Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 108. (Read 4169211 times)

newbie
Activity: 197
Merit: 0
July 07, 2018, 04:14:35 AM
Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму.

Ну, по-перше, вона не прикрiплена. А по-друге, я б рекомендував для початку ознайомитися з вмiстом теми - нi про який "наш" там мова не йде. Там розмова зовсiм про iнше йдеться: про бани та репортерiв, через яких банять користувачiв.

Как скажетє  Smiley

Не потрібно робити мені послугу. Якщо вам ліньки прочитати тему або ви не розумієте російську мову, так і скажіть. Я можу вам перекласти (я чудово володію як росiйською, так i українською мовами). А розводити тут шовінізм не треба.

вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло  Grin). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість
https://bitcointalksearch.org/topic/ukrainian-local-board-4590533

IMO, не потрібно цього робити. Від того, що будуть з'являтися нові топіки на цю тему краще не стане. Це можуть порахувати за спам. Краще писати в одній темі і, таким чином, постійно тримати її нагорі.

1. В такому разі, якщо ви не бажаєте отримувати непрохані послуги, може вам допоможе не давати непрохані поради/рекомендації?
2. Щодо шовінізму - в моєму пості йшлося вийнятково про семантичне навантаження назви теми. А те що її дописувачі зовсім не мали на увазі і не дай боже підтримують анексію території сусідньої держави, а лиш діляться там рецептами щей - мене дійсно не цікавить.  Ніякої проблеми з використанням інших мов в мене немає.
member
Activity: 280
Merit: 10
July 07, 2018, 02:44:05 AM
full member
Activity: 546
Merit: 106
July 06, 2018, 12:53:45 PM
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют

Нічого дивного, конкурентів ніхто не любить.

А от що до "це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого", то це звичайнісінька маніпуляція, розрахована на неосвічених дурнів.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
July 06, 2018, 10:08:32 AM
Ось один із не самих послідніх людей в світі, який висловлюється категорично проти біткойна та інших криптовалют

Перестаньте намагатися створити гроші - цитата більш-менш відображає думку голови банку міжнародних розрахунків Агустіна Карстенса (Agustіn Carstens) про криптовалюти, як щодо технологічного розвитку так і щодо економічних амбіцій.

Карстенс, який нещодавно став генеральним менеджером Банку міжнародних розрахунків (BIS), так званого "центрального банку центральних банків", вважається як один з найбільш запеклих критиків криптовалют. Наприклад, раніше в цьому році він сказав, що біткойн - це "бульбашка, схема Понці та екологічна катастрофа".

Нещодавно в інтерв’ю швейцарській газеті Basler Zeitung, Карстен знову повторив цю критику дослівно, після чого він висловив серйозну заяву про те, що молоді люди пропагують це. Він сказав: "Не намагайтеся створити гроші!"

Керівник BIS, який додав, що він "стурбований темпами технічного прогресу", порадив молодим людям присвятити свої зусилля для кращих ціленаправлених мотивів та занять, а не класу активів, який "не виконує жодних ... цілей грошей".

Молоді люди повинні використовувати свої численні таланти та навички для інновацій, а не винаходити гроші. Це помилкова думка, що гроші можуть бути створені з нічого.

- підсумував він.

Карстенс стверджував, що центральним банкам "довіряють", і що, принаймні, зараз, життєздатної заміни їхньої ролі у світовій економіці немає.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2770-perestan'te-namagatisya-stvoriti-grosh%D1%96:-golova-bis-pro-kriptovaljuti

staff
Activity: 2436
Merit: 2347
July 04, 2018, 06:08:27 PM
Так, цікавого у гілці мало, але коли у наших "братів" одна з прикріплених тем, що зразу кидається в очі "Биткойнталк наш", то вибір невеликий - або писати в цій гілці, або використовувати основну мову форуму.

Ну, по-перше, вона не прикрiплена. А по-друге, я б рекомендував для початку ознайомитися з вмiстом теми - нi про який "наш" там мова не йде. Там розмова зовсiм про iнше йдеться: про бани та репортерiв, через яких банять користувачiв.

Как скажетє  Smiley

Не потрібно робити мені послугу. Якщо вам ліньки прочитати тему або ви не розумієте російську мову, так і скажіть. Я можу вам перекласти (я чудово володію як росiйською, так i українською мовами). А розводити тут шовінізм не треба.

вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло  Grin). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість

IMO, не потрібно цього робити. Від того, що будуть з'являтися нові топіки на цю тему краще не стане. Це можуть порахувати за спам. Краще писати в одній темі і, таким чином, постійно тримати її нагорі.
member
Activity: 294
Merit: 14
July 04, 2018, 04:24:30 PM
вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло  Grin). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість
Це все дуже кльово, але таких тем в меті вже 3 чи 4 шт. Толку від них небагато. А дивлячись на теперішню активність в цій темі - сумніваюсь що дадуть окремий борд.

Я думаю якщо буде окремий розділ активність значно зросте. Найактивніша тема про створення Україномовного розділу від автора Solomiya https://bitcointalksearch.org/topic/ukrainian-local-board-4365564 Можливо краще не створювати нові теми в Меті а залишити комент в одній з існуючих.
legendary
July 04, 2018, 04:07:55 PM
Тема про легалізацію біткойну в Україні починає прояснюватись, на разі будемо танцювати під європейську музику і по європейським правилам  Grin

Як стосуються нові правила ЄС щодо криптовалют України - експерт

Україна має імплементувати нові правила щодо віртуальних валют до 10 квітня 2020 року.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/2752-yak-stosujut'sya-nov%D1%96-pravila-%D0%84s-shhodo-kriptovaljut-ukra%D1%97ni---expert

member
July 04, 2018, 02:24:48 PM
вирішив ще раз донести адмінам про створення окремого розділу для україномовних. Багато не писав , оскільки рівень англійського досить низький (чим більше тексту, тим менше зрозуміло  Grin). Піднімайте тему, може колись його святість адмін і відповість

Це все дуже кльово, але таких тем в меті вже 3 чи 4 шт. Толку від них небагато. А дивлячись на теперішню активність в цій темі - сумніваюсь що дадуть окремий борд.
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
July 04, 2018, 06:35:18 AM
Як каже Джон Макафі
Я вже одного разу повірив Макафі, купив доги на хаях, тепер не знаю, що з ними робити. Smiley

Не переймайся... я там так і написав -  "на довгострок"

Скоро все піде в ріст. А твої догі - вони не погані. Їх у гаманці включили. Буде перспектива.

А відео - чому варто в б.-який момент купувати. Бо це - майбутнє.
newbie
Activity: 73
July 04, 2018, 02:43:58 AM
newbie
July 04, 2018, 01:02:48 AM
Дуже погано, що адміни ігнорять нас на рахунок створення окремої гілки для найактивнішої теми в розділі "інші мови".
Коли останній раз заходив, нічого з того часу не змінилось - реклама баунті, реклама бунті  Sad
Інтерес заходити у цю тему вже падає, створення окремого розділу допомогло б підвищити активність україномовних користувачів

Це дуже хороша можливість повправлятись у правописі англійською. Причому треба саме грамотно писати, особливо якщо береш участь у підписній, бо бажаючих багато покарати тебе мінус трастом за твою безграмотність!

Дуже вчасне зауваження, дякую, буду мати на увазі. Бо саме взяв свою першу підписну.

Как скажетє  Smiley
staff
Activity: 2436
Merit: 2347
July 03, 2018, 04:03:05 PM

member
July 03, 2018, 03:33:40 PM
Дуже погано, що адміни ігнорять нас на рахунок створення окремої гілки для найактивнішої теми в розділі "інші мови".
Коли останній раз заходив, нічого з того часу не змінилось - реклама баунті, реклама бунті  Sad
Інтерес заходити у цю тему вже падає, створення окремого розділу допомогло б підвищити активність україномовних користувачів

Це дуже хороша можливість повправлятись у правописі англійською. Причому треба саме грамотно писати, особливо якщо береш участь у підписній, бо бажаючих багато покарати тебе мінус трастом за твою безграмотність!
full member
Activity: 546
Merit: 106
July 03, 2018, 03:24:10 PM
Як каже Джон Макафі
Я вже одного разу повірив Макафі, купив доги на хаях, тепер не знаю, що з ними робити. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
July 03, 2018, 01:52:18 PM
Ціна покупки Біткоін – «нижче $ 5000», – каже головний економічний радник Allianz

Головний економічний радник компанії Allianz з фінансових послуг Мохамед Ель-Еріан заявив сьогодні, 29 червня, CNBC, що він вважає, що біткоін (BTC) в кінцевому підсумку буде розглядатися як засіб збереження капіталу, і що він розгляне питання про покупку, якщо ціна досягне $ 5000.

http://gesellberg.com/%d1%86%d1%96%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bf%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d1%96%d1%82%d0%ba%d0%be%d1%96%d0%bd-%d0%bd%d0%b8%d0%b6%d1%87%d0%b5-5000-%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b5-%d0%b3/

Хм.. до 5000?))
А якщо вже дно?
Як на мене - потрібно постійно докуповувати зараз.
Як каже Джон Макафі - біткойн треба купувати завжди.
Це - на довгострок.
legendary
July 03, 2018, 10:42:20 AM
Тут про сам вірус:

Вірус CryptoCurrency Clipboard Hijackers відстежує 2,3 мільйона BTC-адрес

Вірус CryptoCurrency Clipboard Hijackers фішингує криптовалютні адреси і замінює їх новими. Таким чином, всі передані криптокоіни перейдуть на адресу, контрольовану хакерами.

http://gesellberg.com/%D0%B2%D1%96%D1%80%D1%83%D1%81-cryptocurrency-clipboard-hijackers-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%94-23-%D0%BC%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%B0-btc-%D0%B0%D0%B4%D1%80/

А тут інструкція, як його побороти (на англійській мові):

Remove the d3dx11_31.dll or Services DirectX Driver Clipboard Hijacker

https://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-services-directx-driver-d3dx11_31.dll-clipboard-hijacker

newbie
July 03, 2018, 04:24:48 AM
Коли останній раз заходив, нічого з того часу не змінилось - реклама баунті, реклама бунті  Sad

member
July 02, 2018, 04:14:46 PM

Рекламу можна приховати. А ось активність залежить лише від нас самих. Так що уперед!  Wink
newbie
Activity: 73
July 02, 2018, 08:50:40 AM
sr. member
Activity: 406
Merit: 293
July 01, 2018, 05:35:57 AM
Я помітив, що коли один тред, без розділу, як тут то не дуже або навіть зовсім не зручно цим користуватися. Але я читав в агломоному розділі, що деякі користувачі біткоінтолку хочуть, щоб з'явиться повноцінний розділ з українською мовою. Як думаєте коли він з'явиться? І чи взягалі це можливо?
Jump to: