ЗАРЕЗЕРВОВАНО ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО ОНОВЛЕННЯ КАМПАНІЇ!
Ти задовбав свої плахти тут постити!!! Їх всерівно грохнуть, не мучся. Я посприяю
Заведи собі твіттер і там пости хуйню всяку.
Це переклад нової баунті кампанії на українській мові. Пост відповідає темі.
Пост засмічує тему. Воно нафіг нікому крім тебе не потрібне. Повір, ніхто цього шлаку не читає. А сторінки завантажуються дуже довго. Тому я тепер такі пости відразу модерам з поміткою Спам відправляю. Мені пофіг. Можеш на мене їм поскаржитися у відповідь. Я не проти
Тема створена для розповсюдження корисної інформації серед зацікавлених україномовних користувачів. Мене дуже пригнічує те, що є такі люди як ви. Мало того, що ви невиховане хамло, яке "тикає" незнайомій людині, так ви ще й марнуєте чужий труд своїх співвітчизників, які чесно заробляють свої гроші. Ви типовий хохол, що живе по принципу "моя хата з краю". Мені огидно спілкуватися з такою дрібязковою, безграмотною людиною, якій наплювати на всіх крім себе. Можете скільки хочете слати свої повідомлення про спам. Я не опущусь до вашого рівня.
Якщо вам принципово, щоб до вас зверталися на Ви - прошу дуже. Ви і такі як ви перетворили цю єдину гілку для спілкування в велику помийну яму та смітник. Ви і такі як ви публікуєте тут шлак найвищого гатунку, щоб заробити собі декілька задрипаних токенів, які не будуть нічого варті у майбутньому. Вам і таким як вам насрати на те, що це гілка для спілкування, а не дошка оголошень для обраних. Ви і такі як ви постійно аргументуєте свої вчинки тим, що це українська гілка і що ваша інформація для когось корисна. Насправді корисна ця інформація лише для вас і для вашого сумнівного заробітку. Вам і тільки таким як ви це потрібно. Бо більше ніхто цього шлаку не читає. Тому саме вам наплювати на всіх, окрім себе. Бо вам треба довбаний спам запостити, а про те, що, можливо комусь це заваджає, ви не думаєте. А щоб я не марнував "чужий труд своїх співвітчизників", зареєструйте свій сайт чи форум і пишіть там все, чого душа забажає.
ПС1: стосовно хамла - згоден. Я іноді буваю хамлом, але лише тоді, коли на це є причина.
ПС2: стосовно хохла - не згоден категорично, але афішувати свої докази не збираюся ... вас це не стосується.