
Merit: 3
July 15, 2018, 12:56:00 AM
Ребят это подработка, мы тут как на птичих правах, ты переводишь целый день проклятые картинки за 20 уе , а их через день удаляют. Почему в русской ветке есть своя тема у нас нет, что за??
member
Activity: 280
Merit: 10
July 12, 2018, 06:23:07 PM
Якщо чесно - то частійше за все - реально сюди проекти "шлакові" кидають...
АЛЕ!
Я ж розумію, що людина хоче заробити...
Перекладає.. старається.
Тож най співвітчизники працюють)))

А щодо матів - реально - не прикольно. =(

А те, що майже не читаю тут баунті - факт. Але.. але) Тому - успіхів!)
Та хоч би і справді старалися, а то я один раз вирішив почитати що вони там перекладають. Зробив висновок що або вони тупі, ці перекладачі, або ліниві до дідька.
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
July 12, 2018, 01:07:43 PM
Якщо чесно - то частійше за все - реально сюди проекти "шлакові" кидають...
АЛЕ!
Я ж розумію, що людина хоче заробити...
Перекладає.. старається.
Тож най співвітчизники працюють)))

А щодо матів - реально - не прикольно. =(

А те, що майже не читаю тут баунті - факт. Але.. але) Тому - успіхів!)
jr. member
Activity: 379
Merit: 1
July 12, 2018, 11:04:58 AM
Та ладно, вистачить вам лаятися. Сторінка нормально вантажиться. Може бути ці пости будуть цікаві кому небудь. Заробіток на Баунті непередбачуваний, яка монета підніметься невідомо. На жаль, може і не потрібно забруднювати сторінку, але якщо хочете щоб зробили окрему гілку повинна бути активність. Мені все одно українська мова або російська. Я розумію однаково, але знаю людей, яким легше розуміти українську мову. Потрібно дізнатися може є можливість  зробити окрему тему, для того щоб викладати переклади баунти.
member
Activity: 196
July 12, 2018, 10:56:54 AM

Ти задовбав свої плахти тут постити!!! Їх всерівно грохнуть, не мучся. Я посприяю  Grin Grin Grin

Пост засмічує тему. Воно нафіг нікому крім тебе не потрібне. Повір, ніхто цього шлаку не читає. А сторінки завантажуються дуже довго. Тому я тепер такі пости відразу модерам з поміткою Спам відправляю. Мені пофіг. Можеш на мене їм поскаржитися у відповідь. Я не проти  Grin
Тема створена для розповсюдження корисної інформації серед зацікавлених україномовних користувачів. Мене дуже пригнічує те, що є такі люди як ви. Мало того, що ви невиховане хамло, яке "тикає" незнайомій людині, так ви ще й марнуєте чужий труд своїх співвітчизників, які чесно заробляють свої гроші. Ви типовий хохол, що живе по принципу "моя хата з краю". Мені огидно спілкуватися з такою дрібязковою, безграмотною людиною, якій наплювати на всіх крім себе. Можете скільки хочете слати свої повідомлення про спам. Я не опущусь до вашого рівня.
Це ніразу не корисна інформація. Хто цікавиться баунті - читає виключно англомовний оригінал, бо у перекладах суцільні помилки і неточності, які можуть впливати на результ.
І це інтернет дитинко, тут можуть "тикати" і посилати на юх.
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
July 12, 2018, 10:01:03 AM

Ти задовбав свої плахти тут постити!!! Їх всерівно грохнуть, не мучся. Я посприяю  Grin Grin Grin

Пост засмічує тему. Воно нафіг нікому крім тебе не потрібне. Повір, ніхто цього шлаку не читає. А сторінки завантажуються дуже довго. Тому я тепер такі пости відразу модерам з поміткою Спам відправляю. Мені пофіг. Можеш на мене їм поскаржитися у відповідь. Я не проти  Grin
Тема створена для розповсюдження корисної інформації серед зацікавлених україномовних користувачів. Мене дуже пригнічує те, що є такі люди як ви. Мало того, що ви невиховане хамло, яке "тикає" незнайомій людині, так ви ще й марнуєте чужий труд своїх співвітчизників, які чесно заробляють свої гроші. Ви типовий хохол, що живе по принципу "моя хата з краю". Мені огидно спілкуватися з такою дрібязковою, безграмотною людиною, якій наплювати на всіх крім себе. Можете скільки хочете слати свої повідомлення про спам. Я не опущусь до вашого рівня.

Якщо вам принципово, щоб до вас зверталися на Ви - прошу дуже. Ви і такі як ви перетворили цю єдину гілку для спілкування в велику помийну яму та смітник. Ви і такі як ви публікуєте тут шлак найвищого гатунку, щоб заробити собі декілька задрипаних токенів, які не будуть нічого варті у майбутньому. Вам і таким як вам насрати на те, що це гілка для спілкування, а не дошка оголошень для обраних. Ви і такі як ви постійно аргументуєте свої вчинки тим, що це українська гілка і що ваша інформація для когось корисна. Насправді корисна ця інформація лише для вас і для вашого сумнівного заробітку. Вам і тільки таким як ви це потрібно. Бо більше ніхто цього шлаку не читає. Тому саме вам наплювати на всіх, окрім себе. Бо вам треба довбаний спам запостити, а про те, що, можливо комусь це заваджає, ви не думаєте. А щоб я не марнував "чужий труд своїх співвітчизників", зареєструйте свій сайт чи форум і пишіть там все, чого душа забажає.

ПС1: стосовно хамла - згоден. Я іноді буваю хамлом, але лише тоді, коли на це є причина.
ПС2: стосовно хохла - не згоден категорично, але афішувати свої докази не збираюся ... вас це не стосується.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
July 12, 2018, 09:37:00 AM

newbie
Activity: 140
July 12, 2018, 09:10:30 AM

sr. member
Activity: 396
Merit: 258
July 12, 2018, 09:08:48 AM

legendary
July 10, 2018, 04:18:27 PM
Всім потрібно з максимальною обережністю користуватися сервісами VPN - особливо якщо ті безкоштовні

MyEtherWallet попереджає про черговий злом

Популярний Ethereum і токен-гаманець MyEtherWallet – ще раз опинився в центрі значного порушення безпеки і попередив своїх користувачів, які використовують популярний VPN про необхідність переміщення їх коштів.

MyEtherWallet (MEW) оговтався від другої серйозної компрометації безпеки протягом трьох місяців після того, як заявив, що хакери скомпрометували VPN-плагін Hola. В результаті, можливо, були скомпрометовані криптовалютні гаманці користувачів Google Chrome, які просто встановили розширення Hola.

"Терміново! Якщо у вас встановлено Hola chrome розширення і використовується MEW протягом останніх 24 годин, негайно переведіть кошти в абсолютно новий акаунт!"

http://gesellberg.com/myetherwallet-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D1%94-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%BC/
member
Activity: 196
July 09, 2018, 03:43:16 PM
BlockchainUA вже близько!

BlockchainUA – головна blockchain подія України. Два роки поспіль сильне ком’юніті в сфері блокчейн і децентралізованих технологій збирається разом, щоб поділитися один з одним досвідом і обмінятися ідеями розвитку галузі Fintech.

http://cryptotexty.com/blockchainua-vje-blizko/
О, це мало б бути цікаво. А які цьогоріч будуть цікаві спікери? Щось відомо про вартість участі і чи можна оплатити ефіром?  Grin
А якщо без жартів, то я радий, що у нас проходитиме така серйозна конференція. Треба, при нагоді, відвідати
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
July 08, 2018, 04:00:30 PM
BlockchainUA вже близько!

BlockchainUA – головна blockchain подія України. Два роки поспіль сильне ком’юніті в сфері блокчейн і децентралізованих технологій збирається разом, щоб поділитися один з одним досвідом і обмінятися ідеями розвитку галузі Fintech.

http://cryptotexty.com/blockchainua-vje-blizko/
legendary
July 07, 2018, 04:44:30 PM
sr. member
July 07, 2018, 02:08:24 PM
Сьогодні годину тому по радіо (Перше національне - радіоточка, коротко кажучи) чув про проект "карбо".
Приємно)))
Успіхів, командо!
Насправді проект вже достатньо "дорослий". Форк монеро. Є на одній з українських "бірж".  https://karbo.io/ua/info

Та про це я-то знаю)
Ще мене не було тут на форумі, я про нього читав. Але не купував.
А тут по радіо... Одне діло - коли про біток, інша справа - про Карбо. А купити на Куні Михайла можно зараз.
sr. member
Merit: 251
July 07, 2018, 09:07:46 AM
newbie
Activity: 197
July 07, 2018, 05:34:17 AM
Сьогодні годину тому по радіо (Перше національне - радіоточка, коротко кажучи) чув про проект "карбо".
Приємно)))
Цспіхів, команда!
Насправді проект вже достатньо "дорослий". Форк монеро. Є на одній з українських "бірж".  https://karbo.io/ua/info
sr. member
July 07, 2018, 04:46:27 AM
Приємно)))
Успіхів, командо!
Jump to: