Приємно, що на такому ресурсі є рідна мова)
Ми розробляємо проект, що складається з аналітичних інструментів для трейддингу (щонайменше я так вважаю).
MVP вже готовий, тому плануємо у найближчому часі розробити функціонал для платного доступу, поточний функціонал залишиться безкоштовним.
Наразі знаходимось на стадії паралельних пошуку інвестицій та пошуку клієнтів-трейдерів, яки б могли надати якісний фідбек. Бо ми хоч і використовуємо свій проект для трейдингу, проте не вважаємо себе професіоналами. За фідбеки - готові надавати безкоштовний доступ до платного функціоналу на довгий строк.
Якщо є охочі - надам лінк на ресурс.
Якщо є питання - з радістю відповім
Я все не читал можно сылочку на посмотреть. Заинтриговали, пользуюсь ботами, использую для трейдинга кучу бирж.
https://binalyze.space
Одразу додам деякий опис (насправді опис вже є у планах на цей тиждень)
Є наступні інструменти:
- Графіки. Дає можливість будувати графіки різних метрик попиту/пропозиції різних бірж та різних валютних пар. Є можливість використовувати арифметичні операції та деякі агрегаційні методи
- Завдання на прорахунок. Дає можливість задавати алгоритм торгівлі, який буде прорахований на 7-ми денному проміжку.
- Спекулятор (не знаю, чи вірна назва). Відображає поточні вигідні пропозиції купівлі-переказу-продажу валюти між біржами для отримання вигоди.
Графіки доступні для незареєстрованих. Завдання та Спекулятор потребують реєстрації. Якщо не маєте бажання реєструватись - ось дані тестового користувача (login: [email protected] password: bitcointalk)
Якось дивно, що такий інструмент в той час хайпонув біток!
Тут же не має ніяких транзакцій по біткоїну з тими фючерсами!
Не розумію чого саме не має.
Даних за якийсь окремий період чи саме якихось конкретних метрик?
До чого тут ф'ючерси?
Ви про Спекулятор і те що у бітка довгі транзакції?